• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

WWE - World Wreastling Entertaiment

Status
Zamknięty.

shadow3645

Advanced User
Liczba reakcji
15
Witam. Chcia?bym si? z wami podzieli? moim ulubionym "sportem"
Nie ?ycz? sobie komentarzy typu:
Ale to udawane
To nie ?aden sport
Poogl?daj lepiej MMA
A wi?c do rzeczy
wwe_1_.jpg

Wreastling to zawodowa odmiana zapas?w, ciesz?ca si? najwi?ksz? popularno?ci? w Stanach Zjednoczonych, Japonii, Kanadzie, Meksyku i Wielkiej Brytanii. W gruncie rzeczy to cz?sto niebezpieczny sport pokazowy, "?yj?cy" ze swojej widowiskowo?ci, kt?r? gwarantuj? zawodnicy cz?sto przyjmuj?cy ?rodki przeciwb?lowe i sterydy (dla zwi?kszenia muskulatury oraz si?y np. przy podnoszeniach). Rzadziej do ringu staj? kobiety, co nie wp?ywa jednak na ogl?dalno??. We wrestlingu zale?no?? od p?ci nie jest du?ym naciskiem, liczy si? efektowna i zarazem burzliwa walka.
?r?d?o wikipedia.
Moim ulubionym wreastlerem jest John Cena
johncena.jpg

Jak dla mnie jest wzorem. Nigdy nie bra? ?adnego ?wi?stwa typu sterydy itp.
Do wszystkiego doszed? sam ci??k? prac?. S?u?y? w wojsku. Nigdy w swojej karierze si? nie podda? (nie odklepa?) Jest obecnie mistrzem ?wiata.

Odp: WWE - World Wreastling Entertaiment

Ale to udawane, to ?aden sport, poogl?daj lepiej mma. Teraz ca?kiem powa?nie, cz?sto lubi? si? z tego ponabija?, najbardziej z mi??niak?w kt?rzy skacz? z drugiego pi?tra go?ciowi na plecy, ten p??niej wstaje, nic mu nie jest i walczy do ko?ca rundy, ba cz?sto w takich momentach wygrywa. Moim zdaniem takie co? nie ma sensu, nikogo zniech?ca? nie mam zamiaru ale po prostu ogl?danie czego?, co ma by? widowiskowe powinno mie? swoje granic?, tym bardziej, ?e oni maj? z tego $.

Mi si? to bardzo podoba. I nie zmieni? zdania. Przedstawiajcie swoich ulubie?c?w :D

No je?eli taki temat powsta?, to mog? napisa? swoje 5 groszy.

Wi?c tak, Ten Wwe Resling, to udawany sport, ta ca?a mata jest na Spr??ynach, dlatego nic ich nie boli.
chwyty takie jak, duszenie, i D?wignia na 95% nic to ich nie boli, tylko wystarczy si? dobrze przyjrze?.

Moim ulubionym tam reslingowcem jest John Cena i Rey Mysterio.

Temat chyba moim zdaniem zb?dny, i nie widz? ?adnego powodu dla kt?rego m?g?by on istnie?. Prosz? o zamkni?cie.

#. Edit

oto zdj?cia moich fan?w.
Rey Mysterio.
images

John Cena.
images

Nie. Nie jest do zamkni?cia. Chc? si? dowiedzie? co inni s?dz? o tym sporcie. Wiem ?e to udawane i co z tego ? Wa?ne ?e fajnie wygl?da :D

Batista jeszcze koxi. Jak dla mnie najlepszy jest Rey 619 ; )

Tak. Rey kozaczy :D Ta jego zwinno?? i si?a :P
A Batista nie walczy ju? po kontuzji jak? mu zrobi? John Cena w pojedynku gdy pod?oga si? zawali?a.

Ja najbardziej lubi? :

Undertaker

John Cena

Rey Mysterio

KOFi

Oraz Randy Orton z swoim RKO z zaskoczenia

Nie chcia?o mi si? ich pomniejsza? :/

Btw Cena nie jest ju? mistrzem ?wiata po Fatal Four Way

Ostatnia edycja:

Moi ulubieni wrestlerzy:
Rey Mysterio
Rey_Mysterioffff.jpg

Kofi Kingston
kofi-kingston.jpg

John Morrison
john_morrison.jpg

R-Truth
r-truth-2.jpg

John Cena
john_cena_the_champ-11878.jpg

Undertaker
the-undertaker.jpg

oraz Jeff Hardy
380363-775bdcdb68cb0e583849663973357a90.jpg

Wiem , ?e to jest udawane ;) Ale np. rzut z g?ry na mate - Co? takiego jak "Czo?k slem" - nie da si? tego "zagra?".Tego si? nie da udawa?. Wielki podziw dla nich za to :) Mi si? podoba jak graj? :) Jak udaj? to co robi? ;) Bardzo dobrzy z nich aktorzy :) Ja nie ?artuj? :)

Ostatnia edycja:

Dzi?kuj? bardzo za odpowiedzi i zach?cam do dalszego udzielania si? :)

Lubi? te? czasami poogl?da? Edge

Nie przepadam zbytnio za wrestlingiem, ale jak ju? leci w tv to ogl?dam :p.
A m?j ulubiony to Sting, czy jak mu tam xD.
sting.jpg

Kt?r? gal? wolicie?
Moj? ulubion? jest
Raw_logo_branding.jpg

Wol? RAW.
M?j ulubiony zawodnik:
Triple H
tripleh.jpg

Sport udawany, nawet jaki? zawodnik w wywiadzie m?wi?, ?e przed walk? ustalane jest kto wygra. Bij? si? mo?e naprawde, ale wiadomo ?e ten co ma przegra? nie b?dzie walczy? na serio.

To tak jak ogl?da? film o sztukach walki.

Nie ogl?dam tego, nie interesuj? mnie rzeczy udawane wol? poogl?da? co? gdzie na prawd? ostro rywalizuj?...

No je?eli taki temat powsta?, to mog? napisa? swoje 5 groszy.
Wi?c tak, Ten Wwe Resling, to udawany sport, ta ca?a mata jest na Spr??ynach, dlatego nic ich nie boli.
chwyty takie jak, duszenie, i D?wignia na 95% nic to ich nie boli, tylko wystarczy si? dobrze przyjrze?.
Moim ulubionym tam reslingowcem jest John Cena i Rey Mysterio.
Temat chyba moim zdaniem zb?dny, i nie widz? ?adnego powodu dla kt?rego m?g?by on istnie?. Prosz? o zamkni?cie.
#. Edit
oto zdj?cia moich fan?w.
Rey Mysterio.
images

John Cena.
images
@Yeshu

Ahaaa, to s? twoi fani? O.o

DevLord oraz Sterger. Prosi?em o napisanie co? o swoim zawodniku, galii. Je?li nie macie nic do powiedzenia na ten temaat to nie nabijajcie post?w!

DevLord oraz Sterger. Prosi?em o napisanie co? o swoim zawodniku, galii. Je?li nie macie nic do powiedzenia na ten temaat to nie nabijajcie post?w!
To jest kretynie hydepark.
Przepraszam za tak? odpowied?, ale na prawd? denerwuj? mnie ludzie kt?rzy nie do??, ?e sami napisali w tym temacie z pi?? razy, nie wiadomo po co to jeszcze pisz? aby nie nabija? post?w, rz?dz? si? w nim - nie znaj?c kompletnie regulaminu, wi?c kto tutaj powinien zosta? nagrodzony warnem? Nie, wcale nie ja. Tak w?a?nie on!

JA tam zamiast Wrestlingu preferuje MMA (gale UFC), nie jest to przynajmniej teatr jak wrestling, cho? dobry wresting te? nie jest z?y. John Cena rlz

Status
Zamknięty.
Do góry