Dechalol; Hej andziu moderatorko forum tibia.net.pl, czy mog?aby? mi udzieli? kr?tkiego wywiadu zwi?zanego z tob? i forum tibia.net.pl?
Andzia; Czemu nie
Dechalol; Wi?c zacznijmy od podstawowych pyta?, gdzie mieszkasz, ile masz lat i jak masz na imi??
Andzia; Mieszkam w Katowicach, mam 16lat i nazywam si? Angelika.
Dechalol; Czyli pomys? na tw?j nick wzi?? si? od imienia nie prawda??
Andzia; Tak ; )
Dechalol; Jak zacze?a si? twoja przygoda z forum TNPL?
Andzia; By? to stycze?, szuka?am jakiego? ciekawego silnika i trafi?am na A?ka zim?wk?, kt?ra by?a zamieszczona na tnp. Forum dopiero si? rozwija?o i pomy?la?am, czemu by nie za?o?y? tam konta.
Dechalol; Pierw by?a? normalnym userem, tak jak ja.
Potem moderatorem, czy nie jeste? z tego szcz??liwa?
Du?o zajmujesz si? moderacj? forum, czy to tak fajnie jest by? moderatorem jak my?l? inni?
Andzia; Napewno jeste? bardziej szanowany, masz wi?cej do roboty, musisz sp?dza? du?o czasu na forum, kolorowy nick
. Ja osobi?cie nie narzekam, z kadr? si? dobrze pracuje, wi?c czego chcie? wi?cej ; ))
Dechalol; Jak min??y ci wakacje, czy dobrze si? bawi?a??
Andzia; Z pewno?ci?.
Dechalol; Czy twoim zdaniem forum idzie z du?? szybko?ci? do przodu czy stoi w miejscu?
Andzia; Powoli idzie do przodu, ale to bardzo powoli.
Dechalol; Na chwilk? odejd?my od forum TNPL, teraz zadam pytania dotycz?ce tibii, czy gra?a? na rl tibii? Jaki tw?j najwi?kszy lvl? Czy grasz aktualnie na jakim? ?wiecie?
Andzia; Gra?am i gram dalej. Moim najwi?kszym osi?gni?ciem by? 119 royal palladyn. Aktualnie gram na, hm.. sama niewiem, Aldora, Zanera.
Dechalol; Czy boci?a?, aktualnie bocisz? Je?eli tak to udziel nam informacji jakim botem.
Andzia; Nigdy. Dla mnie boter to osoba nie potrafi?ca gra?.
Dechalol; A czy mo?na wiedzie? od jakiego protok??u grasz w tibi?? Ile lat dok?adniej?
Andzia; 4 lata ; )) Nie pami?tam jaka to by?a Tibia, ale zdaje mi si?, ?e 7.3
Dechalol; Odsu?my si? od forum i tibii, teraz popytam si? troch? odno?nie rzeczy w twoim rl ?yciu.
Czy mo?e masz jakie? zainteresowania?
Andzia; Koszyk?wka, Pi?ka No?na, Lekkoatletyka (tyle, ?e mniej)
Dechalol; Czyli lubisz sport nieprawda?? Co s?dzisz o Euro 2012 w Polsce?
Andzia; Hmm... Prace id? bardzo powoli. Mam nadziej?, ?e Chorz?w si? zmobilizuje i b?dziemy mie? Euro na ?l?skim Stadionie ; ))
Dechalol; Czy masz jakie? zainteresowania opr?cz sportu?
Andzia; Raczej nie.
Dechalol; Jaki jest tw?j ulubiony rodzaj muzyki? Czy masz swojego ulubionego piosenkarza/piosenkark??
Andzia; Hip-Hop, Rap, R&B. Nie mam faworyta.
Dechalol; Dzi?kuje, jak chcesz mo?esz teraz kogo? pozdrowi?.
Andzia; Pozdrawiam mam? i babci?. Dzi?ki ; )))
Andzia; Czemu nie

Dechalol; Wi?c zacznijmy od podstawowych pyta?, gdzie mieszkasz, ile masz lat i jak masz na imi??
Andzia; Mieszkam w Katowicach, mam 16lat i nazywam si? Angelika.
Dechalol; Czyli pomys? na tw?j nick wzi?? si? od imienia nie prawda??
Andzia; Tak ; )
Dechalol; Jak zacze?a si? twoja przygoda z forum TNPL?
Andzia; By? to stycze?, szuka?am jakiego? ciekawego silnika i trafi?am na A?ka zim?wk?, kt?ra by?a zamieszczona na tnp. Forum dopiero si? rozwija?o i pomy?la?am, czemu by nie za?o?y? tam konta.
Dechalol; Pierw by?a? normalnym userem, tak jak ja.
Potem moderatorem, czy nie jeste? z tego szcz??liwa?
Du?o zajmujesz si? moderacj? forum, czy to tak fajnie jest by? moderatorem jak my?l? inni?
Andzia; Napewno jeste? bardziej szanowany, masz wi?cej do roboty, musisz sp?dza? du?o czasu na forum, kolorowy nick
. Ja osobi?cie nie narzekam, z kadr? si? dobrze pracuje, wi?c czego chcie? wi?cej ; ))Dechalol; Jak min??y ci wakacje, czy dobrze si? bawi?a??
Andzia; Z pewno?ci?.
Dechalol; Czy twoim zdaniem forum idzie z du?? szybko?ci? do przodu czy stoi w miejscu?
Andzia; Powoli idzie do przodu, ale to bardzo powoli.
Dechalol; Na chwilk? odejd?my od forum TNPL, teraz zadam pytania dotycz?ce tibii, czy gra?a? na rl tibii? Jaki tw?j najwi?kszy lvl? Czy grasz aktualnie na jakim? ?wiecie?
Andzia; Gra?am i gram dalej. Moim najwi?kszym osi?gni?ciem by? 119 royal palladyn. Aktualnie gram na, hm.. sama niewiem, Aldora, Zanera.
Dechalol; Czy boci?a?, aktualnie bocisz? Je?eli tak to udziel nam informacji jakim botem.
Andzia; Nigdy. Dla mnie boter to osoba nie potrafi?ca gra?.
Dechalol; A czy mo?na wiedzie? od jakiego protok??u grasz w tibi?? Ile lat dok?adniej?
Andzia; 4 lata ; )) Nie pami?tam jaka to by?a Tibia, ale zdaje mi si?, ?e 7.3
Dechalol; Odsu?my si? od forum i tibii, teraz popytam si? troch? odno?nie rzeczy w twoim rl ?yciu.
Czy mo?e masz jakie? zainteresowania?
Andzia; Koszyk?wka, Pi?ka No?na, Lekkoatletyka (tyle, ?e mniej)
Dechalol; Czyli lubisz sport nieprawda?? Co s?dzisz o Euro 2012 w Polsce?
Andzia; Hmm... Prace id? bardzo powoli. Mam nadziej?, ?e Chorz?w si? zmobilizuje i b?dziemy mie? Euro na ?l?skim Stadionie ; ))
Dechalol; Czy masz jakie? zainteresowania opr?cz sportu?
Andzia; Raczej nie.
Dechalol; Jaki jest tw?j ulubiony rodzaj muzyki? Czy masz swojego ulubionego piosenkarza/piosenkark??
Andzia; Hip-Hop, Rap, R&B. Nie mam faworyta.
Dechalol; Dzi?kuje, jak chcesz mo?esz teraz kogo? pozdrowi?.
Andzia; Pozdrawiam mam? i babci?. Dzi?ki ; )))
Ostatnia edycja: