[WooL.] Gallery

Status
Zamknięty.

Mr WooL

User
Kwiecień 22, 2011
Liczba reakcji
0
Witajcie otwieram t? galeri? by umieszcza? tu me prace bo nie b?d? co chwil? otwiera? nowego tematu. Z dedykacj? dla mojego przyjaciela Kamilem. Je?eli czytasz ten post przypomnij sobie Aphair'a.

Notka moderatorska:
Doda?em prefix.//Rea~

Odp: Walentynka Dla Kamilka by Mr.WooL

Witam.
Na screenach prawie nic nie ukaza?e?.
Natura nie najgorsza, g?ry troch? puste.
Wida? ?e wi?kszo?? pracy na screenach robiona auto borderem.
?wicz, ?wicz, ?wicz!
Pozdrawiam!

Powiedz Ty mi gdzie tu widzisz auto-border? Ja nie u?ywam , i to jest map? pod gr? bo chyba nikt nielubi cisn?? si? w 1 kratce.

Prace ca?kiem ?adne. Ci??ko mi powiedzie? na jakim etapie jeste?, czy na Amatorskim czy na Zaawansowanym... Raczej na Zaawansowanym.
Na screenach prawie nic nie ukaza?e?
Zgadzam si? z misq.
Na zach?te 9/10! ?wicz dalej. ;)

Powiedz Ty mi gdzie tu widzisz auto-border? Ja nie u?ywam , i to jest map? pod gr? bo chyba nikt nielubi cisn?? si? w 1 kratce.

Zacznijmy od tego, ?e autoborder wida? z daleka. Jak niby robi?e? to wszystko w RAW'ie to dla mnie jeste? kretynem. Ja bym 99% z tej pracy zrobi? autoborderem i wygl?da?aby identycznie.

@Topic
Co do pracy to nie ma tak ?le. Na zaawansowanego za s?abo. Zauwa?y?em na samym dole screen?w b??d w postaci braku kawa?ka brzegu trawy. Wida?, ?e RAW by? chocia? troch? u?ywany. Wi?cej zastrze?e? nie mam. 6/10.

Regards ~

No to powodzenia , najwyra?niej jestem kretynem i nie mappuje auto-borderem :). Auto-bordera si? nie u?ywa , a po za tym nawet nie powiedzia?e? gdzie wida? a wi?c jednym s?owem nie udzielaj si?.

@offtopic

Heh, czytaj?c ten post troch? si? przestraszy?em i wzi??em to za kolejny wybryk z [you], co dziwne w temacie jest "Walentynka dla Kamilka". No ale potem zwr?ci?em uwag? na dalsz? cz??? posta.

@topic

Zwracaj?c uwag? na to ?e jeszcze dwa miesi?ce nic nie umia?e? to ?miem powiedzie? ?e szybko si? uczysz. Co do ska? to zwr?? uwag? na poradniki Shirako (Mapping > Artyku?y), poniewa?, bo, dlatego ?e, zaiste dziwnie ci to wychodzi. Co do detal?w to bardzo ?adnie, podziwiam. 9/10.

Ostatnia edycja:

?adnie pomiesza?e? ?nieg z traw?, natura te? ?adna.

Kamilem przez dwa miesi?ce to biega?em na dworze mia?em przerw? w mappingu. Nagle mnie o?wieci?o ; )) Skontaktuj si? ze mn? bartek.bielecki98 <skype> lub 893996<gg>

Pozdrawiam I Nied?ugo Nowa Praca.

Ostatnio og??em nie wchodzi?em na RME to wypociny co uda?o mi si? zrobi? w ci?gu szybkich i wieczornych 23minut.

Oraz prosz? Moderatora o zmienienie nazwy tematu na [WooL.] Gallery

Notka moderatorska:
Zrobione. Nazwa zmieniona na [WooL.] Gallery.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry