Wyexpie, przejde rooka, wyskilluje - tanio !

Status
Zamknięty.

Tath Minelock

Active User
Kwiecień 10, 2011
Liczba reakcji
6
Hiho
Wi?c postanowi?em za?o?y? service poniewa? i tak skilluje swoim knightem wi?c z deka mi si? nudzi ;/ Wi?c tak expie r?cznie no chyba ?e kto? chce to bot, ale ja nie odpowiadam wtedy na ?adne bany chocia? w?tpie bo jade na neo i 0 ban?w na swoich harach ; )
Przedmiot:
-Przechodzenie Rooka (sms 4zl lub 1cc na Nebuli)
-Expienie - r?cznie/bot
-Skillowanie do 90 dysta lub 85 sword/axe/club/fist
Cena: Cena zale?y od us?ugi
Forma p?atno?ci: cc na Nebuli lub sms
Kontakt: temat, pw lub gg - 36560686 (cz?sto niewidok)

I jak u wszystkich widze no to dla 2 os?b przej?cie rooka za darmo ; )

Odp: Wyexpie, przejde rooka, wyskilluje - tanio !

Ja pierwszy rook za free..:D

Dzi?ki..
Polecam przeszed? mi rooka za free w szybkim czasie:)

@Pan Gwiazdor
ju? expie ; )

@Skion
Z tego co widzia?em masz swojego service ...

To ja poprosz? 2 rooka za free.

Hahaha @up

Plis p?acz off ; ( p?aczesz tylko dlatego ?e ci nie chce wbi? 8 lvl za darmo ? uuu ?enada ; ) Chcesz mog? da? ci wycink? z archiwum jak z u?ytkownikiem Pan Gwiazdor rozmawiam o tym :) Bym musia? by? tob? ?eby lepsze eq zabiera? dla siebie jak chodzi?em do Cb widzia?em podejrze 24 knight niby skillowa?e? pad?e? posz?o co? z eq i odrazu exit ; ( Albo nie jestem jak ty ?e oszukuje na Support jak ty (chocia? nie mam i nie chce ;D) Porsz? sprawdzi? ip Skion Shio, Aka Elitarny i Elitarny to jego 3 konta i na ka?dym robi service i w ka?dym temacie z 2 konta pisze co? pozytywnego ?eby ludzie od niego brali :) Podkre?lam ?e Elitarny mia? kiedy? supporta.

Pozw?lcie ze ja r?wnie? si? wypowiem w tej sprawie :]

Skion Shio :
i co z tego? nie polecam...
tamte osoby to albo jego 2 konta albo kumple
jak trafi mu sie postac z dobrym eq albo jesli bedzie miala duzo kasy napewno nie bedziecie jej juz miec tyle odemnie
Prosze admina o sprawdzenie ip

Masz jakie? dowody ,?e to jego konta ?
Bo mi si? wydaje ,?e po prostu bez podstaw nie go oskar?asz dlatego ,?e nie chcia? ci wbi? 8 lvl.Pewnie kto? ci zleci? zlecenie wbicia 8 lvl a ,?e tobie si? nie chce to innym osobie chcia?e? wcisn?? konto ?eby wbi?a za ciebie 8 lvl a ty by? zgarn?? kas? :].

U?ytkownicy tacy jak :
Tath Minelock
HateThisSite
Pan Gwiazdor

S? ju? jaki? czas na forum i nie s?dz? ?eby te 3 konta nale?a?y do jednej osoby.

A co do ciebie Tath Minelock mam nadzieje ,?e nie zabierzesz mi wszystkich klient?w swoimi tanimi us?ugami :D

?eby nie by?o ze post nie na temat to :
Ile b?dzie kosztowa? wbicie z 8 lvl do 30 knightem ???
?wiat pvp.Skile po 30/30.

Brawo Sherlocku tylko co mi dzis pisales na tibi? uuu zapomiales? "ja chce tylko szybko zarobic bo mi sie pacc marnuje i musze kogos szybko oszukac" tyle odemnie
i co ze dasz "wycinke" jak mozesz z nim gadac na vt/skype i mowic co ma pisac? -.-
ps. co z tego ze elitarny,aka elitarny i skion shio to moje konta? PROSZE..
JA POPROSTU OSTRZEGAM LUDZI BO MOGA SIE NAPRAWDE OSTRO PRZEJECHAC
+ nie odpowiedziales na pytanie ile kosztuje wyskillowanie od 10sworda do 85? i jaki czas?

Masz wycink? z naszej rozmowy na tibii.

I gdzie tu pisze ?e chce zarobi? na pacc? Akurat pacc mi nie potrzebny bo mam knighta i chce nim ci?gle skillowa? na faccu...

@Up

Sms jakie? 17 z? a w cc oko?o 7-8 cc, postaram si? nie zabiera? klitn?w ;p

Skion Shio Je?eli co? Ci nie pasuje to sie nie udzielaj to znajd? dowody na to ?e ja i u?ytkownik o nicku "Tath Minelock" to jedna osoba , Ten temat nie zosta? stworzony na to ?eby? sobie posty nabija? albo ?eby? gada? o jaki? swoich przykrych sprawach ?e niekt ci nie chce wbi? za free 8 levela. Mo?e zajmij si? swoim service i wr?? jak b?dzesz mia? jakie? dowody. Moja Rada : MASZ PROBLEM POROZMAWIAJ Z RODZICAMI ALBO IDZ DO LEKARZA. NARA

@Up

Dla Ciebie nie ma ?adnego service za to ?e pr?bowa?e? mnie wrobi? to wiesz mo?esz jedynie mi ptaszkiem pomacha?...

ale mi pocisnales kur**
tylko dziwne jest to ze go tak pronicie. Hmm?
Poprostu wiedz? ?e mi mo?na zaufa?... "pronicie" hahahaha dobry jeste? ;p

ps : ide do sklepu z/w

Skion Shio :
Mo?e i jeste?my kumplami ale czy jest gdzie? napisane ?e niemo?na zamawia? przechodzenia rooka lub expienia od kumpli?

@Up

Odpisa?em w poprzednim po?cie. A tak na marginesie znam go dok?adnie od dzi? od kiedy wsta?em i wbi?em na gg, ale nie jest jak inni bo jest wyluzowany i dlatego traktujemy teraz siebie jak kumple.

Ooo stary ale pojazd ja nie ogarne zachowujesz si? jak 10 latek albo i mniej ... No dobra je?eli Cie obrazi?em no to sorry tzn ?e nie masz ptaszka i nie ma czym tam pomacha? spoko my?l? ?e wszyscy to zrozumiemy i teraz jak jeste? taki m?dry pisz ju? na gg/pw bo nie udaje Ci si? zab?ysn?? w tym temacie :)

Witam jaki b?dzie koszt wyskillowania na faccu knighta 61lvl na swiecie non-pvp z eq: rh, dsm, g legs, bohy, mms, platinum amulet ze skilli 79 do 85 sword ?
Prosze o podanie cen w ka?dym rodzaju p?atno?ci.

@Up

Sms=10 z?, cc = 3cc na ?wiecie Nebula

Wszystko w porz?dku, bardzo szybkie wywi?zanie si? z zadania (rook).
Polecam.

@up

?enada chcia?em od?wie?yc temat bo jdm style-m ju? nie mog?em proste nie : ) To ja lepiej nie pokazuje twoich kont razem z Elitanym (supportem)

siema chcialbym zebys mi przeszedl rooka place na nebuli 1cc :) odpisz na pw to ci podam wszystki informacje

Ile by kosztowalo z 22 na 35? Postac ma 3 albo 4 cc na koncie (druid)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry