-Tibia 8.54 World of Erpegia v2

Status
Zamknięty.
Odp: World of Erpegia v2

scyther dal wcze?niej odpowiedz ?e z pewnych powod?w serv ruszy dopiero 29 *wtorek* . No nic ja wole sobie troche poczekac :P

Przepraszam za tak wielkie op??nienia lecz mamy ma?e problemy co zmusi?o mnie do zmiany ponownie daty na 31.03.2011r (czwartek) To ju? 100% ostateczna data.
Serwer b?dzie ju? dost?pny dla graczy od 8:00

kur.... ale sie wyczekamy a strone kiedy wlaczysz ?

Mi to nie robi, ?e si? op??ni? start. Lepsze 3-4 dni ni? ponad p?? roku jak to by?o w niekt?rych przypadkach. Grunt, ?eby w og?le wystartowa?.

Stronk? postaram si? ju? jutro udost?pni?, lecz je?eli wszystko dobrze p?jdzie to mo?e i nawet w ?rod? ots wystartuje ;)

nie odpalaj serva tak wcze?nie rano wi?ksza cz??? ludzi jest w szkole lub pracy zr?b start np o 18 lub 19 wtedy wszyscy w domu siedz? a tak na serva wbije 5 os?b na start

#Sir Scyther

Najgorsze co mo?esz zrobi? to start o 8 rano. Najlepiej by by?o jakby? start zrobi? 2 kwietnia o godzinie 18. Czemu? Ano dlatego, ?e jest to sobota, ludzie maj? dzie? wolny od pracy/szko?y. Mog? wbi? na server. Czemu nie w pi?tek? W pi?tek startuj? takie servery jak vizardia, Hermot. Oni mog? Ci sprz?tn?? graczy. Tak wi?c daj jutro stronk?, ?eby mo?na by?o robi? chary i zr?b start 2 kwietnia. Btw. je?eli dasz jutro stronk? i w sobot? odpal server ludzie b?d? mie? 5 dni na robienie kont, a je?eli jutro dasz stronk? i jutro odpalisz server to b?dzie par? kont i par? graczy na serverze.

//Ten kto si? pod tym podpisuje co napisa?em wy?ej, niech da podzi?kowanie.

||dla Mod?w, nie wymuszam reputacji wi?c chyba nie ?amie regulaminu. Te podzi?kowania maj? s?u?y? jako sonda dla Sir Scyther.

Ale pierdolicie farmazony kto bedzie chcial tu grac to wbije kiedy bedzie chcial a nie kurwa o 18 nikt na przymus nie musi tu grac :D

#szakuls

Wida? jak si? znasz. My?lisz, ?e o 8 rano wbije w chuj i jeszcze troch? ludzi? Kto b?dzie chcia? gra? to wbije o 15 gdy wr?ci ze szko?y/pracy. Tylko, ?e w tedy b?dzie mo?e 5 graczy. Powodzenia.

HAHHA TY KURWO W oG?LNE OTSA NIE ODPALAJ CO CHWILE PRZESUWA START POZDo

HAHHA TY KURWO W oG?LNE OTSA NIE ODPALAJ CO CHWILE PRZESUWA START POZDo

W tej chwili poczu?em si? jak na RL Tibi , czyli po co tam gra? jak same dzieciaki typu tego cz?owieka chodz? i konwersuj? takim zmy?lnym i z?o?onym j?zykiem jak neandertalczyk ;)

Co do startu , stronka naprawd? przyda?aby si? dzisiaj , na pewno podwy?szy to troch? ilo?? ludzi , co do startu rano, jest troch? poroniony pomys? , lepiej ?eby odpali? w godzinach wieczornych.

Ostatnia edycja:

iSanto widac ze ty jestes ladny retard bo kto bedzie chcial grac to bedzie gral i nie wazne o ktorej startuje .Mojim zdaniem niema roznicy o ktorej odpali jak ktos czekal na tego ots to mu obojetnie o ktorej stary :D

A tak nawiastem to wam chodzi oto zeby bylo 18 bo wczesniej nie macie czasu i sie rozpalaczecie ze ktos wbije wiekszy lvl :D

Zr?bcie Start o 16 i chuj, widz? ?e tutaj jest nie potrzebny spam jak Admin zdecydowa? ?e jest o 8:00 to jest o 8 a nie wy jakie? fohy i gorzkie ?ale tutaj prezentujecie... Poza tym mass bana dla dzieci niekt?rych up za double i ma?owarto?ciowe posty.

Zapowiada si? ciekawie by? mo?e wbij?, ale w czwartek ko?cz? o 16:20 i jak wr?c? i b?dzie mniej ni? 100 os?b to niestety ale nie...

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:

Niestety jak na razie musimy korzysta? z adresu firmy hostuj?cej, lecz mam ju? nadzieje ?e naprawi? problem z domen? do ko?ca tygodnia, jak na razie zapraszam na stron? ots'a ;)

World of Erpegia - Latest News

Heh, chcecie ciekawostk?? Na tym zdj?ciu promuj?cym pacc'a jest moja posta? z rx'em o ile pami?tam (ja jestem w ???tym)
Poza tym jest tam zajefajny quest na now? profk?.
Je?eli chcecie to mog? wam par? poradnik?w na forum powrzuca? w j?zyku angielskim i polskim ^^. Ze starych dobrych czas?w jak tutem by?em i si? forum zajmowa?em :q

Status
Zamknięty.
Back
Do góry