• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Całość Wyspa do pk lub war'?w [you] Wbij i Oce? !

Odp: Wyspa do pk lub war'?w [you] Wbij i Oce? !

Tak jak napisa?e? w temacie, jestem i ocenie :D Mapka niczemu sobie, chcia?bym tak mappowa? =) Bardzo ?adna, du?o detali, bardzo ?adny most =) Cool po prostu Cool :)

Ocena: 10/10

Pozdrawiam, krzysio

Our partners and their custom servers:

Sorry, ?e nie odpowiada?em... Bo dawno nie w?azi?em przez szko??...

A co do mapy :

Super Mapa, wed?ug mnie jeste? utalentowanym cz?owiekiem i ?ycz? Ci dalszych
fajnie ( Mo?e nie fajnie tylko Supcio ) mapek. Mo?e zrobi? war pod wersje inn? ni? 7.6 :P
Ale... No c?? zmieni? mo?e zdanie...

Ocena 10/10.

Pozdrowienia :)

Ale skubaniec czytam te wasze wypowiedzi ze wasz nik jest w temacie i moj tez mysle co znamy sie czy cos xD a ja goscia pierszy raz na oczy widze ale mysle no moze gdzies z OTS bo na roznych gralem. Ale juz wiem jak to mozna zrobic to chyba nowy bajer THX moderatorzy

2 dzie? po wystawieniu, a ju? 3 stronki koment?w;). Mapka bardzo ?adna, pobra?am i napewno wykorzystam. Tylko te podziemia takie bez pomys?u. Pomimo tego i tak kawa? dobrej roboty odwali?e?.
Dzi?kuj? i pozdrawiam :)

Pi?kna mapka. Do pk o mo?e nie bardzo, ale do rpg bardzo ch?tnie (za du?o "d?amp?w" jak na pvp) Ale i tak bd ?adnie 4/5, repucik leci. Tylko nie rozumiem tytu?u ^^

sorry, ale nie lubi? pracowa? na rl mapie :) I wiem z do?wiadcczenia ?e nowe ots'y z rl map? ju? upadaj? :_/
Nie wiem czy wy wszyscy jeste?cie tacy nie rozwini?ci <bez obrazy> umiecie czyta? nowo?ci z tnet ?
http://tibia.net.pl/dzial-techniczny-forum/83142-aktualizacje-i-zmiany-new-post.html
Prosz? przeczytajcie jak umiecie i nie pytajcie si? g?upio, dlaczego w?a?nie ja ? cyz to ja jestem wybra?cem to jest ?enuj?ce... na priv zawsze mam 10 wiadomo?ci i 3 z tego to ??wnie dlaczego napisa?e? "dany nick" wbij i oce? ?? znamy si? ?
Co do mapki thx wam za oceny teraz robi? expowisko ze stone golem';ami :)

Notka moderatorska:
sklejone

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nie wiem dlaczego chcia?e? ?ebym ja ocenia? i pobiera?.
Pobierac nie b?de ale ocenic mog?:
mapka ?adnie zrobiona. Du?o elementow ?adnie dopracowana s? dobrze rozmieszczone szczeg??y. Jest na czym koko zawiesic. ogolnie mi sie podoba.;]
(M?g?by? jeszcze jakies roslinki nad rzeczka dodac, ?eby pusto nie bylo, w podziemiach za duzo kamieni. Dla oka ladnie to wyglada ale jak bedzie sie gralo to malo sqm zeby przejsc.)
8/10

Matko swieta wezcie przestancie pisac dlaczego ja znamy sie to po prostu nowy bajer forym mozna go uzyskac za pomoca slowa [.you] tylko bez kropki o widzicie wbijaj i ocen [you] xD wiec nie zgrywajcie idiotow myslalem ze na tym forum sa jacys m?rdrzy ludzie a nie 7 latki :D

Heh dziwne, ?e kto? nazwa? t? map? jak m?j nick xD. Wida? komu? si? podoba :D.

G?ra
Mapa jest taka sobie. Jedna rzecz nie pasuje, a mianowicie ten czerwony pos??ek na 1 zdj?ciu.
Na mapie niby jest du?o rzeczy, lecz jako? tak "monotonnie" wygl?da., bo nic si? tam nie wyr??nia. Wszystko jest w takich "ch?odnych kolorach", tak jagby tam nie by?o wida? nic "t?tni?cego".

D??
tez troche monotonnie wygl?da. Niby ??dnie, lecz troszk? pusto. Troszke kamieni i tyle.

Wiem troch? dziwna ta krytyka, lecz mi co? ostatnio odbija :D

Daje 7/10

@Offtopic
Komu przysz?o do g?owy, aby tak nazywac mapke? Troche mnie to dziwi.

Osoby kt?re mnie maj? w podpisze lub Temacie:Afgan,piti129,Virczek.o i po co to?Aha a mapa jest spoko.Podoba mi sie dam ci te 10/10

up #
To nie jest Twoja mapa, napisz? do moderator?w o Tym twoim po?cie..
jest w 100 % ronbiona by me :]

topic #
Zr?bcie mi jaki? fajy temat do new mapki :_)

DreamerDream #
To nie jest temat za?o?ony twoim nick'iem ka?dy u?ytkownik widzi tam sw?j nick bo we? jak wpiszesz skrypt [you.] (bez kropki) to masz next efekt "[you]"
a co do Twojej wypowiedzi naprawd? jest troch? bez sensu taka "monotonna"

Temat ku mojej czci!;D
Og?lnie moim zdaniem 8/10 :) Bardzo ?adnie lecz miejscami na?pane. Wystarczy troch? to dopracowa? i b?dzie super ;)
Pozdrawiam

up #
nie ma to jak 1 post ?
jakiego bugi znajd? i wtedy pisz co? takiego ;/

Siema dzi?ki ?e napisa?e? na kim si? wzorowa?e? mapki ?adne ale porprac?j bardziej nad podziemiami ale co do ska? to extra 9/10

Noo bardzo ?adna mapka z reszt? jak wi?kszo?? twoich prac.
Ode mnie nic innego tylko : 10/10

Pozdrawiam,
Danse.

Poprostu zawaliscie Ci ta mapa wyszla Czekam na dalsze twoje projekty przydal by mi sie taki mapper jak ty do 7.6 bo robie otsa

Witam. Nie Wiem Czemu ja mia?bym Wbi? i Oceni?.
Ale nie powiem ?e mi si? nie podoba, Podoba i zastanawiam si? nad Tym czy by nie wcisn?? twojej pracy gdzie? do mojej Mapki.

oceniam 10/10 i Pozdrawiam.

Notka moderatorska:
Jest dodany skrypt, dzi?ki kt?remu mo?na otrzyma? efekt, taki jak w nazwie tematu, wi?c temu masz wra?enie, ?e autor kieruje swoj? my?l do Ciebie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Back
Do góry Bottom