Wyniki Oskar?w 2013!

Status
Zamknięty.
Odp: Wyniki Oskar?w 2013!

Statuetki zajebiste, dobra robota Shikate
Repka by?a rozdawana ju?? =D

Wyjazd od opcji 'edytuj'! Grafika sama w sobie jest dobra, lecz jak dla mnie nie pasuje na statuetk?. Mo?e efekt by?by lepszy na statuetk?, gdyby nie by?oby to takie... szerokie xd

Ostatnia edycja:

Nie jeszcze ;p

Xervin, przyznaj si?, ?e to Ty g?osowa?e? na artsa jako najlepszego pisarza roku!

Dzi?ki za trzeci? z rz?du statuetk? z tak? kategori?, jednak?e zastanawia mnie pewien paradoks - ostatnio moich post?w na forum jak na lekarstwo, sk?d zatem pewno??, ?e to mnie nale?y sie takie wyr??nienie, hmf. poza tym reputy sa lepsze niz statuetki, pffffff

Marcin, mo?ku m?j, cieszysz si?? Eturl, gratki!

Ostatnia edycja:

Xervin, przyznaj si?, ?e to Ty g?osowa?e? na artsa jako najlepszego pisarza roku!

Co? Ty, zag?osowa? sam na siebie z multikonta w kafejce internetowej

Gratuluj? zwyci?zcom, ale m?j medal za ojro i tak jest lepszy

Eh, Marcinowi si? nie nale?y pajac... Statuetka powinna pow?drowa? do Kurtisa!!!

Zaraz za nim klasyfikuj? si? Beoska, Constantine, Grimekk z 3 mandatami - otrzymuj? oni nagrod? pocieszenia w postaci 50 punkt?w reputacji dla ka?dego!!

Bo?e, jak to mnie dowarto?ciowa?o! Tyle wygra?!

---
Tak rly - wstyd. Nie piastuj? rangi moda/globala itp od d?u?szego czasu, a zajmuj? 2 miejsce z beo (te? ju? kawa?ek moda nie ma).

Jak Marcin, co Marcin? KURTIS TO JEST PAJAC ROKU :<.

Tak rly - wstyd. Nie piastuj? rangi moda/globala itp od d?u?szego czasu, a zajmuj? 2 miejsce z beo (te? ju? kawa?ek moda nie ma).
To sa oskary 2013 czy oskart grudzien 2013? Caly rok sie liczy, a nie ostatnia chwila... Wiec nie wiem co ty masz za problem tutaj :O

Te nowe oskary s? tak bardzo chujowe, nie mogli?cie zostawi? starych?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry