• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Wywiad z Aramiszonem [Global Mod]

Status
Zamknięty.

GogetaSsj5

Active User
Liczba reakcji
7
Ja: Jak masz na imi? i ile masz lat?
Aramiszon: Mam na imi? Kosma, w tym roku ko?cz? 18 lat.
Ja: Jakie stosunki l?cz? ci? z administratorem? Przyjaznicie si??
Aramiszon: Mam szacunek do swoich bezpo?rednich prze?o?onych na Forum jak i do pozosta?ej cz??ci Kadry.Z wi?kszo?ci? os?b utrzymuj? sta?y kontakt, dobrze nam sie rozmawia o sprawach Forum ale nie tylko o nich.My?l?, ?e tworzymy kolektyw.
Ja: W jaki spos?b dowiedziale? si? o istnieniu T net?
Aramiszon: Gdy jeszcze gra?em w Tibie, szuka?em dobrego forum, z kt?rego m?g?bym dowiedzie? si? wi?cej o grze.Z czasem zauwa?y?em tu reklamy najwi?kszych projekt?w OTS, Forum mnie zaciekawi?o i postanowi?em zosta? tu na d?u?ej.
Ja: Gdzie mieszkasz?
Aramiszon: Mieszkam w Przemy?lu, niewielkim mie?cie w wojew?dztwie podkarpackim.
Ja: Jakie jest twoje Hobby?
Aramiszon: Uwielbiam muzyk?, od indie rocka do metalu, szczeg?lnie zespo?y graj?ce Nu-metal jakie jak KoRn czy System Of A Down.Do tego gram w siatk?wk? i pi?k? no?n?, lubi? te? ogl?da? te sporty, wi?c zdarza mi si? bywa? chocia?by na meczach Resovii Rzesz?w.Du?o czytam, chodz? na si?owni?, p?ywam.To chyba tyle ;)
Ja: Tw?j ulubiony sport?
Aramiszon: Siatk?wka.
Ja: Co my?lisz o spo?ecze?stwie T net?
Aramiszon: Spo?eczno?? TNP jest bardzo zr??nicowana.Jest tu wiele wspania?ych os?b dla kt?rych jest to cz??? ich ?ycia.Wizerunek psuj? tzw. "hejterzy", kt?rych na szcz??cie jest coraz mniej.My?l?, ?e warto tu zosta?, nawet, je?li mamy do pewnych rzeczy zastrze?enia.
Ja: Czy chcia?by? na ko?cu kogo? pozdrowi??
Aramiszon: Dzi?kuj? Ci za ten wywiad i pozdrawiam ca?? Kadr? TNP oraz ludzi, kt?rzy dobrze nam ?ycz?.

Zapraszam do komentowania!

Odp: Wywiad z Aramiszonem!

Wywiad przeprowadzony w porz?dku. Nie podoba mi si? z lekka stylizacja tego lecz jest ok. Szkoda, ?e tak kr?ciutko, mog?e? troch? bardziej go pom?czy? i popyta? o inne rzeczy ^^. Za przeprowadzenie dam Ci,
7/10

Dawido, dzieki za rade, to moj 1 wywiad :) Nastepny beda lepsze xd

Komentujcie!

B?edy stylistyczne, j?zykowe i interpunkcja. Zadawa?e? tylko pytania standardowe, ja si? nie znam na ocenianiu wywiad?w, ale my?le, ?e jest on na poziomie przeci?tnym. ?ycze powodzenia przy nast?pnym Twoim wywiadzie!

Ostatnia edycja:

Parabols, gdzie ty tu widzisz bledy ortograficzne?

Wywiad - ma?o pyta?, w dodatku troch? chaotyczne , b??dy kt?re poprawi? ci radz? ale na pocz?tkuj?cego 4/10
Przeczytaj m?j je?eli zechcesz - 24pytania.

Pozdrawiam - ma?paa

Ostatnia edycja:

Monkey, ilosc pytan sie nie liczy, tylko konkrety i zeby jak to ktos ujal byly "na poziomie". Dzieki za wszystkie rady, potem postaram sie zrobic lepszy wywiad :)

To, ?e jest ma?o pyta? jeszcze zdzier??, bo to nie o to chodzi, ale tego, ?e z pytania 'Jak masz na imi? i ile masz lat?' przechodzisz na 'Jakie stosunki l?cz? ci? z administratorem?' nie mog? przebole?. Dobry wywiad na Tnecie powinien dzieli? si? na dwie cz??ci - prywatn? i forumow?. U Ciebie tego zabrak?o. Zapewne improwizowa?e?, zamiast pytania przygotowa? wcze?niej i ewentualnie podczas wywiadu doda? co? 'na ?ywca'.

S?abe, wybacz.

Status
Zamknięty.
Do góry