- Liczba reakcji
- 4
Odp: [World Of Sinteria] (8.60) v2 Oficjalna Ostatnia Zapowiedz [Serwer bez SMS SHOP][FUN-RPG]
Questy sa zrobione pod klimat sinteri, i ja wcale nie mowie ze nasz serwer to full RPG, wiec nie wiem o co sie ze mna klucisz, w ogole nie mam pojecia czemu tak na mnie naciskasz, chcesz zebym opisal questy czy cos? bo tego nie zrobie
Eh.. juz widze te questy musisz znalesc npc ktory ma dla ciebie zagadke ktora mozna znalesc w google po czym npc daje ci klucz i musisz szukac drzwi ktore sa na respie 9999 demonow a na koncu masz orshaabala? czlowieku w altaronie sa questy ktore wymagaja myslenia i wiem co mowie bo je robilem i ide w zaklad ze sinteria nie dorasta altaronowi bo po prostu sinteria to ots na tydzien zeby sie ponapierdzielac a nie rpg zaloze sie ze te 'questy' zostana wykonane wszystkie tydzien-dwa po starcie
Questy sa zrobione pod klimat sinteri, i ja wcale nie mowie ze nasz serwer to full RPG, wiec nie wiem o co sie ze mna klucisz, w ogole nie mam pojecia czemu tak na mnie naciskasz, chcesz zebym opisal questy czy cos? bo tego nie zrobie