Wyspa + Temple By Darchior

Status
Zamknięty.

darchior

Advanced User
Lipiec 1, 2011
Liczba reakcji
23
Witam Wszystkich zrobi?em ju? dla was 2 arcydzie?a przyszed? czas na 3 : )

Wszyscy m?wi? ?e moje prace s? na 10 minut, ale profesjonalisty mo?e i tak :) ale mi to zajmuje na prawd? du?o czasu : )​

Wi?c tak przejd?my od razu do rzeczy : )

Jest To wyspa + Temple Do tibi 8.1 (ale nie chodzi mi o takie temple w mie?cie tylko o to ?e z depo jest teleport do temple kt?re znajduje si? na ?adnej pla?y gdzie mo?na si? opala? i wog. wyluzowa? : ) za du?o ju? by?o tych templi z miasta : )​

Par? ss'?w :​

DOWNLOAD:​
SKAN:​

donwload_safe2.png

Notka moderatorska:
Sprawdzone, Xinum

Odp: Wyspa + Temple By Darchior

Heh, ogolnie Ci powiem, to jest zrobione na serva dla max 20 ludzi chyba co :D Takie malutkie to temple.. powinno byc z 5-10x wieksze^^
Jak to Ci duzo czasu zabiera to nie wiem;p dopiero pewnie zaczynasz bo to praca na 10 minut jak juz mowiles hehe. :D

No zaczynam zaczynam Tibia 8.1 a co kiedy na 8.1 gra?o wi?cej ni? 30 typa to nie pami?tam : )

No no jak widz?, poszed?e? po rozum do g?owy i ju? nie u?ywasz beznadziejnych dodatk?w. Tylko tutaj mam 2 uwagi,
1# za ma?y jest rozmiar tego temple
2# Za du?o jest porozstawiane tych le?ak?w itd....

Dzi?ki ale dobrze ?e mi u?wiadomi?e? ?e id? w dobrym kierunku : ) wielko?? da si? zmieni? du?o rzeczy mo?na by?o wstawi? ale wydawa?o mi si? fajne takie ma?e skromne : )

Nooo w por?wnaniu do poprzedniego Temple To To jest Narvia : )

To temple fajne, lecz my?le ?e t? postynie mo?na by?o inaczej zagospodorowa?. Na przyk?ad doda? tam domki i npck?w.

PS: Ach te czasy, kiedy golden boots tak wygl?da?y :D

Darchior jak z rafonixem nie gramy to ty zaczynasz bawi? si? mapami? ;D

Hmm Wi?cej detali synek, wi?cej detali i mniej kwadrat?w r?b mniejsze rzeczy ale nie kwadratowe ;)

a tak to mo?e by? :) Aelo Darchior czy nic ;D

hehhe dzi?ki Yeantis za rad? : )
------------------

Nie ma r??nicy czy cos jest male czy du?e. Jak serwer jest bardzo dobrze zrobiony to moze grac 100+ os?b :).

Siema, powiem ci ?e nawet ?adne s? te twoje prace przynajmniej ta :D plus dla ciebie

Status
Zamknięty.
Back
Do góry