• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wywiad z Demerothem [Global Mod]

Status
Zamknięty.

Jack

Senior User
Liczba reakcji
59
Jack Kamus: Witam Ciebie Demeroth, czy zgodzi? by? si?, ?ebym przeprowadzi? z Tob? wywiad ?

Demeroth: Jasne ^^

Jack Kamus: To zaczynajmy. Czy m?g?by? si? nam przedstawi?, ile masz lat, gdzie mieszkasz, trenujesz jaki? sport, jakie masz osobiste plany na przysz?o?? ?

Demeroth: Nazywam si? Rafa? ;) 16 lat w czerwcu mi wybi?o. Kiedy? trenowa?em pi?k? no?n?, ale z?ama?em r?ke i rodzice mi zabronili <beczy> Plan?w na przysz?o?? nie mam.

Jack Kamus:To musia? by? dla Ciebie du?y b?l, ?e zabronili Ci trenowa? Pi?k? No?n?

Demeroth: B?l by? bo r?ka z?amana, a tym, ?e nie mog?em dalej trenowa? za bardzo si? nie przejmowa?em.

Jack Kamus: Aha, rozumiem. To przejd?my do nast?pnego pytania. Od jak dawna jeste? na forum i jak uzyska?e? jak, ?e wa?ne stanowisko Super Moderatora ?

Demeroth: Jestem na forum od 2008-01-13. Super Moderatora otrzyma?em wraz z rejestracj? na nowej ods?onie tibia.net.pl

Jack Kamus: Aha, rozumiem. To po prostu mo?na powiedzie?, ?e miale? szcz??cie

Demeroth: Szcz??cie z super moderatorem? Hmm... Moderatora i tak bym mia? na nowym tnecie, dosta?em tylko, a mo?e i a?, awans :)

Jack Kamus: Czy m?g?by? nam odpowiedzie? jak? rol? pe?ni na naszym forum Super Moderator ?

Demeroth:Super Moderator pe?ni tak? sam? rol? jak i Moderator. R??nic? jest to, ?e ja mog? czy?ci? wszystkie dzia?y na forum, a moderator tylko te, kt?re moderuje. No i oczywi?cie smod ma pi?kny, ???ty kolorek :)

Jack Kamus: Ach ten ???ty, ?adnie wygl?da na naszym forum :)

Demeroth: O tak :)

Jack Kamus: Co my?lisz o wprowadzeniu na nasze forum portalu, czy jakby by? portal to na forum by?o by wi?cej u?ytkownik?w?

Demeroth: Za portalem jestem od pocz?tku na TAK! Uwa?am, ?e je?eli by?by portal to liczba u?ytkownik?w zwi?kszy?a by si? nawet kilka razy. Wtedy by by?o wida?, ?e tnet to co? powa?nego :)

Jack Kamus: Te? tak my?l?, jak to ma by? powa?ne forum to powinien by? portal, ale to zale?y od Alastora :)

Jack Kamus: Zauwa?yli?my, ?e powsta? temat " Najlepsi z Najlepszych ", polega to na tym, ?e co miesi?c b?d? wklejane screeny awans?w u?ytkownik?w naszego forum i wszystkie zdj?cia maj? by? przekazywane Tobie, to oznacza, ?e jeste? g??wnym Redaktorem tego tematu? Mo?esz bardziej przybli?y? nam ten temat ?

Demeroth:C??, Dechalol napisa? temat z propozycj? czego? takiego, du?o u?ytkownik?w by?o za, wi?c porozmawia?em z administracj? i si? zgodzili. Jako "redaktor" napisa?em regulamin i czekam na zdj?cia. Projekt polega na pokazaniu swojej postaci, straconego czasu szerszej publiczno?ci. Jak narazie s? bardzo niskie wymagania, ale niestety screen?w mo?na powiedzie?, ?e brak :/ Zawiod?em si? troszeczk? poniewa? temat cieszy? si? popularno?ci? i sporo os?b chcia?o co? takiego... C?? dopiero portal dopiero portal du?o by zmieni?

Jack Kamus: Miejmy nadziej?, ?e dopiero temat si? rozkr?ci i u?ytkownicy zaczn? Tobie przesy?a? pw. Nigdy nie s?yszeli?my o tym, ?eby? mia? jakie? problemy z kadr? Tnetu, a mo?e jakie? by?y ?

Demeroth: Hmm... Raczej nie mia?em problem?w z "kadrowiczami" i miejmy nadziej?, ?e nie b?dzie ;)

Jack Kamus: Oby nie, my te? mamy tak? nadziej?, ?eby by?o jak najmniej k??tni

Jack Kamus: Nie dawno powsta?a nowa ranga Vip, czy uwa?asz, ?e to by? dobry pomys? i, czy u?ytkownicy, kt?rzy otrzymali ow? rang? wywi?zuj? si? z niej opr?cz zbanowanego Kamila ?

Demeroth:Tak, uwa?am, ?e to dobry pomys?. Jest sporo u?ytkownik?w, kt?rzy wypowiadaj? si? m?drze i nie spamuj?. Trzeba ich jako? nagrodzi?, a innych zach?ci? do zdobycia tej rangi. Jak narazie nie widz? nikogo, kto by si? nie wywi?za? z tej odpowiedzialno?ci (no mo?e z wyj?tkiem Kamila)

Jack Kamus: Na temat Kamila nie warto si? wypowiada?, ale przejd?my dalej. Czy uwa?asz, ?e Tibia.net.pl rozwija si?, czy stoi w miejscu, lub si? cofa ?

Demeroth: Uwa?am, ?e tibia.net.pl jak na razie stoi w miejscu. P?ki nie ma g??wnej g?owy to nic nie mo?emy zrobi? ;) Ewande nie ma zbyt du?ego pola do popisu ;/

Jack Kamus: Tak, tyle co wiem to Alastor wyjecha? i trzeba na niego czeka?. Moim zdaniem te? stoi w miejscu, ale miejmy nadziej?, ?e to si? zmieni na lepsze

Jack Kamus: Czy my?lisz, ?e jak zostanie wybrany Ots, kt?ry b?dzie proomowany przez tibia.net.pl to przyb?dzie u?ytkownik?w ?

Demeroth: Tak, na pewno jaka? garsta przyb?dzie. Miejmy nadziej?, ?e znajdzie si? jaki? ots godny promowania ;)

Jack Kamus: Tak, kadra Tnetu na pewno jakiego? ' badziewia ' nie b?dzie promowa?. Czy jak by? musia? odej?? z forum, to przekaza? by? komu? z Tego forum te jak wa?ne stanowisko ?

Demeroth:Hmm... Je?eli bym odszed? z kadry to wydaje mi si?, ?e administracja awansowa?a by jakiego? moderatora na globala ;). Uwa?am, ?e ka?dy moderator zas?uguje na globala ;)

Jack Kamus: Ile czasu sp?dzasz dziennie na forum na monitorowanie dzia??w ?

Demeroth: Na monitorowanie dzia??w sp?dziam bardzo ma?o czasu. Czemu? Temu, ?e sprawdzam raporty od u?ytkownik?w oraz przegl?dam tylko dzia?y zwi?zane z rl tibi? (bez dzia?u "narz?dzia") i hydepark etc, wi?c wychodzi tylko jakie? 30 - 40 min

Jack Kamus: W?a?nie to bardzo dobrze, bo jak 60% ludzi raportowa?em za ?amanie regulamin?w etc to zawsze si? im si? jako? uda?o wyj?? z Tego. Dobrze, ?e po?wi?casz na sprawdzanie i czytanie raport?w, pomaga Ci kto? w tym, czy jeste? sam ?

Demeroth: Raporty czyta ka?dy moderator na tnecie ;)

Jack Kamus: A teraz troch? z innej belki :)By?e? gdzie? na wakacjach, czy by?o one udane, czy jeszcze mo?e gdzie? wyje?d?asz ?

Demeroth: By?em w Okunince. Pogoda dopisa?a lecz niestety jak na ok. 7 pla? to ani jednej fajnej kobitki :/ Teraz si?dzie ju? tylko w domu.

Jack Kamus: Ach, Kobitki, kobitki :), to by?o og?lnie fajnie tylko bez fajnej kobitki ? ;d

Demeroth: Taaa ;d

Jack Kamus: Dobrze wracamy do Tnetu. Co Ciebie najbardziej denerwuje na naszym forum, a co Ci si? najbardziej podoba ?

Demeroth: Na tnecie najbardziej denerwuje mnie brak portalu i to, ?e jak czytam wiekszo?? temat?w to widz? co drug? osob? zbanowan? ;/ A najbardziej podoba mi si? kadra. Na prawd? ?wietni ludzie ;)

Jack Kamus: Tak, niestety. Masz racje co 2 osoba zbanowana, to jest najgorsze. Dobrze, ?e kadrze si? dobrze pracuje i pomagacie sobie na wzajem

Jack Kamus:Od kogo dowiedzia?e? si? o tibia.net.pl, czy by? to po prostu czysty przypadek ?

Demeroth: Po prostu czysty przypadek. Szuka?em kiedy? jakiego? poradnika w googlach i wyskoczy?a mi tibia.net.pl ;)

Jack Kamus: To tak jak my?la?em. :) Przez ten okres, w kt?rym jeste? Imperatorem zdarzy?y si? jakie? b??dy z Twojej strony ? Mam na my?li, nie s?uszne bany, warny ?

Demeroth: C??, imperatorem ju? jaki? czas jestem, a nie jestem maszyn?. By? chyba jeden nies?uszny ban i chyba kilka warn?w.

Moderator te? cz?owiek, ka?demu zdarzaj? si? b??dy :)Czym si? zajmujesz po za forum i co robisz w wolnym czasie ?

Demeroth: Po za forum gram w wowa i tibie (w tibie jak narazie mam przerwe), a w wolnym czasie wychodz? na boisko i gram w pilk? no?n? i siatk?wk?

Jack Kamus: To nie jestem trybem osadnika, nie siedzisz jak wi?kszo?? w domu przed komputerem graj?c w Tibie i r??ne gry internetowe ^.^

Jack Kamus: Czy kogo? z kadry znasz osobi?cie, a jak nie to chcia?by? pozna? ?

Demeroth: Z kadry niestety nikogo nie znam lecz bardzo chcia?bym pozna? ka?dego ;)

Jack Kamus: Jedna trzecia tego forum chodzi g??wnie, kt?rzy maj? problem w sprawie Ots, a jak dostan? na ni? odpowied? odchodz? z forum i nigdy nie wracaj? ? Te? tak uwa?asz ?

Demeroth:Spora cz??? u?ytkownik?w rejestruje si? na tnecie tylko po to, aby napisa? posta dot. pomocy przy ich otsie lecz po otrzymaniu odpowiedzi ?lad po nich ginie

Jack Kamus: To ostatnie pytanie: Co by? zmieni? je?eli mialby? tak? mo?liwo???

Demeroth: Hmm... Jak na razie jedyna zmiana jaka widze jest mianowanie Spidiego z powrotem na administratora ;)

Jack Kamus: Tak to by?o ostatnie pytanie. Dzi?kuje Ci za wywiad i , czy chcia?by? kogos pozdrowi? ?

Demeroth: Oczywi?cie ;) Pozdrawiam Ewande, Spidiego i ca?? reszt? kadry (krejzole ;X)!

R?wnie? do??czam si? i Pozdrawiam, Jack Kamus.

@Anvilu
Chcia?by?, ?ebym z Tob? te? przeprowadzi?? Przecie? jeden jest? A teraz kolory? Troch? zedytowa?em. Ok, poprawione :)

@Moking
Tych b??d?w jest nie wiele, mo?e jakie? tam " ?, ?, ? ", a tak to b??d?w ortograficznych interpunkcyjnych jest ma?o :)
@Dem
Prawda

Szykuj? si? na wywiad z naszym Drogim Anvilem, troch? b?dzie pyta? z rl

Ostatnia edycja:
Wywiad fajny, wi?kszo?? pyta? w nim uj??e?, og?lnie podoba mi si?. Czekam na d?uuugi wywiad ze mn?. Ale te kolorki nie pasuj?.
@Jack
W tym wywiadzie o mnie wi?kszo?? pyta? by?o o Varath, a co do kolork?w - m?g? by? tylko pogrubi? odpowiedzi Demerotha. I brakuje ??

Ostatnia edycja:
Zwroty w wywiadzie tego typu
"Jack Kamus: Aha, rozumiem"
S? b??dami interpunkcyjnymi/j?zykowymi(czy jako? tak:p) widzia?e? kiedy? aby gdzie? w gazecie redaktor napisa? aha no rozumiem ...?
Wywiad oczywi?cie ?adny i akurat ja te? ju? jeden fajny mam przygotowany (Z panem administratorem) ale to ju? si? za bardzo nie b?d? chwali?
Wywiad d?ugi co wa?ne :)

Wywiad raczej taki w sam raz - nie za nudny, nie za ciekawy.

Jack! Pss! Podejd? tutaj! S? b??dy stylistyczne! Nie b?j si? - nikomu nie powiem.

Wywiad Dlugi,Milo mi sie go czytalo,ale bledy ;o no juz bywa kazdy jest czlowiekiem :).W wywiadzie mozna bylo sie sporo dowiedziec Oby takich wiecej XD.(Ja tez tak twierdze ze ludzie robia konto i zapytaja sie 2,3 rzeczy sciagna silnik i wychodza zapomninajac ze taka strona istniala.Zauwazylem ze od kad jest update Varathu ludzi takze jest mniej) Oby Varath jak najszybciej powrocil.
/Moking

Czego? tu nie rozumiem... Oceniacie w 99% sam wywiad, budow? itp... To chyba si? mija z celem?

Wywiad ciekawy, d?ugi. Czyta?o si? go z przyjemno?ci? ; )
chocia? szkoda, ?e wi?kszo?? pyta? dotyczy tnet, ch?tnie bym poczyta? wi?cej o ?yciu w rl.

Fajny wywiad, bardzo du?o pyta? mi?o si? czyta oczywi?cie 10/10, znalaz?em 1b??d, w jedym miejscu
Moderator te? cz?owiek, ka?demu zdarzaj? si? b??dy :)Czym si? zajmujesz po za forum i co robisz w wolnym czasie ?
zapomnia?e? Jack Kamus na pocz?tku

Jak pan up twierdz? ?e mog?o by? wi?cej pyta? z rl
Mog?e? jeszcze zayta? si? o tibie, o najlepszego chara

Czego? tu nie rozumiem... Oceniacie w 99% sam wywiad, budow? itp... To chyba si? mija z celem?

Znaczy si? w czym problem??

@dem

co do najlepszych z najlepszych to ja bym chcia? da? ale chyba nie b?d? dawa? 10 knighta ze skilami 40/40 i 2 m lvlem (a chcia? bym doda?). Kiedy b?d? pierwsze awanse. Jak mi si? wydaje to to za du?e osi?gni?cia nie b?d?, ale wkr?tce to si? zmieni

W tym problem, ?e powinni?cie ocenia? osob?, kt?ra udziela wywiadu.../Dem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
O nie, jestem krejzolem :P.Wywiad sredni og?lnie, jakos tak klimatu nie trzyma ;).Heh teraz jakas mania na wywiady, ciekawe co bedzie jak juz z kazdym przeprowadzicie ;).

Jak dla mnie to chyba jeden z najlepszych wywiad?w, d?ugi, pytania s? dosy? ciekawe i w miar? czytelny. Przyda?oby si? gdyby? zrobi? wywiady z reszt? kadry bo jak si? za to zabior? znowu Ci ludzie, kt?rzy zrobili wywiady po 5 pyta? to chyba do?a dostane.

Dobry !
Bardz dobry wywiad. Jeden z najlepszych przeprowadzonych wywiad?w, oby tak dalej. Jest du?o pyta? i w og?le i du?o si? nawet dowiedzieli?my :)

Status
Zamknięty.
Do góry