Wyskilluj?, wyexpi?, zarobi?, przejd? Rooka - Ven service

Status
Zamknięty.
Odp: Wyskilluj?, wyexpi?, zarobi?, przejd? Rooka - Ven service

Dowody masz tutaj - http://tibia.net.pl/kosz/453548-konta-na-roznych-swiatach-zapraszam-independerek.html
Screeny wysy?a?em komu? na GG, niestety - nie mam ich ju?, poniewa? jak pisa?em mam nowego kompa i nie zachowa?em archiwum, jednak fakt, ?e dosta?e? bana jest r?wnoznaczny z tym, ?e moje dowody by?y wiarygodne.

acha teraz rozumiem, to Ty twierdzisz, ?e ja to ten Independerek tak ? haha dobre ; D komu wys?a?e? ? chcia?bym je zobaczy?, bo 'komu?' to wiesz.. ojj wymy?lasz sobie histori? bo Ci? pogr??y?em :( to jest bardzo przykre !

Pogr??ony? To Ty si? pogr??y?e? we w?asnych k?amstwach. ;-) Przed technologi? nie uciekniesz.

Prosz?: [screen z panelu kontrolnego moderatora na Tibia.net.pl]
87191530935126783417.png

Wiem, ?e jeste? hipokryt? i zaraz co? wymy?lisz, ale jestem ciekawy co jeszcze powiesz, aby si? bardziej pogr??y?. Potrzeba wi?cej dowod?w? A mo?e Independerek to Tw?j zaginiony, z?y brat bli?niak, kt?ry wbija si? na kompa w nocy? ;-)

?o? zaskoczy?e? mnie ! nie?le z tym pociula?e? kole?ko ! ja hipokryta ? komu pad?e? wielokrotnie na postaciach ? ile ju? pieni?dzy skroi?e? ludziom ? ten Bambucios hehe to tez moje konto ? Ciekawe : ) rozjeba?e? mi cycki teraz .

Nie zmieniaj tematu, wi?c rozumiem, ?e twierdzisz, ?e Panel Moderatora k?amie? Je?li tak uwa?asz, to zaraz przyprowadz? odpowiednie osoby, kt?re s? za panel odpowiedzialne. Przesta? pieprzy? cz?owieku, zosta?e? zdemaskowany i tyle.

@Do klient?w:
Dnia jutrzejszego mam neobota i tym samym jutro zaczynamy expy. Wypisa? wszyscy si? tutaj - w tym temacie - co mia?em Wam powbija?. ;) Przepraszam za niedyspozycje i tak dalej.

U?ytkownik zostaje zbanowany, na czas nie okre?lony.
Panel nie k?amie, a z moderatorami si? nie dyskutuje.

Jaki by?by koszt wyskilowania postaci ze skili 56/50 na 75/70.??
Serwer Celesta, posta? posiada PACC.

Interesuj? mnie p?atno?ci:
SMS oraz PRZELEW.

Pozdrawiam Satz.

To i ja ponownie si? przypomn?...23 knight Samera,43/40 na 50lvl 70/70 5mlvl...

A czy mo?liwe jest zam?wienie konta z wyexpinym 40 lvl wyskilowanym 60/60 i eq dobrymi i przynajmniej 2 cc, i jakie by by?y koszta ??

Witam.
Po pierwsze wyskillowanie knighta z 70/70 do 80/80 pvp ma?o zaludniony.
Po drugie 8 paladyn od 10 skilla 1400 kamieni do wrzucania. Jakie by?y by koszta osobno tych dw?ch transakcji?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry