Import
Active User
- Liczba reakcji
- 15
Wywiad z czerwonym mi?kiem!
Import: Witaj
Jogi88: Cze??
Import: Czy chcia?by? udzieli? wywiadu dla Tibia.net.pl?
Jogi88: Pewnie
Import: Okey, mo?e najpierw powiedz nam jak masz na imi?, ile masz lat i sk?d pochodzisz.
Jogi88: Mam na imi? Janek, lat 16 pochodz? z niewielkiego miasteczka zwanego miastem wie? i r?? a mianowicie jest to Ole?nica.
Import: Dobrze, czy m?g?by? powiedzie? nam, czym si? interesujesz, jak sp?dzasz wolny czas?
Jogi88: Interesuje si? pi?k? no?n?, informatyk?, w szerokim zakresie grafik?. Wolny czas sp?dzam przy piwku ze znajomymi. Tak to szko?a, praca i tak w k??ko.
Import: Domy?lam si?, ?e jak ka?dy s?uchasz muzyki wi?c mo?e powiedz nam jaki typ muzyki preferujesz?
Jogi88: Ciekawe pytanie, preferuj? hip hop aczkolwiek, metalem nie pogardz?.
Import: Mo?e przejd?my teraz do film?w, wolisz kino, czy domowe wieczory przed telewizorem? Jakie filmy ogl?dasz, a mo?e masz ulubiony?
Jogi88: Zdecydowanie wole w domu film ogl?dn??, do kina chodz? jak naprawd? film mnie zainteresuje, m?j ulubiony film, mam ich wiele lecz dominuj?ce to Czterej Je?d?cy Apokalipsy, Skazany na bluesa
Import: Ok, wiemy ju? czego s?uchasz, co ogl?dasz. Troch? nietypowe pytanie, jak? kuchni? lubisz najbardziej i jaka jest Twoja ulubiona potrawa?
Jogi88: Oczywi?cie kuchnie polsk? oraz kuchni? w?osk?, ulubion? potraw? jest jak?e przepyszna lazania.
Import: Czy Tw?j nick jest jako? zwi?zany z ksyw??
Jogi88: Tak, wi?kszo?? os?b m?wi do mnie " Misiek " przeistoczy?o si? to w Jogi, a cyferki s? przypadkowe.
Import: Je?eli masz ju? 16 lat musisz chodzi? do szko?y ?redniej, jak? wybra?e??
Jogi88: Technikum Informatyczne
Import: Jak ka?dy z nas na pewno masz jakie? marzenia, czy m?g?by? wymieni? jedno, najwi?ksze?
Jogi88: Chce widzie? siebie za kilka/kilkana?cie lat jako prezes firmy komputerowej.
Import: Przejd?my mo?e do cech Twojego charakteru, czy m?g?by? kr?tko opisa? jaki jeste??
Jogi88: Jestem mi?y i spokojny a? do czasu, nie toleruje k?amstwa, chamstwa ani ludzi "podlizuj?cych" si?.
Import: Dobrze, sport, co? co wi?kszo?? z nas lubi, uprawiasz co??
Jogi88: Gram w pi?k? no?n? rekreacyjnie czasami ma?y wyjazd na golf. Je?eli Air soft mo?na nazwa? sportem, to jest to moja dziedzina kt?r? najbardziej uwielbiam.
Import: Skoro ju? to wymieni?e?, m?g?by? nam wyja?ni? czym jest Air soft?
Jogi88: Air soft jest kr?tko stwierdzaj?c zabawa w wojn?. Zbiera si? grup? ludzi, kt?rzy maj? repliki broni, mundury, ca?y osprz?t. Wyje?d?a w jakie? ciche miejsce typu lasy, z wcze?niej przygotowan? map?, dzielimy si? na dwie, trzy grupy obieramy z g?ry ustalony cel.
Import: Ca?kiem ciekawe, sporo dowiedzieli?my si? o Twojej osobie, przejd?my mo?e do spraw forum, jak znalaz?e? si? na Tibia.net.pl?
Jogi88: Kiedy? robi?em OTS i w poszukiwaniu silnika zarejestrowa?em si?.
Import: Wi?c trafi?e? tu jak wi?kszo?? u?ytkownik?w, pozwolisz, ?e jeszcze troch? Ci? pom?cz? pytaniami, jak widzisz tera?niejsz? kadr?, czy przywr?cenie rangi VIP wed?ug Ciebie by?o dobrym posuni?ciem?
Jogi88: Kadr? uwa?am za wspania?ych ludzi z kt?rymi naprawd? potrafi? si? dogada?, wszyscy s? fantastyczni. Przywr?cenie rangi VIP by?o dobrym posuni?ciem, lecz brakuje kilka zastosowa? do perfekcji, zmieni si? to w przeci?gu kilku dni i wszyscy b?d? zadowoleni.
Import: Pozw?l, ?e zapytam o serwis Open-Tibia i o ludzi kt?rzy brali/bior? udzia? w jego tworzeniu, czy jest on konkurencj? dla TNP? Spora cz??? kadry odesz?a w?a?nie tam, byli to ludzie znaj?cy si? na swojej pracy, czy w jaki? spos?b Ci ich brakuje?
Jogi88: Nie brakuje ich, dajemy sobie ?wietnie rad? bez nich. OT nie jest dla nas konkurencj?, na kopii tibia.net.pl daleko nie zajad?.
Import: Sprawy forum jako tako znamy wi?c mo?e kilka og?lnych pyta?, co s?dzisz o nowej "modzie" anty JP? Wi?kszo?? ludzi krytykuje stare JP zmieniaj?c teksty, a co Ty o tym my?lisz?
Jogi88: Kretyni u?ywaj? s?owa JP, niekt?rzy znaj? z piosenki Firmy, policja nic im jednak nie zrobi?a ale ?eby upodobni? si? w towarzystwie, s? JP. Je?eli co? im skradn? to biegn? na policj?. Anty JP jest dobrym tekstem, zmienianie tego znaczenia jest na tyle dobre je?eli wymy?laj? je m?drzy ludzie.
Import: Te? tak s?dz?, a sprawy ko?cio?a? Bitwy o krzy?, k??tnie, obchodzi Ci? to?
Jogi88: Nie, takie typu sprawy tylko niszcz? nasz kraj, kt?ry jest ju? i tak wy?miewany.
Import: Ostatnio zrobi?o si? g?o?no o dopalaczach, co s?dzisz na ich temat? Kto wg. Ciebie jest winny, ludzie kt?rzy je bior?, czy sklepy?
Jogi88: Winni s? ludzie w rz?dzie, ich pycha mnie irytuje, na wszystkim chc? zarobi?. Gdyby dopalacze by?y legalne w ?wietle prawa, rz?d by nie zareagowa? w sprawie ?mierci trzech os?b, rz?dz?cym chodzi tylko o akcyz?. Debile te? takie g?wno pal?/?ykaj?, jest to syf totalny. W sk?ad wchodz? 'podobno' susz ro?linny, lecz szansa ?e tam nie ma ?adnego sk?adu chemicznego jest znikoma.
Import: Mo?e nieco inne pytanie, jaki b?l jest silniejszy b?l fizyczny, czy psychiczny? Zale?y to od psychiki cz?owieka, jak jest z tym u Ciebie?
Jogi88: Zdaniem moim b?l psychiczny jest silniejszy. U mnie jest z tym normalnie, ci??ko jest mnie urazi?, ale bywaj? i takie sytuacje gdy czuje si? ura?ony, wtedy mam ch?? t? osob? potraktowa? w taki sam spos?b jakim mnie potraktowa?a.
Import: 2012, data wszystkim znana, wi?kszo?? w to nie wierzy, co s?dzisz o ko?cu ?wiata kt?ry rzekomo ma nast?pi? w 2012 roku?
Jogi88: Nie wierz? w takie cuda wianki.
Import: Sporo si? o Tobie dowiedzieli?my, czy masz ochot? na seri? szybkich pyta??
Jogi88: Hmm, mo?e by?

Import: Jeste? gotowy?
Jogi88: Tak
Import: Komputer?
Jogi88: Internet
Import: Dziewczyna?
Jogi88: Mi?o??
Import: Koledzy?
Jogi88: Zabawa
Import: Tibia.net.pl?
Jogi88: Zaj?cie
Import: Lekcje?
Jogi88: Z?o
Import: Dobrze, dzi?kuj? za po?wi?cony czas, mo?e chcia?by? kogo? pozdrowi??
Jogi88: Pozdrawiam Ca?? kadr? oraz moj? kobiet?

Oraz wszystkich u?ytkownik?w
Import: Okej, dzi?ki i do us?yszenia!
Jogi88: Dzi?kuje
@Edit
Kiedy pisa?em wywiad Jogi mia? jeszcze rang? admina.