Wszystkie potwory 8.7 - 9.6 dla RME 2.2

• Thread starter Thread starter Zbizu
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Z

Zbizu

Guest
Nie wiem jaki jest teraz stan rozwoju serwer?w, nie wiem jak jest teraz z silnikami ale wierz? ?e kto? poza mn? r?wnie? potrzebuje mob?w z 9.6
Download na dole posta

Dok?adne zmiany jakie wprowadza mod:
  • Lista stworze? zosta?a przebudowana czy na lepsze - sami ocenicie
  • Zosta?y dodane stworzenia od 8.6 do 9.6(dodatek obejmuje tylko wersj? 9.6)
  • Wygl?dy quar oraz chakoyi zosta?y poprawione
  • Zosta?y dodane r??ne bossy oraz inne nietypowe stworzenia

Instrukcja:
1:
Dla windowsa XP: C:\documents and settings\nazwa u?ytkownika\dane aplikacji[SUP][1][/SUP]\remere's map editor\extensions
Dla windowsa Vista, 7 i nowszych: C:\u?ytkownicy\nazwa u?ytkownika\appdata[SUP][1][/SUP]\roaming\remere's map editor\extensions

Do tego folderu nale?y wrzuci? pliki better_creatures 840.xml[SUP][2][/SUP] oraz better_creatures 960.xml

2:
Do folderu RME\data\960 nale?y wrzuci? plik creatures.xml zawieraj?cy informacje o nowych mobach, po wykonaniu tego kroku mo?na ju? w??czy? RME

Screeny:
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]
cmod1.png
[/TD]
[TD]
cmod2.png
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Przypisy:
[1]: foldery dane aplikacji i appdata s? ukryte, aby si? pokazywa?y nale?y zaznaczy? to w opcjach folder?w
[2]: jest jaki? b??d, kt?ry dodatki z 8.4 przek?ada na 9.6, zamiana pliku powoduje wy??czenie dodatku na 8.4

Odp: Wszystkie potwory 8.7 - 9.6 dla RME 2.2

Dzi?ki wielkie.!! tego szuka?em 10/10.

O Jest : ) Ziomek nie wiesz jak ci dzi?kuj? :>

Wielkie dzi?ki :)

Ja wszystko zrobi?em jak potrzeba, a nadal nie mam tych nowych potwork?w : /

Musia?e? co? przenie?? w inne miejsce ni? opisa?em lub co? ?le skopiowa?e?. M?g?bym pokusi? si? o napisanie instalatora czy czego? w tym stylu ale wtedy ludzie nie pobierali by tego tak ch?tnie w obawie o keyloggera(bo wko?cu to musia?by by? plik exe lub bat ^^)

M?g?bym pokusi? si? o napisanie instalatora czy czego? w tym stylu ale wtedy ludzie nie pobierali by tego tak ch?tnie w obawie o keyloggera(bo wko?cu to musia?by by? plik exe lub bat ^^)
Obawa b?dzie mniejsza, gdy b?dzie to wrzucone przez moderatora. Zr?b dwie wersje - manual i instalator.

Zrobi?em wszystko jak potrzeba, tylko przy w??czeniu edytora w?acza mi si? jaki? error b?d? ikona debug z lista tych nowych potwork?w...

POtrzebuje ich zapisane w xml, zeby dodac do silnika ;d masz cos takiego ?:D

zrobilem wszystko jak trzeba lecz przy wlaczeniu Reme blad komunikat Warrnings : i cala lista potworkow unknown creature type "rat" Itp prosze o pomoc Dziekuje :)

Pozdrawiam ..

---Aktualizacja---

Dobra wszystko ok dziala juz Dzieki za Modzika ^^ pozdro .

Status
Zamknięty.
Back
Do góry