Wywiad z Andzi? [Moderator]

Status
Zamknięty.

D3ch4lol

Advanced User
Lipiec 23, 2008
Liczba reakcji
30
Dechalol; Hej andziu moderatorko forum tibia.net.pl, czy mog?aby? mi udzieli? kr?tkiego wywiadu zwi?zanego z tob? i forum tibia.net.pl?

Andzia; Czemu nie ;)

Dechalol; Wi?c zacznijmy od podstawowych pyta?, gdzie mieszkasz, ile masz lat i jak masz na imi??

Andzia; Mieszkam w Katowicach, mam 16lat i nazywam si? Angelika.

Dechalol; Czyli pomys? na tw?j nick wzi?? si? od imienia nie prawda??

Andzia; Tak ; )

Dechalol; Jak zacze?a si? twoja przygoda z forum TNPL?

Andzia; By? to stycze?, szuka?am jakiego? ciekawego silnika i trafi?am na A?ka zim?wk?, kt?ra by?a zamieszczona na tnp. Forum dopiero si? rozwija?o i pomy?la?am, czemu by nie za?o?y? tam konta.

Dechalol; Pierw by?a? normalnym userem, tak jak ja.
Potem moderatorem, czy nie jeste? z tego szcz??liwa?
Du?o zajmujesz si? moderacj? forum, czy to tak fajnie jest by? moderatorem jak my?l? inni?

Andzia; Napewno jeste? bardziej szanowany, masz wi?cej do roboty, musisz sp?dza? du?o czasu na forum, kolorowy nick :D. Ja osobi?cie nie narzekam, z kadr? si? dobrze pracuje, wi?c czego chcie? wi?cej ; ))

Dechalol; Jak min??y ci wakacje, czy dobrze si? bawi?a??

Andzia; Z pewno?ci?.

Dechalol; Czy twoim zdaniem forum idzie z du?? szybko?ci? do przodu czy stoi w miejscu?

Andzia; Powoli idzie do przodu, ale to bardzo powoli.

Dechalol; Na chwilk? odejd?my od forum TNPL, teraz zadam pytania dotycz?ce tibii, czy gra?a? na rl tibii? Jaki tw?j najwi?kszy lvl? Czy grasz aktualnie na jakim? ?wiecie?

Andzia; Gra?am i gram dalej. Moim najwi?kszym osi?gni?ciem by? 119 royal palladyn. Aktualnie gram na, hm.. sama niewiem, Aldora, Zanera.

Dechalol; Czy boci?a?, aktualnie bocisz? Je?eli tak to udziel nam informacji jakim botem.

Andzia; Nigdy. Dla mnie boter to osoba nie potrafi?ca gra?.

Dechalol; A czy mo?na wiedzie? od jakiego protok??u grasz w tibi?? Ile lat dok?adniej?

Andzia; 4 lata ; )) Nie pami?tam jaka to by?a Tibia, ale zdaje mi si?, ?e 7.3

Dechalol; Odsu?my si? od forum i tibii, teraz popytam si? troch? odno?nie rzeczy w twoim rl ?yciu.
Czy mo?e masz jakie? zainteresowania?

Andzia; Koszyk?wka, Pi?ka No?na, Lekkoatletyka (tyle, ?e mniej)

Dechalol; Czyli lubisz sport nieprawda?? Co s?dzisz o Euro 2012 w Polsce?

Andzia; Hmm... Prace id? bardzo powoli. Mam nadziej?, ?e Chorz?w si? zmobilizuje i b?dziemy mie? Euro na ?l?skim Stadionie ; ))

Dechalol; Czy masz jakie? zainteresowania opr?cz sportu?

Andzia; Raczej nie.

Dechalol; Jaki jest tw?j ulubiony rodzaj muzyki? Czy masz swojego ulubionego piosenkarza/piosenkark??

Andzia; Hip-Hop, Rap, R&B. Nie mam faworyta.

Dechalol; Dzi?kuje, jak chcesz mo?esz teraz kogo? pozdrowi?.

Andzia; Pozdrawiam mam? i babci?. Dzi?ki ; )))

Ostatnia edycja:
Nie, no moda na wywiady z modkami;) Ale wywiad strasznie kr?tki, mog?e? zada? wi?cej pyta?! Wi?kszo?? pyta? jest takich samych, jak w innych wywiadach na forum. I troch? pomy?ek z wklejaniem wywiadu! (niedopuszczalne) xD

Dechalol; Na chwilk? odejd?my od forum TNPL, teraz zadam pytania dotycz?ce tibii, czy gra?a? na rl tibii? Jaki tw?j najwi?kszy lvl? Czy grasz aktualnie na jakim? ?wiecie?

Andzia; Powoli idzie do przodu, ale to bardzo powoli.

Andzia; Gra?am i gram dalej. Moim najwi?kszym osi?gni?ciem by? 119 royal palladyn. Aktualnie gram na, hm.. sama niewiem, Aldora, Zanera.

Lol? Pytanie si? powt?rzy?o tak jak i odpowied?. :P
W sumie Andzia odpowiada?a ?ci?le i zwi??le :D
Mo?e by? :P

#Down
Sry, ale nie.

Ostatnia edycja:
@Gudio&Alin
Srry poprawione, ?le wklei?em wywiad xd

@up
Gudio mo?e ty by? chcia? wywiad? MSG GG: 234439. ; )

Lol? Pytanie si? powt?rzy?o tak jak i odpowied?. :P
W sumie Andzia odpowiada?a ?ci?le i zwi??le :D
Mo?e by? :P

#Down
Sry, ale nie.

Poco mam si? rozpisywa? na p?? strony? Wol? kr?tk? i konkretn? odpowied? ;)

Widze ze wywiad wyczerpujacy, ma?o pytan =P.Nawet dobrze Andzi przez ten wywiad nie poznalismy.

Odnosz? wra?enie, ?e wszystkie te wywiady s? przeprowadzane wed?ug okre?lonego schematu.

Poza tym, jak wspomniano wy?ej, wywiad m?g?by by? ciut d?u?szy. :)

Wywiad za kr?tki ale dobrze przeprowadzony co nie znaczy ze musisz spoczywa? na laurach, dobrze by by?o jakby? nast?pnym razem popyta? wi?cej o T.net.pl a poza tym my?l? ze wywiad ca?kiem ca?kiem 2+/5

Off top:
Wywiad dodany do spisu.

Dobry !
Wywiad bardzo kr?tki. Nie mo?esz powtarza? ca?y czas " nie prawda? ", bo to troch? psuj? czytanie, ale nic szczeg?lnego si? nie dowiedzia?em o Andzi. Wywiad powinien by? o wiele d?u?szy.

Wywiadzik dobry aczkolwiek wi?cej pyta? by nie przeszkadza?o :) chyba ju? wszyscy moderatorzy doszli do g?osu :p teraz czas na? VIP'?w? Ju? pierwszy wywiadzik jest. Ciekawe co po Vipach? :p U?ytkownicy? :D

Co Wy si? czepiacie, ?e wywiad jest za kr?tki ? Jest po prostu idealny...
Zawarte jest w nim wszystko co trzeba. Wywiad jest ciekawy, dowiedzieli?my si? troch? o Andzi.

Heh jestem nowy wi?c pomog?o mi to troszk? pozna? Moderatora Andzi? :)
Wywiad mo?e krutki i? bardzo ciekawy...

Pozdrawiam Barbossa

Ostatnia edycja:
@2xUP & Up
Dzi?ki, jedyne pozytywne komentarze >.>

@top
Co tak ma?o koment?w? o.o

Odp: Wywiad z Andzi?.

Dobre : ) fajne te wywiadki

Taa... Tylko kto chcia? przeprowadza? wywiad z Andzi? ? ^.-
Daje 4/5

A i boter to nie osoba nieumiej?ca gra? tylko taka kt?r? Tibia ju? nie interesuje.
Boter to prawie jak statsiarz, tylko lvl wbija za niego komputer =]

Wywiad m?g?by by? d?u?szy a pyta? zwi?zanych z tibia.net.pl mog?o by by? te? troszk? wi?cej :D

Mogly byc d?uzszy ale czlowiek nie robot... mi wystarcza 9/10 Ogolnie dobry wywiad... Czekam na nastepne twoje wywiady ;>

Status
Zamknięty.
Back
Do góry