• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wywiad z Kazi? [Admin]

Status
Zamknięty.

Athushi

Active User
Liczba reakcji
10
[USER]Kazia[/USER] - Administratorka forum, jedna z p?ci pi?knej na forum. Chcesz si? dowiedzie? czego? interesuj?cego o niej? To przeczytaj wywiad, a nie po?a?ujesz ; )

Mo?e si? przedstawisz ile masz lat, gdzie mieszkasz, jak masz na imi??

Patrycja, Tarnowskie G?ry, wiek pomi?my.

Mo?e powiesz jak trafi?a? na tnet’a? Czy to by? czysty przypadek, czy mo?e jaki? znajomy Ci poda? linka?

Przypadek. By?o to na tyle dawno, ?e nie jestem w stanie dok?adnie okre?li?, w jakich okoliczno?ciach tutaj trafi?am. Pewnie chcia?am zareklamowa? sw?j serwer, albo ?ci?gn?? co? z downloadu - powa?nie, nie pami?tam.

A mo?e przybli?ysz nam jak to si? sta?o, ?e zosta?a? administratorem naszego forum?

Najpierw moderator - dosta?am go podczas roz?amu, koko si? do mnie odezwa? - potem totalnie niespodziewany global <macha_mikiemu>, no i administrator, o kt?rym ju? wiedzia?am wcze?niej, ale trzeba by?o czeka?, a? Eld ruszy dup? i nada uprawniania. Nie by?am managerem - chwa?a zarz?dzaj?cym za to!

Czyli mo?na z tego wywnioskowa?, ?e administratorem zosta?a? w bardzo szybkim czasie, mo?na Ci powinszowa?. A przed dostaniem "sto?ka" jak wygl?da?a przygoda z tnet’em? Na pewno "co?" Ci? zatrzyma?o na forum, co to by?o(oczywi?cie je?li mo?na wiedzie?)?

Szybko pozna?am tutaj mas? ciekawych ludzi, z kt?rymi utrzymywa?am kontakt. Potem dowiedzia?am si?, ?e jest mo?liwo?? dostania si? do supportu (tak, kurwa, by?am w supporcie!) i postanowi?am co? w tym kierunku zrobi?. Na samym pocz?tku mojej kariery na forum gra?am na globalu, wi?c czasem potrzebowa?am pomocy w tibijskich sprawach, a takow? mo?na by?o ?atwo i wzgl?dnie szybko tutaj otrzyma?.

Ostatnio znowu powr?ci?a? na swoje stare stanowisko, co by?o przyczyn? powrotu?

Powr?ci?am, poniewa? z kadry zrobi? si? burdel na k??kach. Kumoterstwo szerzy?o si? niczym szara?cza, a renomowani kadrowicze zostali wydaleni bez wyra?nego powodu. R?wnie? poprzedni administratorzy nie nadawali si? na te stanowiska. Ognisty, kt?ry kiedy? okrada? u?ytkownik?w, oraz Mephisto, kt?ry u?ytkownik?w ma za g?wno na swoim bucie. To nie jest materia? na administratora, a na pewno nie z tak? opini?, jak? sobie na forum wyrobili przez te czy inne wypowiedzi. Postanowili?my w tej sprawie napisa? do firmy TRO, kt?rzy po zbadaniu sytuacji i przejrzeniu kont tych?e ludzi, stwierdzili, ?e rzeczywi?cie nie nadaj? si? na pe?nienie powierzonej im funkcji.

M?wisz, ?e kadra to by? burdel na k??kach jak my mo?emy to rozumie?? Czy to znaczy, ?e kadra by?a w roz?amie i nie dogadywali si? ze sob??

Do kadry przyjmowani byli bliscy znajomi b?d? osoby niekompetentne, kt?re kiedy? w najtrudniejszych czasach tnet'a, wypi??y si? na forum, by szuka? "lepszego jutra". Lepsze jutro uciek?o w mgnieniu oka, to przypl?tali si? ponownie ze skruszon? min?. Na mnie to nie dzia?a.

A co s?dzisz o post?pach forum, czy zmierza ono w dobrym kierunku?

Trudno powiedzie?. To wszystko teraz zale?y od TRO. Je?li oni nie s? w stanie si? nami zainteresowa?, to post?pu nie b?dzie, bo i mo?liwo?ci nie b?dzie. Zasadniczo to jest prosta zale?no?? - o forum s? zmuszeni dba? - w taki czy inny spos?b - bo bez u?ytkownik?w nie maj? zysk?w. Je?li wprowadz? to wszystko, o czym pisali na FM'ie, to s? du?e szanse na to, ?e liczba u?yszkodnik?w si? podniesie. Tak jak m?wi?: nie zale?y to w ?adnej mierze od administrator?w, ale mog? ?mia?o powiedzie?, ?e kontakt pomi?dzy nami uleg? du?ej zmianie... zmianie na plus.

TRO? Mog?a by? ten skr?t bardziej opisa? i powiedzie? kto tworzy TRO?

TRO to firma, kt?ra przej??a forum. Obecnie jest dwoje ludzi, kt?rzy zagl?daj? na forum... systematycznie: mats i jaros. To oni s? odpowiedzialni za wi?ksz? cz??? zmian wprowadzonych.

A co s?dzisz o u?ytkownikach forum i o poziomie, kt?ry panuje na forum?

Mhm... Khym... Ujmijmy to tak: widzia?am fora, na kt?rych poziom wypowiedzi u?ytkownik?w by? zdecydowanie ni?szy, ale u nas ta ?rednia nie jest wysoka. Oscyluje w granicach normy powszechnie przyj?tej. Nie chodzi ju? o same wypowiedzi, ale o spos?b my?lenia. Prosty przyk?ad: jedna wielka nagonka na kadr?. Je?li komu? nie podoba si? towarzystwo, to nikt na si?? go tutaj nie trzyma. Jest jak jest i nie wszystko zale?y od uprawnie? administracji, wi?c pogl?d - bunt i chuj! jest tutaj nie na miejscu. Imho, nie jestem tutaj od prawienia mora??w. To sprawa tych u?ytkownik?w i ich g?upoty.

Czy odk?d sprawujesz posad? na forum mia?a? ju? na sw?j temat nagonk? u?ytkownik?w, albo mo?e podpad?a? ?wczesnym administratorom?

Norbertowi, kt?ry mia? przero?ni?te ego i schizofreni?. Innych sytuacji nie pami?tam.

Jak ju? wcze?niej wspomnia?a? gra?a? na globalu, mo?e pochwalisz si? na jakim ?wiecie gra?a? i jaki najwi?kszy mia?a? poziom do?wiadczenia?

Calmera, 106 poziom - paladyn.

Za jakich czas?w gra?a? swoim Paladynem i co si? sta?o z postaci??

Sko?czy?am chyba na 8.2, potem nie wchodzi?am na konto bardzo d?ugo, a kiedy si? zdecydowa?am, by?o ju? za p??no - hak.

Jak wiadomo Tibia ca?y czas si? rozwija, co s?dzisz o nowych ulepszeniach gry i o post?pie w sprawie ?apania bot?w?

Niespecjalnie siedz? w temacie, ale Tibia tak czy siak traci popularno??, wi?c trudno b?dzie obudowa? to, co by?o kiedy?.

A mo?e teraz grasz w jak?? gr? przez Internet, albo czekasz na jak?? ciekawa premier??

Teraz nie siedz? w domu, wi?c nie anga?uj? si? w nic. Kupi?am sobie drug? cz??? "Wied?mina" i dialogi naprawd? s? przegenialne. ("-Jeste? wolna? - A ty co? Z chujem po pro?bie chodzisz?" i tym podobne)

Pewnie wiele u?ytkownik?w z forum jest ciekawych czy nasza by?a administratorka ma aktualnie ch?opaka?

Nie. Interesuj? mnie tylko wolne zwi?zki.

O. (zdziwienie), a czemu akurat ten typ zwi?zk?w, czy?by wcze?niej jaka? "wielka mi?o??" nie wysz?a?

A owszem, nie wysz?a. Nie jestem osob? sta?? w uczuciach, wi?c zwykle jasno stawiam warunki, aczkolwiek nie zawsze jestem dobrze zrozumiana.

Mo?e powiesz czy aktualnie "czym?" si? zajmujesz i jakie masz zainteresowania, oraz do jakiej szko?y ucz?szczasz?

Kiedy? gra?am w klubie koszykarskim, trenowa?am tenisa i biega?am. Teraz czasem zdarzy mi si? wyskoczy? ze znajomymi na kosza. Interesuj? si? tez c-walkiem, w sumie to praktykuj?. Ucz?szczam do LO.

A mo?e masz jakie? nagrody czy osi?gniecia w sportach, kt?re trenowa?a?? Albo jakie? "?yci?wki" w bieganiu?

Biega?am dla siebie. Zdarzy?o si? kilka bieg?w "sedlaczkowych" i sztafety. Kilka pierwszych miejsc i pojedyncze medale, nic wielkiego.

Szko?a, kt?ra wybra?a? o jakim profilu jest i dlaczego akurat zdecydowa?a? ucz?szcza? do owego LO?

Biol-chem. Ca?kiem fajne statystyki, blisko, wyremontowana, nie ma przeludnienia - to te najwa?niejsze.

A posiadasz jakie? inne zainteresowania opr?cz sportu?

Nie, chyba ?e za zainteresowanie mo?na uzna? ganj?, ale to nie jest odpowiedni temat na forum o takiej tematyce i ?redniej wiekowej w granicach 12-13 lat.

A jakiego gatunku muzyki s?uchasz i je?li masz to mo?e podasz swoje ulubione zespo?y?

Reggae i Ragga. S?ucham tego, co mi w ucho wpadnie, ale je?li wybra? tych najlepszych... EWR, Jamal, Vavamuffin, NDK, Dreadsquad, Bass Medium Trinity i wiele, wiele innych.

A co s?dzisz o Kamilu Bednarku? Nowy idol nastolatek, kt?ry jest znany przede wszystkim z wyst?pu w "Mam Talent"

G?os ma przekozacki, kawa?ki te? (Ganja Trip), ale nie je?d?? na jego koncerty, bo napalone nastolatki, kt?re ?ci?gaj? staniki i maj? mokro w majtkach na sam jego widok potrafi? doprowadzi? mnie do sza?u i totalnie zniech?ci? do dalszego udzia?u w koncercie. Nie moja bajka, a g?upie panny potrafi? dra?ni?.

A jakie filmy sprawiaj?, ?e potrafisz ogl?da? je i zapomnie? o ca?ym ?wiecie? I jak ju? wspomnia?a? o ganji to mo?e widzia?a? takie filmy jak "Super Zio?o", "O dw?ch takich co poszli w miasto" czy "Harold i Kumar uciekaj? z Guantanamo"?

Zasadniczo?? ogl?dam tylko horrory, horrory psychologiczne. Nie lubi? krwawej masakry pozbawionej sensu czy g??bszej refleksji. Nie sprawia mi taki film przyjemno?ci wynikaj?cej z samego faktu ogl?dania go i nie trzyma tak w napi?ciu jak psychologiczne horrory. Szczeg?lnie w pami?? zapad? mi "Sierociniec" i "Silent Hill".
Nie ogl?da?am ?adnego z wymienionych przez Ciebie film?w, zdecydowanie wol? ganj? w praktyce.

A co planujesz po sko?czeniu liceum? Studia medyczne, czy mo?e ca?kiem co? innego?

Raczej p?jd? w kierunku weterynarii albo psychiatrii.

Weterynaria. To wida?, ?e musisz lubi? zwierz?ta. Mo?e jakie? posiadasz i chcia?a by? si? nimi pochwali?? I dlaczego akurat psychiatria?

Mam psa - beagla i dwa szczury. Dlaczego psychiatria? Od zawsze mi powtarzano, ?e ze mn? jest co? nie tak i kiedy? zakuj? mnie w kaftan - wychodz? im na przeciw. A tak na powa?nie; mia?am styczno?? z lud?mi, kt?rzy maj? zaburzenia psychiczne i okaza?o si?, ?e potrafi? z nimi rozmawia?. Tak wi?c niedawno w moich planach pojawi?a si? ta opcja.

Masz na imi? Patrycja, wi?c czemu akurat wybra?a? nick "Kazia"?

Moje imi? jest mi nie w smak, wi?c znajomi postanowili ochrzci? mnie na nowo, po swojemu. Los chcia?, ?e pad?o na Kazi? i tak zosta?o do dzi?. Pewnie to kwestia mojego stylu bycia.

Stylu bycia? Mo?e cos wi?cej o tym powiesz?

Jestem osob? nastawion? do ?ycia pozytywnie... na og??. Lubi? si? ?mia?, towarzystwo te? mam doborowe. Nie mam problem?w z nawi?zywaniem jakichkolwiek kontakt?w z innymi. Ale mam te? ci?ty j?zyk, kt?rego nie jestem w stanie utrzyma? za z?bami i zawsz? m?wi? to, co my?l?.

To ja ju? Ci? przestan? m?czy? tymi pytaniami ; ) mo?e masz ochot? kogo? pozdrowi??

Jasne, jasne. Zaczynaj?c od tych najwa?niejszych, pozdrawiam: Sassina, One, Vraela, Reapera, Roulette, Mikiego, ?wirka, Koko! i Marcina.

Dzi?kuje za po?wi?cony czas na przeprowadzenie wywiadu, cze?? ; )

Dzi?ki, aloszka.

Odp: Wywiad z Kazi?

Wywiad bardzo ciekawy , nareszcie si? czego? wi?cej o tobie dowiedzieli?my Kaziu ;p;p

9/10

;];]

Bardzo ?adnie przeprowadzony ;)

D?ugo?? wywiadu jak na standardy forum przyzwoita, ale mojej ??dzy czytania czego? ciekawego bynajmniej nie zaspokoi?a. Pytania sformu?owane poprawnie, irytuj?cy jest tylko fakt, ?e po?owa z nich zaczyna si? od "A". Jest i tematyka forum, i ?ycia prywatnego - w porz?dku, ale mam pewien niedosyt je?li chodzi o t? drug? cz??? i to kwestia zwyk?ej ciekawo?ci, kt?rej standardowe pytania, na kt?re mo?na udziela? tylko standardowych odpowiedzi, nie zadowoli?y. Ortografia (chyba) w porz?dku, elegancko pod wzgl?dem graficznym. Og?lnie - ujdzie.

Dzi?ki za pozdrowienia of course. Wyl?dowa?em na trzecim miejscu, czyli nie jest tragicznie ; d

Ja na ostatnim i nie narzekam :<//Marcin

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Fajny wywiadzik. Oby takich wiecej.

Wywiad interesuj?cy i ciekawy. Czyta?em go z mi?? ch?ci?. Wreszcie troch? wi?cej informacji o tobie Kaziu. Dobre i sensowne pytania, takie lubi?.

Moje za?o?enie by?o jasne: 1. Przeczyta? sobie wywiad i nie pozostawi? po sobie ?ladu, jednak chyba mi si? to nie uda.

Qurde. Mia?em przygotowany fajny tekst jednak go nie u?yje. Wywiad dobry, Pani Patrycja to fajna dziewczyna, kt?ra lubi sport (ps. Zawsze chcia?em mie? dziewczyne, kt?ra b?dzie ze mn? gra?a w kosza.) Czego mi brakowa?o to zdj?cia.
Bo po opisie to sobie chyba za bardzo wymarzy?em.
Pozdrowienia.

o tg :) a gdzie dokladniej ?:) ja tez z tg

Oh tak :D " jensej " mia?em tak samo zrobi? jak ty ;P

Przeczyta? regulamin i nie pozostawi? po sobie ?ladu, no ale c?? zmiany nadesz?y.

Wywiadzik fajny, i bardzo interesuj?cy. Kazia jest naprawd? konkretn? osob? i nie radz? z ni? zadziera? ;P.

10/10 :) dzi?kuj? za Mile sp?dzony czas przed Wywiadem.

Cudowny wywiad, ju? dawno nie widzia?em tak zajebistego, a zarazem napisanego eleganck? czcionk?. Wywiad wywar? na mnie pozytywne wra?enie. Dzi?kuj? Ci r?wnie? Kaziu za pozdrowienia : D

Wywiad d?ugi i przede wszystkim skupiony na ?yciu i forum - czyli tych dw?ch najwa?niejszych cennikach, kt?re ka?dy porz?dny artyku? powinien posiada?.
Poza tym dzi?kuj? za pozdrowienia :).

Pozdrowi?, to pozdrowi, ale ?eby odda? mi fiolet, kt?ry zabra? mi Mi?osz, to niee, bo po co. Z?y Kazik. :<

@topic
No c?z, mimo, ?e wywiad robiony ze z?ym cz?owiekiem, to porz?dny i przejrzysty. ;)

Prosty przyk?ad: jedna wielka nagonka na kadr?. Je?li komu? nie podoba si? towarzystwo, to nikt na si?? go tutaj nie trzyma. Jest jak jest i nie wszystko zale?y od uprawnie? administracji, wi?c pogl?d - bunt i chuj! jest tutaj nie na miejscu. Imho, nie jestem tutaj od prawienia mora??w. To sprawa tych u?ytkownik?w i ich g?upoty.
Rozumiem, ?e wywiad by? przeprowadzony ju? jaki? czas temu i tak dalej, ale ja ostatnio znowu zacz??am zagl?da? na tneta kilka razy w tygodniu i nie zauwa?y?am, ?eby mi?dzy zwyk?ymi u?ytkownikami, a u?ytkownikami w kolorze panowa?a jaka? otwarta wa?? czy zwada. Wr?cz przeciwnie, mam wra?enie, ?e wszystko si? uspokoi?o. Nie pisz? tutaj o jakiej? wielkiej przyja?ni, bo to chyba stan nieosi?galny (zw?aszcza z tak? ?redni? wieku, sic!), ale neutralno?? obustronna jakby sta?a si? bardziej widoczna od wrogo?ci. Taka ?atka "u?ytkownicy nie lubi? kadry" to chyba teraz bardziej tradycja, ni? rzeczywisto??. Mo?e dlatego, ?e u?ytkownik?w coraz mniej i nie ma kto hejtowa?. :>
Peace!

Wywiadzik fajny schludny i bardzo interesuj?ce pytania.
Nic nie zlewa si?, chocia? mog?oby by? lepiej :)
jak dla mnie 9,9/10 :)) Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry