• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wypociny Napa -

Odp: Wypociny Napa -

Ghost Rider z zielonymi p?omieniami ? :D
Chyba je?eli ju? to z niebieskimi.
Na Hulka niestety wszyscy poczekaj?, jako? nie mam weny go robi?.
Za to Warren wkracza, w tej z?ej formie Archangel'a : D
3708.png

Wczesniejsze sprity mi sie podobaja, ale ten ostatni to lipa. Anyway, good job!

Fajnie to wygl?da, my?la?e? mo?e jeszcze nad dodaniem pojazd?w? :)

furka batmana, motocykl spider mana, sporo by tego by?o :D

Og?lnie transformacje Spidermana, mozna podejrzec w jednym z odcink?w co kiedys lecia?y, i tam by?o pre spiderman?w z r?znych rzeczywisto?ci. By? ten czarny, z mackami Octopusa, i r?zne r??ne.

Nad postaciami tez mozesz zastanowi? sie grajac/ogladajac gre Injustice Gods Among Us. Pe?no tam ludzi z ligi sprawiedliwych i mn?stwo r?znych stroj?w do nich. btw. Gra zajebista :D

Czarny Spiderman jest, ale wed?ug mnie nic specjalnego no i nie napracowa?em si? w sumie te?.
+ Venom(powiekszony do 64x64 nie wiem po co go powieksza?em. Gdzie? mam go normalnie w 32x32)
Bez_tytu_u.png

Znowu powiekszony do 64x64.
Dr. Doom :
lolo_Kopia_Kopia.png

//Do ludzi kt?rzy by chcieli pogra? na takim serwerze, potrzebuje paru propozycji ?eby zaplanowa? dobrze co robi?.
Co by?cie chcieli na takim serwerze? Oczywi?cie nie przesadzajmy z jakimi? dziwnymi systemami, ?e bedziemy je?dzi? pojazdami itd.
Server b?dzie raczej nastawiony na PvP + RPG Hunting/Collecting.
Chodzi mi o propozycje zwi?zane z takim logistycznym rozplanowaniem mapy czy potwor?w/boss?w.
Co by?cie chcieli ?eby by?o w mie?cie, oczywi?cie na pewno depozyt & bank, poczta, sklepy.. ? Jak wyobra?acie sobie Temple?
Jak z potworami? Expimy na zwierz?tach na pocz?tku, po z?odzieji, a? po huncenie na Superman'y, Batmany? Czy zrobi? ich w formie Boss?w?
Piszcie : )

Nowe ?ciany, jeszcze z 1-2 rodzaje i wystarczy : D
nowe_sciany.png

Jesli masz do?c sprit?w w postaci r??norodnych walli, to mog?bys zrobic pare miast typu Gotham i inne gdzie byli g?owni "supermocni". Usadowi? ich gdzies w tych miastach jako bossy. Np. Batmana na dachu , Supermana w Daily Planet itd. I jesli chcia?oby Ci sie (wiem ze pisales ze nie) to wprowadzi?bym te ala mounty, czyli poruszanie sie Batmobilem , itd. Moze to by?oby do zdobycia z quest?w ?
Polecam tez zrobi? cos w stylu sagi, ale np. Pare sag do wybranych bohater?w. Tylko nie chodzi mi tutaj o profesje tylko np. Masz sagi typu saga Batmana, Supermena itd. Kazdy by je mogl robic a tez jakas przygoda by w tym by?a.
Zr?b statek Ligi sprawiedliwych , jako pomieszczenie, gdzie s??oby np. pobierac taski od wybranych cz?onk?w ligi.

Edit: ladne ?ciany ! :D

Hm, jak juz robisz tak "supermocnych" to oczekuje takze Transformersa jakiegos xD nie marvel itp lecz ciekawie by to wygladalo :)
Up@ swietny pomysl z miastami, popieram.

Co do miast zwi?zanych z postaciami, my?la?em w?a?nie ?eby tak zrobi?.
Sagi r?wnie?, oddzielnych par? sag tak jak napisa?e?.
Opiera? si? b?d? pewnie na zabijaniu/zbieractwie. Chyba, ?e macie jaki? pomys? wi?cej ni? np. "Powstrzymaj Green Goblina przed..." albo "Zabierz ca?y kryptonit Lex Luthorowi.."

A co do postaci z poza DC Universe i Marvel Comics, to raczej my?la?em o eventach w kt?rych b?d? wyst?powa? inne postacie.
Ale nad tym jeszcze pomy?le. Sporo czasu na takie dodatki

Mi?o si? czyta?o wszystkie te postacie : D
Tak, z tego co wypisa?e? s? dwie postacie : D Hawkman i Batman Beyond.

Pewnie chodzi Ci o to czy b?d?.
Na start zaplanowa?em 15-20 profesji ?eby by? jaki? wyb?r. Na 100% wszyscy wybior? profesje dla siebie.
Do tego par? postaci kt?re nie b?d? wyst?powa?y jako profesje, przynajmniej na pocz?tku.
O tym jak? posta? nast?pna doda? i czy ma by? ona jako profesja b?d? decydowali gracze.
To gracze tworz? serwer wi?c stawiam na ich zadowolenie i wyb?r w rozwoju serwera.
Na pewno b?d? si? stara? dodawa? postacie systematycznie, co 1-3 tygodnie po g?osowaniu.

Co do ?e?skich postaci, musz? si? prze?ama? i stworzy? ich wi?cej. P?ki co jest tylko Storm.

Edit.// Jak zapatrujecie si? na takie rzeczy? Ukryte przej?cia, troch? tajemniczo?ci w grze. Dodatkowe expy/questy na klucze/przedmioty u?ytkowe.
Szybki przyk?ad przechodzenie przez ?cian? po u?yciu d?wigni.
lololo.png

Ostatnia edycja:

?ciany itd super to wyglada : )

@Frosbite
Ja tez bym chcia? wiele z tych postaci kt?re wymieni?es najbardziej chyba Marsjanina, ale musimy tez zwr?cic uwage czy taka dana postac bedzie mia?a do zrobienia wystarczajaco du?o transformacji, to tez duzy aspekt.

Ale Aquamena moglbys zrobic, sz?oby duzo wymyslic jego transform?w. a jesli brakuje Ci pomysl?w, mozesz tez zrobic poczatkowe transy jako dzieci.

Z tych kt?re wymieni?e? mia?em zamiar zrobi? Red Tornado, Captain Atom i Booster Gold jeszcze jako NPC/potw?r.

Co do Hawkman'a to jest, i to by?a jedna z pierwszych postaci kt?re narysowa?em:
3963.png

Edit.//
Red Tornado
5099.png

Ostatnia edycja:

Straszny odkop ale si? podziel?..
Riddler i Constantine:
s19443_Kopia_2.png

//Edit: Poniewa? dodany do profesji zostanie Constantine jako Mag/Healer rozwa?am r??ne skin'y dla niego w dw?ch wersjach/
Filmowy Keanu Reeves lub serialowy Matt Ryan bli?szy komiksowemu..
s19443_Kopia_3.png

Jak s?dzicie?

//Jogurcik
s19443_Kopia_5_Kopia.png

jug.png

Ale chyba co? za ma?y.. Co s?dzicie?
Na pewno..
jugg.png

Chyba lepiej ;d

Ostatnia edycja:

Ostatecznie powi?kszony Juggernaut i pocz?tek Hulk'a.
Jak tylko sko?cz? Juggernaut'a z ka?dej strony zaczn? robi? Hulka ;>
Jugg_i_hulk.png

Do góry