Wyniki naboru na support!

Status
Zamknięty.

Constantine

everybody dies
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
142
Tak, wi?c do zosta?y wybrane nast?puj?ce osoby:

1. Kategoria Tibia:
  • [user]aramiszon[/user]
  • [user]stawik94[/user]

2. Kategoria OTS

• [user]Govern[/user]

3. Kategoria Boty:

• [user]Athread[/user]
  • [user]Szynka95[/user]

Gratulacje!

Przepraszam, ?e tak d?ugo zwleka?em z wynikami, ale czeka?em na odpowied? jednego z supporter?w.

Odp: Wyniki naboru na support!

Nie ?ebym chcia? si? narzuca? czy co?, ale nie nie raczyliby?cie odpisa? chocia??

Naprawd? wyb?r by? ci??ki. Ostatecznie supporter?w wybra?em wczoraj, a wyniki poda?em dosy? p??no, wi?c nie mia?em za bardzo czasu, ?eby ka?demu z was wys?a? standardow? wiadomo?? powiadamiaj?c? was o tym, ?e nie zostali?cie wybrani.

Naprawd? wyb?r by? ci??ki. Ostatecznie supporter?w wybra?em wczoraj, a wyniki poda?em dosy? p??no, wi?c nie mia?em za bardzo czasu, ?eby ka?demu z was wys?a? standardow? wiadomo?? powiadamiaj?c? was o tym, ?e nie zostali?cie wybrani.

Nie lepiej powiedzie?, ?e mia?e? ich w chuju? A?eby nie dosta? warna pogratuluj? wszystkim nowym murzynom i powiem, ?eby nie dawali si? wykorzystywa?.

Trudny wyb?r?
Mo?e i tak ale szkoda ?e znowu wybrali?cie osoby kt?re maj? max 200 post?w i w skrajnych przypadkach sp?dzili tylko 6 dni na forum a co si? z tym wi??e nie znaj? go i jego userow.
Dodam tak?e ?e wybieranie po podaniu a nie po umiej?tno?ciach to tak?e kiepski pomys?.

A ja chcia?bym bardzo podzi?kowa? za wybranie w?a?nie mnie jako jednego z nowych supporter?w.Pomimo,?e wpisuj? si? w opis kolegi Dzikiego Johnsona,bo nie klepi? post?w tylko po to,by mie? ich jak najwi?cej,to my?l?,?e jestem w stanie ud?wign?? t? funkcj?.Gratuluj? wszystkim,kt?rzy dost?pili tego zaszczytu,jak i ?ycz? powodzenia w przysz?o?ci tym,kt?rym si? tym razem nie uda?o.

Dziki sam widzisz, ?e nie nadajesz si? na pozycj?. Przeczytaj jeszcze raz wszystkie moje posty nt. naboru.

Ludzie przesadzacie kurwa to tylko ranga a prosicie si? o ni? jak o bezalkoholowe piwo. Dziki, daj Korzonowi st?wk? to od razu modem b?dziesz.

aramiszon, taka wskaz?wka jak piszesz przecinek to daj za nim spacje b?dzie to lepiej wygl?da?o.

A ja chcia?bym bardzo podzi?kowa? za wybranie w?a?nie mnie jako jednego z nowych supporter?w.Pomimo,?e wpisuj? si? w opis kolegi Dzikiego Johnsona,bo nie klepi? post?w tylko po to,by mie? ich jak najwi?cej,to my?l?,?e jestem w stanie ud?wign?? t? funkcj?.Gratuluj? wszystkim,kt?rzy dost?pili tego zaszczytu,jak i ?ycz? powodzenia w przysz?o?ci tym,kt?rym si? tym razem nie uda?o.

No, no, a zrezygnujesz po tygodniu...

C??, mia?em ju? support na swoich barkach i wiem, ?e wyb?r wed?ug podania jest ma?o trafny. Kole? z?apie zajawk? na kolorek i pisze podanie, aby po?wieci? kolorkiem tydzie? lub dwa. Znacznie lepszym rozwi?zaniem jest w?asny wyb?r, ludzi, kt?rzy ju? troszeczk? popracowali dla forum i nie wypal? si? po tygodniu, tylko wyrosn? na porz?dnych moderator?w. Mimo to, ?ycz? wszystkim sukces?w oraz upragnion? rang? moderatora.

Gratulacje i w og?le ale jestem tego zdania co Dzikus ;)
powinny by? oceniane umiej?tno?ci, a nie jaka? 'paplanina'.

To tak samo jakby?my mi?li sobie wybra? np. mappera do projektu, kole? by napisa? powie?? na 20 stron jaki to on nie jest zajebisty ale jego prace by?by na poziomie ni?szym ni? amatorskim, a drugi 1 zdanie + ss'y do dobrych prac to kt?rego by?cie wybrali? ;)

G??wnie dlatego support b?dzie przechodzi? okres pr?bny. Je?eli kt?ry? z nich nie b?dzie si? sprawdza?, to ponownie otworz? nab?r. Sporo roboty, ale spos?b mo?e poskutkowa?.

Oj m?j bo?e, macie problem to out. Stary, ja nie zosta?em moderatorem po znajomo?ci tylko po umiej?tno?ciach. Mo?liwe, ?e ?yjesz w starych czasach, ale patrz, teraz mamy tera?niejsze czasy. Pami?taj, ?e ?yjemy w czasach gdzie tak jak m?wisz ludzie daj? si? wykorzysta?, no niestety to jest prawda. Ale tylko g?upi da si? wykorzysta?, no tyle, ?e ja za swojej kadencji kiedy by?em muli razy supporterem to takiego czego? tutaj nie spotka?em.

Owszem support jest od tego ?eby robi?, ale ja to napisa?em w naborze, czy? nie? Droga do moderatora i dosy? trudna, ale je?eli kto? b?dzie pracowa?, to awans jest dla niego niemal pewny. Sp?jrz na obecnych moderator?w i powiedz mi, kt?ry z nich zosta? wybrany po znajomo?ciach? By?e? moderatorem, nie wnikam mog?e? by?, ale czy kiedykolwiek zajmowa?e? si? supportem? Raczej nie, wi?c sko?cz te swoje teorie spiskowe.

Ostatnia edycja:

Ho ho, to ju? widz?, ?e zacz?? si? pojazd.A to przecinek ?le postawiony, a i pewnie po znajomo?ci, a jak nie po znajomo?ci to i tak nie tacy, a nawet jak tacy , to i tak za ma?o post?w.Ludzie,siedzicie i pierdzielicie, zamiast pogratulowa? tym, kt?rzy si? dostali i poczeka? na efekty ich pracy.Uda?o mi si?, owszem, mog? wylecie? po tygodniu, ale powiedzcie mi, co Wam do tego ? Nie ten to inny, widocznie tacy byli ch?tni, ?e nawet taki plebs jak ja si? dosta?, tylko dlatego, ?e napisa?em dobre i wiarygodne podanie.Ale mo?e si? uda i wcale nie trzeba od pocz?tku plu? i ujada? ?

Peace

Napisa? Duality
Napisa? Marcin24
Ta, a w supporcie by?e? chyba z 10 razy i pewnie dali Ci tego moda z lito?ci :P
M?wi kto? kto nie zda? okresu pr?bnego = d
Wed?ug mnie ca?y ten tnet ?mierdzi ?arem i proponuj? napisa? petycj? z pro?b? o usuni?cia tneta za 100 tys. polskich monet o nominale dw?ch z?otych.
Ca?odobowy ma racje ^^
@Const
Nie wiem pod jakim kryterium si? nie ?apie.
Nie za?apa?em si? - trudno nie b?d? si? ci??.
Po co chcia?em support?
A no po to ?e supportera kto? pos?ucha a jak napisze jaki? jebany developer to on si? zastanawia co to jest a nie czyta posta.
Na forum macie pe?no wykwalifikowanych w tych 3 kategoriach ludzi.
Tu nie powinno by? naboru,patrzysz kto jest najaktywniejszy i najbardziej pomocny w tych dzia?ach,ma dobre poradniki (o ile owe ma) to mu dajesz supporta.
To wy tracicie a nie ci co nie zostali wybrani,wybieraj?c jaki? newbie powt?rz? si? - to wy tracicie.
Jaka? Szynka95 - pierwszy raz o nim s?ysza?em wczoraj,zacz? si? udziela? na sb i innych dopiero jak mia?y by? wczoraj wyniki naboru a tak to go nie widu nie s?ychu.
Czas sp?dzony na forum
3 dni 3 godzin 32 minut 37 sekund
Kogo? takiego jebn?? na supportera,to mi si? w pale nie mie?ci...
Je?eli tak dalej b?dziecie post?powali to najpierw bozia spu?ci n??k? i da wam kopa w dup? a potem te forum upadnie.
Zastan?wcie si? nad tym co powiedzia?em i mam nadziej? ?e b?dzie druga tura nabor?w w kt?rej wybierzecie kogo? normalnego a z tej tury przynajmniej kilku nie zda.
@offtop
Kurwa nie urz?dzajcie sobie tutaj sb,tylko te osoby kt?re maj? co? do powiedzenia odno?nie naboru niech si? wypowiadaj?.
Tyle ode mnie w tym po?cie.
Pozdrawiam
@Marin (ten na dole)
Ty my?lisz ?e moim jedynym marzeniem jest supporter?
Chcia?em go z powod?w kt?re wymieni?em kilka linijek wy?ej.
Mi ju? nie zale?y na suppie tylko na tym forum bo z support?w s? mody potem globale,managery i na ko?cu adminowie wi?c supporterzy powinni zna? te forum,czu? je,by? na nim,udziela? si? na nim,by? pomocnym a nie pisa? dobre podania,nie s?dzisz?
No, by?em w kadrze jak si? w tym suppie b??ka?e?, odchodzi?e?, wraca?e?. Niczym smr?d po gaciach.
Zajebiste ;D

Ostatnia edycja:

Dziki, ogarnij si? do kurwy n?dzy. Pr?bujesz wm?wi? Konstancji, ?e ?le robi, ?e ?li ludzie, ?e to, ?e sramto. Robisz z siebie idiot?, a tym samym zmniejszasz swoje szanse. Chcesz suppa? Ogarnij dupk?, wycisz si? i wrzu? na luz, forum to nie ?ycie.

wycziluj

Ta, bo ty akurat w?a?nie wiesz. Dowcipni? z Ciebie Marcin. G?wno wiesz, tyle Ci powiem, akurat gdybym dosta? z lito?ci by?a by to inna sprawa.

No, by?em w kadrze jak si? w tym suppie b??ka?e?, odchodzi?e?, wraca?e?. Niczym smr?d po gaciach.

Ja napisa?em podanie kt?re mia?o 2-3 zdania ;d wi?c nie by? to referat jak to kto? powiedzia?, i wybrany zosta?em z powodu umiej?tno?ci kt?re przedstawi?em

Duality napisał:
M?wi kto? kto nie zda? okresu pr?bnego = d
Nie powiniene? si? m?drzy?, je?eli nie chcesz si? wyg?upi?.

Na og?? jestem przeciwniczk? tworzenia nabor?w na jakiekolwiek rangi. G??wnie z powod?w wymienionych przez niekt?rych - inteligentnych b?d? te? nie - user?w. Nab?r bynajmniej nie opiera si? tylko na podaniach. Ka?dy kandydat jest obserwowany, jego posty przegl?dane, a zachowanie weryfikowane przez kadr?. Z?o?enie podania pomaga nam wybra? tych, kt?rzy maj? ochot? na prac? w supporcie i odpowiedni? wiedz?, a do tego w stopniu minimalnym ogarniaj? sk?adni? i interpunkcj?.

Tak wi?c zamiast j?cze?, ?e dostali si? po znajomo?? - co jest skrajnie g?upie - zepnijcie po?ladki, we?cie si? do roboty, popracujcie nad swoimi s?abymi stronami, a nast?pnym razem to WY ujrzycie pe?nie niezadowolenia posty ludzi, kt?rym si? nie poszcz??ci?o i nie dostali si? do supportu. ?atwiej jest wymy?la? powody, dla kt?rych kto? w supporcie znale?? si? nie powinien, ni? pogratulowa? szcz??liwcom, kt?rzy maj? okazje, by pokaza?, na co ich sta?.

Ja napisa?em podanie kt?re mia?o 2-3 zdania ;d wi?c nie by? to referat jak to kto? powiedzia?, i wybrany zosta?em z powodu umiej?tno?ci kt?re przedstawi?em

Jeszcze by?a druga mo?liwo??, coraz mniej os?b chce pracowa? za darmo.

Owszem support jest od tego ?eby robi?, ale ja to napisa?em w naborze, czy? nie? Droga do moderatora i dosy? trudna, ale je?eli kto? b?dzie pracowa?, to awans jest dla niego niemal pewny. Sp?jrz na obecnych moderator?w i powiedz mi, kt?ry z nich zosta? wybrany po znajomo?ciach? By?e? moderatorem, nie wnikam mog?e? by?, ale czy kiedykolwiek zajmowa?e? si? supportem? Raczej nie, wi?c sko?cz te swoje teorie spiskowe.
A moze chcesz mi powiedziec ze Vendento zostal wybrany za swoje czyny?
za oszukiwanie userow? czlowieku o czym ty mowisz Vendento ojebal na tym forum w chuj ludzi na te jego service a i tak dostal moda wiec kurwa nie wiem o co ci chodzi....

ps. gratuluje wszystkim co sie dostali ale i tak wam sie znudzi :p
Nikt nie ludzi pracowac za darmo

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry