Wywiad z Lordem'Paulistinh?

Status
Zamknięty.

Ilove you

User
Lipiec 14, 2010
Liczba reakcji
0
Wywiad z Lordem'Paulistinh? graczem kt?ry ma najwi?kszy level w RL tibi przeprowadzony przez u?ytkownika forum hunted.pl.

Morves: Kiedy zacz??e? swoj? przygod? z Tibi??
Lord'Paulistinha [L'P]: W 2003 roku.

Morves: Jakiej profesji by?a Twoja pierwsza posta??
L'P: To by? Elder Druid.

Morves: Pierwszy ?wiat na jakim gra?e??
L'P: Libera.

Morves: Jak to si? sta?o, ?e grasz teraz knightem?
L'P: M?j syn by? rycerzem na Liberze i zrobi?em tam druida aby mu pom?c... kiedy przesta? gra? w Tibi?, zacz??em gra? knightem. W czasie wojny opu?ci?em swojego knighta na Liberze i przyby?em na Eler? gra?, a jak?e - knightem.

Morves: Jaka jest aktualnie Twoja mobilizacja do gry? Przyjaciele, ch?? sukcesu...?
L'P: Tylko dla przyjemno?ci i dla szcz??cia.

Morves: Masz na Elerze jakich? przyjaci?? z Polski?
L'P: Jedno s?owo. Tylmanos.

Morves: Uczestniczysz aktualnie w jakich? wojnach?
L'P: Na Elerze nie ma wojen. Je?li kogo? huncimy, to znamy przeznaczenie jego postaci... albo przestanie gra?, albo sprzeda huncon? posta?.

Morves: Co s?dzisz o letnim update 2009?
L'P: Zapowiada si? interesuj?co... g??wnie czarne czaszki ingeruj?ce w system skulli a tak?e to, ?e teraz ka?dy zabijaj?cy w grupie ze skullem dostaje fraga... Uwa?am jednak, i? s?usznie pragn? czego? dla graczy z wy?szym levelem ni? inni... quest?w, nowych miejsc do expienia, i innych.

Morves: Co Ci? najbardziej denerwuje na Elerze? (lagi, kicki, botterzy itd.)
L'p? Najbardziej? Idioci, ale nad tym si? da panowa? .

Morves: Nie ?a?ujesz teraz, ?e mimo wszystko grasz rycerzem?
L'P: Hmm... niew?tpliwie wola?bym teraz maga. Nie ma o czym m?wi?, sugerowa?em ju? dawno, ?e spos?b leczenia rycerzy nie jest najlepszy i owszem, zastanawia?bym si? nad zmian? profesji, gdyby by?a taka mo?liwo??.

Morves: Gdyby teraz na Elerze pojawi?aby si? ekipa, z kt?r? trzeba by by?o podj?? konkretn? walk?, poprowadzi?by? swoich ludzi i walczy?, nawet przez rok, zaniedbuj?c expienie?
L'P: Dziwne pytanie. Owszem zrobi?bym to, ale to nie nast?pi. Elera to bardzo pouk?adany ?wiat, a ja nie mam tak naprawd? zamiaru gra? tu Mistrza Gry.

Morves: Najlepsi Polacy na Elerze, Twoim zdaniem?
L'P: Tylmanos, z reszt? narazie si? wstrzymam .

Morves: Teraz zadam Ci kilka szybkich pyta?.

Morves: Ulubiony outfit?
L'P: Assassin outfit.

Morves: Ulubione miasto?
L'P: Yalahar... to by?a najfantastyczniejsza rzecz w ostatnim update!

Morves: W jakim mie?cie masz domek?
L'P: Venore.

Morves: Ulubiony potw?r do expienia?
L'P: Do expienia? Frost dragon.

Morves: Ulubiony item?
L'P: DEMON LEGS !!

Morves: Item, o kt?rym marzysz?
L'P: Demonwing Axe, Great Shield, Blessed Shield, Winged Helmet, Magic Longsword, Dragon Scale Legs, Boots of Waterwalking, Golden Boots, i bardzo wiele innych... !

Morves: Granica mlvl dla knighta?
L'P: 15 .

Morves: Tw?j pierwszy cel w grze?
L'P: Satysfakcja z gry.

Morves: CipSoft?
L'P: Za d?ugo bym pisa?... Firma jak firma.

Morves: Gra na FACC?
L'P: Ka?dy gra, jak mo?e. Ja bym nie m?g?.

Morves: Dzi?kuj? bardzo, za ten czas, kt?ry dla mnie obaj zarwali?cie, ?ycz? mi?ego dnia i sukces?w w dalszej karierze!

Odp: Wywiad z Lordem'Paulistinh?

No ?adny wywiad, tylko pozostaje pytanie: czy jest on prawdziwy? :confused:

Przez ten wywiad chyba zaczn? gra? na Elerze, nie dlateg, ?eby pozna? L'P, ale dlatego, ?e us?ysza?em ?e jest tam spok?j :)

Odp: Wywiad z Lordem'Paulistinh?

Z tego co widze to jest fa?szywy wywiad poniewa? w poprzednim wywiadzie m?wi? ?e kupi? chara ,a tutaj jest napisane ?e zrobi?
A mo?esz da? link do nie przet?umaczonego wywiadu ?;>
P.S
Wywiad z Lordem'Paulistinh? graczem kt?ry ma najwi?kszy level w RL tibi przeprowadzony przez u?ytkownika forum hunted.pl.
Dopiero teraz zauwa?y?em przecie? on zosta? delete -.-

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry