Wyniki naboru na operator?w. Q1 2013

Status
Zamknięty.
Odp: Wyniki naboru na operator?w. Q1 2013

hej

To chyba nie jest odpowiedni dzia? do publikacji tego typu. Jedno z poda? zosta?o przeze mnie udost?pnione, ale w formie anonimowej - sam przyzna?e? si? do tego, ?e by?o ono Twoje :P.

Edit#

Nawet nowo wybrani operatorzy nie widzieli poda? swoich nowych koleg?w.

Asimov, je?eli te podania mia?y by? publiczne, to nie kazali by przesy?a? je na PW.

iSanto nie ma moda, a jednak go ma. Zreszt? nie ma reszty OP'?w dopisanych do 1 postu - do poprawy.

Gratuluj? troszk? za p??no si? obudzi?em z podaniem. ;-]

Do 20 mo?na s?a?, czekam :)

Rebuild ile razy mam k*rwa pisa? ?e to nie by?o podanie?:) to by?a prywatna wiadomo?? do Ciebie jako informacja a nie podanie ja pier.. cz?owieku. Nie obchodzi mnie to ?e inni nie widzieli. Skoro jak twierdzisz "moje podanie" zosta?o udost?pnione to chce zobaczy? innych u?ytkownik?w. Je?li nie chcesz tego tutaj to wy?lij mi na pw to sobie poczytam :)

Rebuild ile razy mam k*rwa pisa? ?e to nie by?o podanie?:) to by?a prywatna wiadomo?? do Ciebie jako informacja a nie podanie ja pier.. cz?owieku. Nie obchodzi mnie to ?e inni nie widzieli. Skoro jak twierdzisz "moje podanie" zosta?o udost?pnione to chce zobaczy? innych u?ytkownik?w. Je?li nie chcesz tego tutaj to wy?lij mi na pw to sobie poczytam :)

Ty jeste? naprawd? g?upi.. Jak ju? napisa?e? mu co? w stylu podobnym do podania to sko?cz sie plu?!

Jako, ?e nab?r ju? si? zako?czy? temat zamykam:)

Regards,
Xinum

Status
Zamknięty.
Back
Do góry