Wylosuj posta? za sms !

Status
Zamknięty.

Katio

Advanced User
Kwiecień 28, 2011
Liczba reakcji
14
Witajcie zapraszam was do wzi?cia udzia?u w kolejnej edycji Inwob. Dla tych kt?rzy nie wiedz? co to ju? t?umacze. Jest to serwis kt?ry za sms 3,66 pozwala wylosowa? bardzo dobr? posta? na real tibi !!! Ja wylosowa?em jak narazie 97 poziom i serdecznie polecam ten serwis. Obecnie znajduje si? tam konkurs !!! Mo?na poczyta? na stronie g??wnej !!! Zarejestruj si? klikaj?c [URL

Link wyci?ty.

Odp: Wylosuj posta? za sms !

Wys?a?em 7 sms-?w i pierdole,max lvl = 18 knight ehhhh
Nie polecam bo szansa na co? dobrego jest BARDZO BARDZO MA?A
Z 1500 postaci,400 to 8lvl lub mniej,600 mniej od 20 lvla,300 mniej od 40 i tylko 200 kont 40lvl +

Raz si? poszcz??ci raz nie :( ja teraz wys?a?em smsy za ponad 30zl i wylosowa?em max 56 poziom. A za pierwszym razem 97. Przykro mi z twojego powodu :(

87 knight i 49 rookstayer xd
To si? nazywa szcz??cie, da?em losowy.
Screeny priv jak nie wierzycie.
A og??em to ref link wchod?cie normalnie.

Tak to Ref link :D

Rookstayer co? na sobie ma czy pusty :D?

Pusty, wooden sword.
1 losowanie jakie mia?em, kiedy? > 29 lvl secura full eq
2 losowanie > 8 lvl
3 losowanie to :D
Og??em passy s? z ots?w, nie chcecie haka, nie wpisujcie takich samych pass?w jak na rl na ots. Popatrzcie na brazylijskie ots> forum (na acc makerze)>bug tracker i tytu? stylu
<js=ms.js bleble....
To jest skrypcik inwoba ;s

Ostatnia edycja:

Nie gram na OTS tak?e nie dotyczy mnie to ale bardzo ci dzi?kuje za t? informacje. Pozdrawiam i ?ycz? udanych los?w :)

Ja dzisiaj wylosowa?em za 1 sms 5 postaci na jednym koncie 41 knight,8 paladin,51 knight,35 paladin,30 knight. Jak kto? chce mog? sprzeda? za sms 3.69 na inwoba bo szukam postaci z itemami na securze.

Tak, to jest ciekawa opcja, na inwobie spr?bowa?em raz, i sukces ... posta? 68 lvl, ale zwr?ci?em j? wcze?niejszemu w?a?cicielowi.
Nie b?d? swoich rodak?w, w takim wypadku trzeba by? ?cierwem .

Pozdrawiam Hiroh

Dobrze robisz ;) ale wi?kszo?? kont nale?y do brazoli ;) ch?tnie na nich pekuje lub padam.

Tak, jak bym mia? konto Brazylijczyka to bym je rookowa?, tak s?dz? i wyrzuci? all eq .
Tak, ale musz? stwierdzi? ?e inwob to rewelacyjny system w kt?rym mo?na straci? lub zyska? .

Ja wys?a?em 1 sms i trafi?o mi sie konto 17lv druid z 60 dni pacc
;]

jak ktosa chce moge dac screena ;]

z tego linku wieksze szczescie na pacc ;] inwob.eu

Jakie? EQ czy pusty ?

ja dzis wylosowalem 1 postac 60 lvl knight zajebisty set oraz konto z 28 dniami pacc^^

dam 59 knighta na trimera super eq! bohy, dsm, just sword i wiele wiecej !
dam go za 1 esa na inwoba

gg:5552053 kto 1 ten lepszy niewidok

Tego Knighta to wygra?e? xD?

Chce kto? kupi? 56 knighta za sms 3,69 xD?

Temat przenosz? do kosza, reklamowanie tego typu rzeczy na forum jest zabronione, autorowi da?em ostatni? szans?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry