• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wodbo

Status
Zamknięty.
Odp: Wodbo

Jak ktos by m?gl to niech zrobi to wszystko z baz? danych i acc i niech wrzuci na stronke :p z g?ry :thx:

Pasy Na Gooda Masz w bazie danych 1/1 Wiec To zmien Jest od Huja Poradnikow Do Bazy Danych Na Necie Wiec Nie pytajcie sie w temecie jak sie to robi.
No a wodbo w porzadku ale Nic tu specialnego nie ma Jak Inne.

ja tego nie rozumiem to jest jakie? dziwne mam baze danych i mi nie czyta nadal;/ szkoda;/:curse:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

mam pytanko
Czy na tym silniku kto? mo?e sobie zrobi? GM'a ? bo na niekt?rych si? da !
I czy s? bugi na lvl ? i bugi ?e crashowa? serwa mo?na ?

@up

Nie,ju? nie mo?na, wszystkie Cheaty w silniku zosta?y usuni?te, tak wi?c ju? nikt nie zrobi sobie gm'a nie doda lvl'a i inne :p

Mo?e idzie wrzuci? to tak, ?eby wystarczy?o odpali? silnik, klienta i da?o si? gra?? Bo nie lubie si? bawi? w to, a przede wszystkim nie mam czasu. PS. chce grac sam. tzn zwiedzac mapke, robic questy, ale offline. Wiec jak dacie linka do takiego silnika (o ile to mo?liwe ^^) to b?de bardzo wdzi?czny :)

@up No niestety to nie jest mo?liwe, do tego silnika (SQL) trzeba wgra? baze danych, ale to trudne nie jest :p a op?aci ci si?, bo silnik fajny jest, mi niestety si? ju? znudzi? :D Pare post?w wy?ej da?em link do poradnika z nim zrobisz co trzeba, szybko i ?atwo to zrobisz i b?dziesz sobie gra? heh

a kto? moze mi da? linka z baz? danych bo bardzo chcia?bym silnik wodbo bo jak narazie mam tylko swojego ale nie mam mappera i mam mape dbr;/ no i jeszcze mam ip changera;/
troche szkoda bo juz ludzie chyba nie graja na DBR mapach ale ja pozmieniam jak bd m?g? i serdecznie zapraszam mo?e za tydzie? b?dzie gotowy i klient i wgl.:D

mam problem... gdy klikam to "php my admin" kaze mi wpisac haslo, gdy to robie wywala mi b??d "nie uda?o zalogowa? si? na server MySQL"... co zrobi? w takim wypadku? postepowalem zgodnie z radami poradnika Hoxavera.

@up
Pierw zr?b baz? danych. Baz? najlepiej zrobi? programem XAMPP. Jak ju? j? zrobisz to sprawd? passy. Jak nie wiesz jak sprawdzi? to ju? ci nie pomog?, bo za du?o t?umaczenia.=)
@up
Pierw zr?b baz? danych. Baz? najlepiej zrobi? programem XAMPP. Jak ju? j? zrobisz to sprawd? passy. Jak nie wiesz jak sprawdzi? to ju? ci nie pomog?, bo za du?o t?umaczenia.=)
Sory, ale niezauwa?y?em ile ten temat ma stron i mi si? pomyli?o. Sorry
Notka moderatorska:
sklejone

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Hym, mo?e mi kto? powiedzie? gdzie jest klient i server changer do??czony do paczki? Jestem ?lepy chyba.. :P.

Nast?pny problem i nie wiem o co chodzi, zrobi?em baze itd a mianowicie: "Loading Bans...,MYSQL ERROR mysql_select_db " wie kto? o co biega? ps. nie mog?em edytowa? postu..

Mi wszystko dziala =]
Baze zrobi?em swoj? i jestes hardcorem
Postrufta bbakje

?al to mi chyba ciebie jest :p Po pierwsze...mo?e by? si? zastanowi? czy to przez to akurat jest przez to? bo powiem ci ?e si? mylisz, Silnik chat?w nie posiada, sam sprawdza?em, Po drugie, mo?e wbi? kto? do ciebie na baze danych? u?ywasz xamppa? jakiej wersji? bo powiem ci ?e w starszej wersji jest luka i mo?na si? w?ama? do bazy danych :p:p najpierw si? dok?adnie dowied? co i jak, a p??niej pisz

Status
Zamknięty.
Do góry