Wywala mnie z tibii.Pomocy!

Status
Zamknięty.

orkismen

User
Listopad 15, 2009
Liczba reakcji
1
Witam Was.Mam do Was pytanie,internet dzia?a ca?y czas,wszystko dzia?a ok,tylko ca?y czas wywala mnie w tibii.
Co mo?na zrobic,aby mnie nie wywala?o?? Pom??cie.

Odp: Wywala mnie z tibii.Pomocy!

hmm ale to rl czy ots bo to wa?ne . To we? sobie zainstaluj od nowa i tibie i mo?e b?dzie dzia?a? .

To jest Real Tibia.Pr?bowa?em ju? reinstalowac tibie,ale to nic nie pomog?o ;/

Ostatnia edycja:

We? zr?b tak wejd? na stron? Tibia.com i nast?pnie klinki w account i klikni w Download Client i daj akcpet i nast?pnie klikni Download Windows Client i tak spr?buj ;) . i daj odp

Ale tam si? pobiera instalke clienta tibii,w?a?nie z tamt?d mam instalke na kompie i pr?bowa?em i nic ;/.Ostatnio byli u mnie faceci od neta,przyspieszali dwukrotnie,ale to te? nic nie da?o,mniej wywala,ale szkoda mi postaci wi?c pytam si? was o pomoc.

No tylko z mojej strony . A usuwasz j? z panelu sterowania .? Jak nie podzia?a to nie wiem ;)

Nie usuwam jej w panelu,ale to bez znaczenia.Dzieki za pomoc,mo?e ktos inny mi pomo?e.

mo?e kto? zna twoje pasy i sie loguje w trakcie twojej gry albo po prostu masz na kompie jakie? syfy

Masz pewnie keylogera na swoim kompie.
Przeskanuj kompa .

hmm moim zdaniem musisz kupic nowego kompa bo tu nic innego nie pomoze tez tak mialem i kupilem nowego i wszystko dziala poprawnie.

lol , mnie kiedy? te? wywala?o ale nie pami?tam co zrobi?em - napewno nie format

nikt nie wchodzi mi na konto,bo jak ktos wchodzi to na chwilke wywala i odrazu mozna si? zalogowa?,a tak nie jest.Jest lag(30-60 sekund) wywala i sie mo?na zalogowa?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry