Wypadek Karola Bieleckiego

Status
Zamknięty.

xX Ninja Xx

Advanced User
Lipiec 28, 2009
Liczba reakcji
28
By?a 10 minuta spotkania. Podczas starcia o pi?k?, jakich w meczu szczypiorniaka jest na p?czki, jeden z Chorwat?w Josip Valci? zaczepi? o oko Polaka, poci?gn?? i... rozerwa? mu powiek?. Kibice nie mogli na to patrze?. Bielecki szybko trafi? do szpitala.

Jest oko, jest oko?! - krzycza? zawodnik do lekarza jeszcze le??c na parkiecie.

Jak podaje "Echo Dnia" jego stan jest bardzo powa?ny. Przeprowadzono wszelkie badania, w tym komputerow? tomografi?. Lekarze podj?li decyzj? o bardzo niebezpiecznej operacji i gwiazda naszej reprezentacji zosta?a przetransportowana do szpitala w Lublinie.

Wed?ug informacji gazety dosz?o do p?kni?cia ga?ki ocznej. Jest du?e ryzyko, ?e nie uda uratowa? si? oka! To by?by koniec kariery tego genialnego zawodnika. Oby te prognozy si? nie sprawdzi?y. Wi?cej b?dzie wiadomo wkr?tce. Na razie wszystko w r?kach lekarzy, kt?rych czeka ci??ka robota.

Chorwaci na konferencji prasowej przepraszali za swojego zawodnika, kt?ry tak urz?dzi? Bieleckiego. Mi?o z ich strony, ale to ju? Karolowi nie pomo?e. Miejmy nadziej?, ?e pomog? mu specjali?ci. Trzymamy kciuki!

Cytat z : http://www.gadu-gadu.pl/5481636818215487842/sport-karol-bielecki-moze-stracic-oko1

Co o tym my?licie, czy Karol Bielecki powr?ci do gry?

Odp: Wypadek Karola Bieleckiego

Moim zdaniem tak - Karol wr?ci do gry. By?o o wiele wi?cej powa?niejszych kontuzji pi?karskich, po kt?rych pi?karze p??niej normalnie grali jak dawniej. Jedyne co mog? teraz zrobi? to ?yczy? poszkodowanemu szybkiego powrotu do zdrowia ;]

Jest to tragiczna wiadomo?? dla ka?dego kibica.
Bielecki, wr?ci do gry, nawet je?li by nie m?g? my?l?, ?e psychicznie by nie wytrzyma?.
Karol, jest jak Ronney, brzydki jak Shrek, ale profesjonalny.
Na ostatni mecz Reprezentacja wszyscy wyszli w koszulkach z napisem: "Karol jeste?my z tob?" !

Tragiczny wypadek Karola Bieleckiego. Jest to jeden z najlepszych rozgrywaj?cych w pi?ce r?cznej. Mam nadziej?, ?e w najbli?szym czasie uda si? wszystko zaleczy?, a Karol powr?ci do gry!

?ycz? mu powrotu do zdrowia, cho? pierwszy raz o nim s?ysz?, bo pi?ka r?czna mnie nie interesuj? ;P

"polacy zawsze maj? pecha..." m?dra piosenka zespo?u Big Cyc

To dosy? mocna kontuzja,a zdarza?y si? np. rozci?cia g?owy itd.Ta mi si? zdaje najgorsza.Ale polak jest wytrzyma?y,raczej b?dzie znowu gra?.Trzymamy za niego kciuki!!

Ja te? trzymam kciuki! Jestem z tob? Karol! Jestem, jak ty, z Sandomierza i trenuj? w klubie SPR Wis?a Sandomierz! Wr?? jak najszybciej! :)

On ju? zako?czy? karier? szczypiornisty.
Szybkiego powrotu do zdrowia!

@up
Je?eli odzyska wzrok to mo?e wr?ci?. Ale szanse s? nik?e...

Jakby? by? zorientowany to by? wiedzia?, ?e sam powiedzia? Bielecki, ?e do pi?ki r?cznej nie wr?ci ju?..

Oczywi?cie szybkiego powrotu do zdrowia!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry