jak mam stamine zielona ta wyci?gam 100expa /h a jak jej nie mam to w granicach 70-80expa/h
A do tych co mysla ze boce hmm no niech mysla co chca tylko debilem bym byl gdybym bocil na ancientach i aby bot zaznaczal pierwsza larwe
Rozbawi? mnie troch? Sagir swoim palkiem
JAK KTOS BY CHCIAL DOJSC DO TEAMU TO PISAC W TEMACIE ALBO NA PW BO SZYKUJEMY EKIPE NA TAKA JEDNA GILDIE ;D SZUKAMY POSTACI MAGICZNYCH EWENTUALNIE JAKIEGOS PALKA
Siemka dawno nie dodawa?em zdj?c bo troche zalamka jak zabil mnie 200ed i spadlo mi polowa eq + bp wartosc okolo 100k no ale pomyslalem sobie ze byle noobek nie zniszczy tego nad czym pracowalem miesiac czasu wiec dzisiaj podnioslem sie na i wbilem 55 lvl
a teraz jakis exp/h na ancientach
pozostalo 3 dni pacca wiec trzeba wziasc sie za expienie ;p
No bardzo ?adnie ju? 55 prawie 56 my?l? ?e w te 3 dni wbijesz oko?o 63-65 Oby tak dalej !
?ycz? powodzenia w dalszej przygodzie i expieniu Zar?b na kolejnego pacca i dobij 100 lvl to dojde do Was do team bo czekam w?a?nie na pacca 2 dzie? i my?l? ?e za kilka dni powinien by? W razie info pisz na pw
Witam, po d?ugiej przerwie postanowi?em ponownie zacz?c grac na real tibii. Narazie za?o?y?em knighta ale w przeciagu 2 tygodni mam ponownie zamiar zakupic premium account na Sorcerera.
@dziobek. tak pacc planuje ponownie kupic ale raczej na sorka ktorego mozesz zobaczyc w poprzednich postach, lecz jest on na innym koncie niz ten knight.
ze skillami slabo bo nie skillowalem jeszcze za bardzo, z kasa tez wszystko poszlo na zmiany eq. Narazie nic ju? nie mam zamiaru zmieniac wiec mam nadzieje, ?e troszke kaski si? od?o?y. A teraz troch? zdj?c.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.