• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wyspa Infinita

Status
Zamknięty.

Jupiterek

User
Liczba reakcji
0
Siema. Chcia?bym przedstawi? wam moj? pierwsz? przygode z map editorem...
Tutaj 1 ss kt?ry przedstawia pocz?tek:

A tutaj co z tego wysz?o ;)

Odp: Wyspa Infinita

No c?? mo?e b?dzie z ciebie jeszcze dobry mapper musisz jeszcze popracowa? nad tym oto moja opinia:
-1 ss nie ma co ocenia? ten statek nie powinien by? na trawie tylko na wodzie, nie powiniene? robi? ss gdzie wida? to czarne t?o bo to brzydko wygl?da. M?g?by? doda? wi?cej kwiat?w lub jaki? kamie?.
-tu ju? troch? lepiej ale te? troch? za pusto to samo co na 1 ss dodaj wi?cej drzew i tp a b?dzie to lepiej wygl?da?o i m?g?by? doda? jakie? kamyki czy ska?y.

Cze?? ja powiem tylko,?e nie jeste? z?y!
- Stosuj kamyczki, k?pki trawy, co jaki? czas zr?b b?otko.
- Poczytaj troszeczk? poradniki a wyjd? z Ciebie ludzie :)
- Cieszy mnie to, ?e nie zrobi?e? ''kwadrat?w''

Pozdrawiam,
Erazm

Mapa bardzo przewidywalna, zrobiona bez pomys?u- zaryzykowa? bym stwierdzeniem, ze niemal na si??.
Kszta?t wyspy bardzo nienaturalny, 0 szczeg???w (?d?be?, kamyczk?w)
Og??em- 2.5/10

S?abo, s?abo, widac ?e jeste? pocz?tkuj?cy, przed tob? jeszcze d?uuuga droga.
Bardzo s?aba praca, zrobiona bez pomys?u i z autoborderem, co rzuca si? odrazu w oczy, kwadratowo, ma?o detali, ta ma?a ??deczka stoi na l?dzie, a przecie? mo?na j? przywi?zac.
Nie pomy?la?e? r?wnie? o kamyczkach, k?pkach trawy, co sprawia ?e praca jest ma?o szczeg??owa.
Rada na przysz?o?c: nie mappuj z autoborderem, bo to czyni map? kwadratow?, poczytaj r?wnie? troch? poradnik?w, napewno b?dzie lepiej.

Pozdro.

Z g?ry wida?, ?e to twoja pierwsza praca i jeste? pocz?tkuj?cym mapperem.Jak na pocz?tek, to ca?kiem nie?le Ci posz?o.Nigdy nie u?ywaj autobordera, co najwy?ej w jaki? przypadkach.Radz? Ci poczyta? wiele poradnik?w, kt?re znajdziesz w Strefie Mapper?w.

Pozdrawiam

No jak na 1 prace to Bardzo dobrze my?l? ?e powstanie wi?cej prac

Status
Zamknięty.
Do góry