• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wyspa?

Status
Zamknięty.

Xervin

Boxxy <3
Liczba reakcji
76
Cze. ;d

Po jakim? czasie postanowi?em zn?w spr?bowa? si? w mappingu. Jako ?e jestem pocz?tkuj?cy, moje prace nie s? zachwycaj?ce i na pewno wielu osobom nie spasuj?. Na razie nie wiem czy zaczn? mappowa? na sta?e, wi?c osobnej galerii nie zak?adam.
No to yo.

ss1-1.jpg

ss2-1.jpg

ss3-1.jpg

Pozdrawiam.

Odp: Wyspa?

Ta pla?a mi si? nie podoba :/
A wyspa og?lnie jest OK
Du?o natury mi si? podoba.
Czy mi si? wydaje czy to jest dziura...
ss31t.jpg

Ja te? mapuje ale jestem na wakacjach i wole odpoczywa? i zapomnia?em ju? czy to dziura. Jak tak to gdzie by? spad? po wdepni?ciu na ni? ??

@UP
W to sie nie wpada.
@Xervin
Je?li ju? bierzesz si? za zdj?cia przed pstrykiem polecam ctrl+scrool dla najlepszej jako?ci.
Co do mapy ?adna. Border przy ??dce troch? nie pasuje i ta pla?a zbyt pusta.

Czy mi si? wydaje czy to jest dziura...
Ja te? mapuje ale jestem na wakacjach i wole odpoczywa? i zapomnia?em ju? czy to dziura. Jak tak to gdzie by? spad? po wdepni?ciu na ni? ??

Mapa robiona w celach rekreacyjnych, nie do grania, wi?c nie trzeba tego ocenia? dos?ownie. ; p

Je?li ju? bierzesz si? za zdj?cia przed pstrykiem polecam ctrl+scrool dla najlepszej jako?ci.
Co do mapy ?adna. Border przy ??dce troch? nie pasuje i ta pla?a zbyt pusta.

Co do jako?ci - gdybym zapisa? ss'y w formacie .png by?oby inaczej, ale z rozp?du zostawi?em format docelowy (.bmp), przez co screeny straci?y nieco na jako?ci.

Dzi?ki za pozytywne komentarze. Mo?e nied?ugo za?o?? swoj? osobn? galeri?. ;p

Mapka nie jest z?a, ale mam kilka zastrze?e? typu: ?mieci z lekka psuja ca?y krajobraz, pla?a zupe?nie mi si? nie podoba, nie ma ?adnych kamieni... Domek nie jest z?y tylko m?wi? te ?mieci w nim psuj? takie jego wn?trze i ten sple?nia?y ser ko?o dyni to lekka przesada xD
Domki Ci ?le nie wychodz? i tu jest plus, ale popracuj nad wn?trzem, i staraj si? unika? w nim ?mieci... Co do otoczenia to te? musisz popracowa? typu: kamienie taka ma?a rzecz ale jak si? je widzi to uwierz ?e widoki s? lepsze, nie zapominaj o zwierz?tkach i jak wcze?niej m?wi?em pracuj te? nad pla?ami, albo sobie je odpu?? na jaki? czas...
Dam Ci za to wszystko 4/10.
3 za domek, a 1 za pla?e bo nie wysz?a...
Trenuj, trenuj :)

Mapka og?lnie wygl?da ?adnie.Wyspa ?adna,domek te? tylko ta pla?a troch? za ma?a i jako? nie jest taka fajna :D
Ale wyspa ?adnie ci wysz?a.
Wi?c za wysp? daje ci.
8/10
A za pla?e
3/10

Bardzo mi si? podoba ta zielona wyspa z domkiem. ?adne bordery , ?adna natura i architektura. Nie jest kwadratowo. 7/10

?wicz dalej.

Status
Zamknięty.
Do góry