-Inne [World of Dragon Ball Online V.3.0] - N&BH&CTeam Present!

Status
Zamknięty.
Odp: [World of Dragon Ball Online V.3.0] - N&BH&CTeam Present!

Hahaha
Norbon made my day:D
Od kiedy oozaru jest bardockiem?Wida? ?e autorzy wodbo to takie Oozaru

Niez?y z ciebie hejter db ots?w, zreszt? po co ty si? wypowiadasz o oozaru jak ty clienta dbc w obd nie potrafi?e? otworzy? XDDDDDDDDDD

Serwer zajebisty, ch?tnie wbi?bym ale.. wyda? 40z? sms lub 20z? przelew na pacca? xD

Dlaczego Wy zawsze sobie dodajecie te ceny xD. 15z? przelewem, a sms 37z? ( pami?taj, ?e my z tego mamy 48% ).

15z? du?o ? Nie wydaje mi si? :).

W sumie by?oby mi?o gdyby?cie zmienili te chujowe t?a pod napisami bo s? problemy z rozczytaniem si?, najlepiej dajcie jaki? prosty kwadracik ja?niejszy ni? te t?o pod i prawie bia?y napis, b?dzie lepiej.

Pocz?tkowo zauwa?y?em 15z? tylko przy tym kwitku, nie dojrza?em opcji przelewu internetowego.. zwyk?a ma za 20z?. A jak kto? nie ma opcji przelewu to trzeba wys?a? sms za 30.75z? + 11.07z? xD i tylko z sms?w macie 50% zysku, przelew to przelew. Ja tylko sugeruj?, ?e jeste?cie chciwi a mnie pazernym nie mo?ecie nazwa? bo pierwszy raz widz? takie zdzierstwo xD na rl tibie nie mam problemu kupi? pacca. Troch? wam lejce pu?ci?y ale i tak ludzie b?d? gra? :P Szczerze m?wi?c serwer wydaje si? na dopracowany i ten cast techniques praktycznie na ka?dym wodbo jest ale nie zawsze jest dopracowany, no i wanted, token a tak to nic nowego :P wiadomo wymagacie zarobku za swoj? ci??k? prac? ale jak to wyjdzie to zobaczymy, ?ycz? dobrego rozwoju serwera :D

---------- Tre?? dodana o 19:02 ----------

Sorka zapomnia?em doda?, ?e macie w?asne grafiiki (outfity, nowe potwory itd.) i rozbudowane sagi. Ale i tak przesada z tym sms :P

Nie polecam juz 1 dnia admin sie sprzedaje. I sella full seta ludzia w ukryciu.

Full set tam jest w SMS shopie przecie?

Ale mu chodzi bardziej o "Arkam Style" tj lepsze itemy za kilka groszy wi?cej na lewo sprzedawa? ^^

levele tez by?y sprzedawane ;p

levele tez by?y sprzedawane ;p

Mozesz uzyc 2x 3-Miliony expa z sms shopa i 2x 1Milion expa wiec tez mozna "normalnie " lvl kupic jak skille i eq ,tak czy inaczej to tylko lepszy start sever jest fajny i doprocowany :)
Lecz sporo takich malych bledow ktore irytuja z Norbonem pisalem i wie o co chodzi

Gesendet von meinem X6 mit Tapatalk

Po 1. Daje czas do ko?ca Marca ?e padnie ( lecz mo?e nie padnie a b?dzie gra?o 20osob)
Po 2. Wbi?em wszystko okej, tylko kurwa DLACZEGO SKRZYWDZI?E? T? MAP??
Po 3. Pacc tyle hajsu przelew/sms (?art?)
Po 4. Full Eq z Sms Shopa (Dobry Joke) ( Orygina? Wodbo mia?o Jakie? Eq w sms shopie?)
Po 5. Nie Polecam , poniewa? mapa SKRZYWDZONA JAK ..... a? p?aka? si? chce . Chyba na szybko te kwadraty by?y robione.
Po 6. Norbon przykro mi ale to nie jest [ORYGINA? WODBO - Jak Kiedy?] Na takim bym zagra?.
Po 7. Te wasze systemy robi? si? ju? bardzo ?mieszne, zr?b co? swojego , a nie kopiujesz i wklejasz i przerabiasz. Po?wi?? swojego czasu troch? i dopracuj server na glanc ?eby mucha nie siada?a.

Tyle z mojej strony. Narazie
#Dodaje AntyDDos , bo ma dziury w chuj :P

Wszystkie posty, kt?re powinienem wyja?ni? - olewa. Nie ma sensu prowadzi? idiotycznej rozmowy, powiem tylko jedno - to nie jest stare WoDBO, a nasze WoDBO, wiec pi?teczka.

out.php

Witam, chcia?bym przedstawi? Update, kt?re wejdzie 12.03.2017 - 18:00, a w nim :​

#Dzia?aj?cy Auto-Loot.

#Przerobienie ka?dej techniki na serwerze :
Best DMG - Wave
Medium DMG - Target
Low DMG - AOE

@Techniki - Przerobienie je pod wzgl?dem graficznym ( bardziej przejrzy?cie dla oka )
@Techniki - Wprowadzenie dla ka?dej profesji osobnej Techniki od 140lvl ( zamiana za Soul Breek )
@Techniki - Wprowadzenie nowych Technik dla profesji, kt?rzy nie maj? po rebornie na 250lvl.
@Techniki - Dodanie unikalnych technik do potwor?w.

#Wej?cie w Uniwersum Dragon Ball Super :

@Sagi - nowe sagi z "Battle of God"
@Nowa profesja z uniwersum DBSuper ( je?li czas na to pozwoli )
@Nowe transformacj? dla ka?dej postaci - 300lvl po Rebornie.
out.php

#Nowe potwory od 300lvl + nowe expy na ten lvl.

#Nowe expowiska dla mniejszych lvl.

#Nowa maszyna.

#Dzia?aj?ce Tokeny + nowe nagrody za tokeny.

#Poprawienie Summon'?w dla Namka,Gotenksa.

#Fix na MVP (omini?cie blokowania inn? postaci?, aby mniejszy lvl m?g? na nim expi? )

#Zmiana, niekt?rych Atrybut?w przedmiot?w.

Lista mo?e ulec zmianie.​

gdybys zrobil dobry balans od startu to bys napewno jeszcze wieczej osob mial. za duzo bogow z gotenkes i trunkiem > Brolly SHIT :/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry