Odp: Wyniki naboru na support!
Napisa? Duality
Napisa? Marcin24
Ta, a w supporcie by?e? chyba z 10 razy i pewnie dali Ci tego moda z lito?ci
M?wi kto? kto nie zda? okresu pr?bnego = d
Wed?ug mnie ca?y ten tnet ?mierdzi ?arem i proponuj? napisa? petycj? z pro?b? o usuni?cia tneta za 100 tys. polskich monet o nominale dw?ch z?otych.
Ca?odobowy ma racje ^^
@Const
Nie wiem pod jakim kryterium si? nie ?apie.
Nie za?apa?em si? - trudno nie b?d? si? ci??.
Po co chcia?em support?
A no po to ?e supportera kto? pos?ucha a jak napisze jaki? jebany developer to on si? zastanawia co to jest a nie czyta posta.
Na forum macie pe?no wykwalifikowanych w tych 3 kategoriach ludzi.
Tu nie powinno by? naboru,patrzysz kto jest najaktywniejszy i najbardziej pomocny w tych dzia?ach,ma dobre poradniki (o ile owe ma) to mu dajesz supporta.
To wy tracicie a nie ci co nie zostali wybrani,wybieraj?c jaki? newbie powt?rz? si? - to wy tracicie.
Jaka? Szynka95 - pierwszy raz o nim s?ysza?em wczoraj,zacz? si? udziela? na sb i innych dopiero jak mia?y by? wczoraj wyniki naboru a tak to go nie widu nie s?ychu.
Czas sp?dzony na forum
3 dni 3 godzin 32 minut 37 sekund
Kogo? takiego jebn?? na supportera,to mi si? w pale nie mie?ci...
Je?eli tak dalej b?dziecie post?powali to najpierw bozia spu?ci n??k? i da wam kopa w dup? a potem te forum upadnie.
Zastan?wcie si? nad tym co powiedzia?em i mam nadziej? ?e b?dzie druga tura nabor?w w kt?rej wybierzecie kogo? normalnego a z tej tury przynajmniej kilku nie zda.
@offtop
Kurwa nie urz?dzajcie sobie tutaj sb,tylko te osoby kt?re maj? co? do powiedzenia odno?nie naboru niech si? wypowiadaj?.
Tyle ode mnie w tym po?cie.
Pozdrawiam
@Marin (ten na dole)
Ty my?lisz ?e moim jedynym marzeniem jest supporter?
Chcia?em go z powod?w kt?re wymieni?em kilka linijek wy?ej.
Mi ju? nie zale?y na suppie tylko na tym forum bo z support?w s? mody potem globale,managery i na ko?cu adminowie wi?c supporterzy powinni zna? te forum,czu? je,by? na nim,udziela? si? na nim,by? pomocnym a nie pisa? dobre podania,nie s?dzisz?
No, by?em w kadrze jak si? w tym suppie b??ka?e?, odchodzi?e?, wraca?e?. Niczym smr?d po gaciach.
Zajebiste ;D