What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

Wywiad z Andzi? [Moderator]

Status
Not open for further replies.

Unado

Advanced User
Reaction score
14
Odp: Wywiad z Andzi?!

Andzia szkoda, ?e nie napisa?a? jak sapiesz na gg ca?y czas xD Nie radz? z ni? gada? ^^
Wywiad og?lnie spox ale troch? kr?tki ;/
Wow Andzia spi?ta ? Wolne sobie <lol2> ! A co do jej wieku to chyba oczywiste ?e co? pomi?dzy 3-4 -.- Powiem tyle, ?e jest starsza ode mnie o 3 lata xD A no i looknijcie na jej fotki ;p

Ocena wywiadu 5/10 ;) (plx Andzia nie sap za to na gg >.<)

Last edited:

machoss25

User
Reaction score
2

Wywiad to moze i fajny ale twoj nick nie jest pogrubiony no ale moze byc> POZDRO

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
224

Arvannion- Osz Ty, g??wnie czeka?em na ten wiek :(.
Andzia- xDD.
C??, po moderatorce forum z do?? d?ugim sta?em spodziewa?am si? dojrzalszych, lepiej rozbudowanych, z?o?onych i inteligentnych odpowiedzi. C??. Przeliczy?am si?.
Pytania standardowe, odpowiedzi pisane na odczep, nic szczeg?lnego, zero nowo?ci.
Andzia- Noo... Poziom jest troch? niski ale mo?na przywykn??.
Arvannion- No to nie jestem pozytywnie zaskoczony ;>. A co og?lnie my?lisz o tibia.net.pl?
Andzia- Mo?na prze?y?.
Powiedzia?a, co wiedzia?a.

edit;
Mam by? sob?, to sob?, a nie udawa? B?g wie kogo, kurwa(musia?a)
Sweet 16. ;x

Last edited:

Arvannion

Advanced User
Reaction score
108

C??, po moderatorce forum z do?? d?ugim sta?em spodziewa?am si? dojrzalszych, lepiej rozbudowanych, z?o?onych i inteligentnych odpowiedzi. C??. Przeliczy?am si?.

Pytania standardowe, odpowiedzi pisane na odczep, nic szczeg?lnego, zero nowo?ci.

No c??, nie mog?aby? si? przeliczy? gdyby? J? zna?a. Ona poprostu taka jest :p Weso?a, ?miechowa i nie pr?buje wychowa? samej sobie drugiej osobowo?ci kt?ra jest rozwa?na, NUDNA, jak Beoska xDDD <?artuju>. ??o?one i intelig?tn? odpowiedzi... Przykro mi ale to mo?e by? raczej moja wina, bo my?l? ?e skoro jestem du?o m?odszy to i g?upszy, wi?c nie mog?a odpowiedzie? "intelig?tnie, rozbudowanie i z?o?enie", na pytania kt?re nie by?y "intelig?tne, rozbudowane i z?o?one" :D. Sorry Andzia, jestem g?upi :( A co do odpowiedzi na odczep, to poprostu Andzia chyba nie mog?a si? doczeka? jakie b?dzie nast?pne pytanie :D.

Edit, forgot: Andzia ma 16 lat. Dzi?ki Unado, trzynastolatku. A teraz dzi?kujcie mi, trzynastolatkowi.
Andzia = Discovered.

Pozdrawiam,
Arvannion.

Last edited:

eLeXo

C'est la vie
Reaction score
57

Dla mnie wywiad by? nudny i by?y w nim bardzo proste i kr?tkie pytania, przez co Andzia tak samo si? wypowiada?a.Jednak mnie zdenerwowa? jeden fragment wywiadu:
Arvannion- ?wietnie :). Masz mo?e jakie? pytanie, kt?re chcia?aby? zada? zwyk?ym, szarym u?ytkownikom tego forum?
Andzia- Jak czujecie si? na forum?
Arvannion- Pozwol? sobi? si? wypowiedzie? za znan? mi cz??? tego forum: Czujemy si? ?wietnie!
Przecie? to ty masz si? jej pyta?, a nie ona ciebie...
Beznadziejne by?o to pytanie Andzi (wybacz)bo sk?d jedna osoba mo?e wiedzie? co my?l? inni...Przecie? ka?dy jest inny i mo?e kto? si? ?le czuje na tym forum :eek::eek:
Ale nie by? to te? taki z?y wywiad Arvannion si? stara? i na przysz?o?? zrobi lepszy wywiad :D:D
P.S Nie chc? si? chwali?, ale te? mam 13 lat nawet (prawie 14) ;]

Last edited:

Kozaq

Advanced User
Reaction score
39

May 18, 1998 (10)
Jesli ta data w Andzi profilu jest prawdilowo to jest w wieku mojej mlodszej siosty czyli : Masz 11lat o_O
Btw. Tez czekalem na wiek... Wywiad jest dosc dlugi, bledow nie widze, wogole jest ladnie :) .
Aha i sa dwa wywiady z Andzia xD
Andzia; Czemu nie

Dechalol; Wi?c zacznijmy od podstawowych pyta?, gdzie mieszkasz, ile masz lat i jak masz na imi??

Andzia; Mieszkam w Katowicach, mam 16lat i nazywam si? Angelika.

Pzdr.
Kozaq

Last edited:

marcinollo

User
Reaction score
4

Nawet fajny wywiad tylko pare b??d?w

Andzia

Ale ze mnie krejzolka;*;*
Reaction score
51

Nie jestem Sentilem (pozdro) xPP M?wi? co my?l?. Nie b?d? odpowiada?a na pytania "Czuj? si? wspaniale. Atmosfera jest na prawd? super! Zdarzaj? si? ewenemanty, ale wa?ne, ?e nie ca?a spo?eczno?? jest taka" >..< Wol? kr?tko, zwi??le i na temat. Mam by? sob?, to sob?, a nie udawa? B?g wie kogo, kurwa(musia?a)

reni

Active User
Reaction score
2

Arvannion- ?e tak powiem; Jak masz na imi?, ile masz lat i gdzie mieszkasz?

Andzia- Mam na imie Angelika, lat mam tyle ile powinnam, mieszkam w Katowicach.

Arvannion- Osz Ty, g??wnie czeka?em na ten wiek .
:down: Dziewczyny si? o wiek nie pyta ! :p :curse::curse:

Devosek

Advanced User
Reaction score
16

Bardzo ?adny i fajny wywiad, lecz mog?e? sw?j nick podkre?li? by?oby czytelniej :)

nabi12

Advanced User
Reaction score
11

Kr?tkie pytania no to kr?tkie odpowiedzi ;/ a podoba? mi si? wywiad ;P a? mi?o czyta? szkoda ze taki kr?tki :|

plsaks

Advanced User
Reaction score
13

Jak dla mnie Wywiad supcio
ale szkoda ?e nie zapyta?e? czy ma ch?opaka ^^ :)

Don Wakeful

Senior User
Reaction score
234

Arvannion- A wi?c koniec, dzi?ki za odpowiedzi i pozdrowienia ;).

Nie zaczynamy zdania od a wi?c, sporo ludzi o tym zapomina, pomijaj?c to malutkie nie doci?gniecie, wywiad jest dobry ale przypomina to bardziej wymian? pogl?d?w pomi?dzy wczorajsz? pogod? a dzisiejsz?, na ?cis?o?? mo?e by?.

Glexie

Active User
Reaction score
3

Fajny,dosc krotki wywiadzik.
Mnie osobiscie sie podobal ale nie ktorym 'NIE'.
Z tym wiekiem to mnie rozwalilo ^^.
:up:

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396

Wywiad ca?kiem fajny, podoba mi si?. Zastrze?enia m?g?bym mie? do tego, ?e zadawa?e? dosy? og?lne i kr?tkie pytania, ale i tak by?o super. ;)

Pozdrawiam,
Vendeto

Status
Not open for further replies.