What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

Wywiad z Froxem [Moderator]

Status
Not open for further replies.

Zia

Advanced User
Reaction score
56
mysle ze komus z VIP'?w zeby sie sprawdzili, no moze nie od razu moda, ale na miesiac moderacje.Mysle ze Alin Yurin i 007przemek - tylko oni.[/COLOR]
A staremu koledze po fachu? Osz Ty ;p

Wywiad przejrzysty, bez zb?dnych pyta? jakie by?y w wywiedzie z Alastorem (kt?ry po ca?o?ci by? bardzo nudny). Przejrzysty, nie ?adne my?lniki tylko kolory, zapami?tam to na przysz?o??.

"O tak, mn?stwo piw i dziewczyn : - )"
Moja krew ;P.

(dopiero gdy sprawdza?em poprawno?? posta zauwa?y?em ha?bi?cy b??d.
Przejrzysty napisa?em przez "?". OMG.

Ka?ka

s?odki kucyk
Reaction score
54
@Pare oso?b up
Bo?e napisa?em, ?e Frox jest wyluzowany nie jaki? tam urz?dnik, kt?ry u?ywa polskie znaki itp. " ?, ?, ? " i bardzo dobrze. Ka?dy robi b??dy i nie wolno si? czepia?, bo to kogo? sprawa jak pisz?, popatrzcie na siebie jak piszecie, a p??niej kogo? poprawiajcie.
Ja si? caly czas staram, jak to nie o moda, jak nie o Vipa to nie wybieraj? mnie. Wybrali Kamila i co, po chwili dosta? bana, Lorix - wg mnie te? nie by? godny tej rangi, ale c?? takie ?ycie.

Za?alenia nie w tym temacie :)

#Do wszystkich.
Czego si? czepiacie, by? to wywiad przez gg, mog? si? za?o?y?, ?e ka?dy nie stawia przecink?w oraz kropek, na gadu - gadu.

Frox

Forum friend
Reaction score
33
"O tak, mn?stwo piw i dziewczyn : - )"
By?o ;) nad morzem.Uhuhu, moja klawiatura ma tylko "?", "?'' i moze jeszcze cos jednego, reszty brak.

Moking

Advanced User
Reaction score
9
Ladnie Ladnie :) Krotko ale duzo mozna sie dowiedziec :) Dosyc czytelnie , ladnie rozpisanie
Pozdrawiam ~Moking

kologo

User
Reaction score
1
Odp: Wywiad z Froxem ;o !

Odp: Wywiad z Froxem ;o !

Dobry,fajny wywiad.
Czyta?em zaciekawiony i musz? przyzna? wielkie brawa-wywiadzik interesuj?cy,mi?o si? czyta,sporo wiadomo?ci-jednym s?owem:
IDEA?:eek:

Status
Not open for further replies.