• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wywiad z Unado [U?ytkownik]

Wywiad z Unado [U?ytkownik]

• Dobrze

Votes: 0 0,0%
  • ?le

• Dobrze

• ?le

• Dobrze

• ?le

• Dobrze

• ?le

Votes: 13 56,5%
  • a:2:{i:2616;a:5:{s:12:"polloptionid";i:2616;s:6:"nodeid";s:7:"2441835";s:5:"title";s:6:"Dobrze";s:5:

• a:1:{i:4041;a:5:{s:12:"polloptionid";i:4041;s:6:"nodeid";s:7:"2441835";s:5:"title";s:620:"a:2:{i:261

• a:1:{i:4041;a:5:{s:12:"polloptionid";i:4041;s:6:"nodeid";s:7:"2441835";s:5:"title";s:620:"a:2:{i:261

• a:1:{i:7881;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7881;s:6:"nodeid";s:7:"2441835";s:5:"title";s:907:"a:1:{i:404

• a:1:{i:10586;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10586;s:6:"nodeid";s:7:"2441835";s:5:"title";s:1194:"a:1:{i:

• a:1:{i:10586;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10586;s:6:"nodeid";s:7:"2441835";s:5:"title";s:1194:"a:1:{i:

• a:1:{i:15783;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15783;s:6:"nodeid";s:7:"2441835";s:5:"title";s:1484:"a:1:{i:

• a:1:{i:19632;a:5:{s:12:"polloptionid";i:19632;s:6:"nodeid";s:7:"2441835";s:5:"title";s:1774:"a:1:{i:

Votes: 10 43,5%

• Total voters
    23
Status
Zamknięty.

Boaze

Active User
Liczba reakcji
4
Boaze: Witaj Unado, czy udzielisz wywiadu dla Tibia.net.pl ?

Unado: Jasne czemu nie ;p

Boaze: Wi?c powiedz co? o sobie, gdzie mieszkasz i jakie imi? nosisz ?

Unado: A wi?c mam na imi? Bartek, lat 13, mieszkam w Tarnowie, no i raczej
jestem zawsze na luzie xD. Co? o sobie hmm, jestem do?? ruchliwy i cz?sto online xD

Boaze: Jak ci idzie w szkole, jakie oceny s?abe/mocne ?

Unado: W szkole idzie mi ca?kiem nie?le poza jednym przedmiotem a tak og?lnie to mam do?? mocne oceny.

Boaze: Jaki to przedmiot w kt?rym s?abo si? trzymasz ?

Unado: Jest to niestety niemiecki. No ale c?? pierwszy raz ucz? si? tego j?zyka ;]

Boaze: Jaki jest tw?j ulubiony przedmiot ?

Unado: Nie mam ulubionego przedmiotu. Jedynie mog? bardziej lubi? ten przedmiot, a jest nim Chemia ;p

Boaze: Jeste? szalonym czy spokojnym uczniem, kt?ry lubi ciep?y i cichy k?cik na przerwach ?

Unado: Zdecydowanie jestem szalony =D Raczej ci??ko u mnie w szkole znale?? cichy i ciep?y k?cik szczeg?lnie na przerwach ^^

Boaze: Heh racja :p, wpad?a Ci jaka? dziewczyna w oko czy ju? masz ?

Unado: Tak mam dziewczyn?

Boaze: Czy jest ona twoj? wymarzon? czy s? jakie? rzeczy kt?re tobie przeszkadzaj? ?

Unado: Nie b?d? o niej si? wypowiada? czyli po prostu n/c ;p

Boaze: Jaki gatunek muzyki s?uchasz ?

Unado: Hip-Hop, Rock

Boaze: Czy masz zwierz?tko kt?re s?ucha z tob? muzyki ?

Unado: Mam kota i psa ale raczej s? z daleka od muzyki xD

Boaze: Jak si? nazywaj? te zwierzaczki i ile maj? lat ?

Unado: Pies nazywa si? Maxi (5lat) a kot Zuzia (Rok) ;p

Boaze: Czy wychodzisz i na jak d?ugo z nimi na spacery gdzie? dalej od domu ?

Unado: Wychodz? tylko z psem bo kot to raczej domowiec. Ale gdzie? tak na 1h wychodz? z psem ?eby korzysta? z ?ycia xD

Boaze: Jak i poco dosta?e? si? na to forum ?

Unado: Poszukiwa?em wtedy chyba skryptu jeszcze na starszej stronie forum no i spodoba?o mi si? tu ;p

Boaze: Podoba ci si? dalej, czy troch? cie zniech?ci? inny layout ?

Unado: Jakby mi si? nie podoba? layout to bym go zmieni? =D Moim zdaniem powinni robi? wi?cej aby by? szeroki zakres wyboru :)

Boaze: Czy grasz na w Tibie OTS/Real ?

Unado: Gram na ots i rl ^^

Boaze: Jaki level na OTS i na Real ?

Unado: Na rl posiadam 150 RP a na ots na c?? zale?y na jakim :)

Boaze: Jak d?ugo wbija?e? 150 level swoim Royal Paladynem ?

Unado: W?a?ciwie to konto jest dzielone wraz z moj? kole?ank? :) Wbijali?my ten lvl gdzie? tak z 1-2 lata z przerwami ^^

Boaze: Czy wiesz ?e dzielenie kont z innymi gro?i banem (Je?eli kto? powie) ?

Unado: Raczej si? tym nie przejmuje o0

Boaze: Wymie? gry w kt?re cz?sto grywasz pr?cz Tibi

Unado: Call Of Duty 4, Ghost Rider, Metin, Sniper 4 itp. :p

Boaze: Ile czasu sp?dzasz na granie dziennie ?

Unado: Tak gdzie? z ok.3-4 h z przerwami na odpoczynek ;]

Boaze: Ile czasu sp?dzasz na Tibia.net.pl

Unado: Trudno powiedzie?. Jestem z wami tyle ile mog? nie zawsze czas pozwala na wszystko :)

Boaze: Czy jest jaka? ranga kt?r? chcia? by? mie? na Tibia.net.pl ?

Unado: Kiedy? stara?em si? o VIP lecz jej niestety nie dosta?em ;/ Kto wie mo?e kiedy? ?

Boaze: Kogo najbardziej lubisz na i jak my?lisz kto ciebie najbardziej lubi na tym forum ?

Unado: Najbardziej z forum lubi? Budzika i Napstera :) Kto mnie najbardziej lubi ? Nie mam poj?cia czy jest kto? taki x)

Boaze: Czy jest kto? na tym forum za kim by? poszed? w ?lady ?

Unado: Chyba za Simivar'em za tak ostr? znajomo?? ortografi :) Ja niestety mam z ni? ma?y problem (Hail Firefox<3)

Boaze: Co by? zmieni? na Tibia.net.pl kogo? przyj?? czy wyrzuci? ?

Unado: Nic, tak jest dobrze :)

Boaze: A wi?c nasza rozmowa si? ko?czy czy chcia? by? doda? pare s??w na koniec ?

Unado: Tak chcia?bym pozdrowi? Budzika, Napstera, Andzie, Simivar'a, Ciebi? oraz ca?e forum Tibia.net.pl :)

Boaze: Powodzenia w dalszym pisaniu na forum udzielania si? jak najefektywniej i aby ortografia w g?ow? ci si? wbija?a.

Mateusz to by?o robione jak wspomnia? Unado o 3:00 do 4:00 z minutami, wi?c ortografia tutaj by?a s?aba, ja poprawi?em niekt?re na jednym programie, ale nie wszystko.

Ostatnia edycja:
Odp: Wywiad z Unado

Masa b??d?w :
Unado: A wi?c mam na imi? Bartek lat 13, mieszkam w Tarnowie [...]
Mam rozumie?, ?e Unado ma na imi? Bartek lat 13? Po s?owie Bartek przecinek.

Boaze: Jak ci idzie w szkole, jakie oceny s?abe/mocne ?
Oceny mocne? Raczej dobre.

Unado: Nie mam ulubionego przedmiotu. Jedynie mog? bardziej lubie? ten przedmiot, a jest nim Chemia ;p
Lubi? -.-'

Boaze: Jeste? szalonym czy spokojnym uczniem kt?ry lubi ciep?y i cichy k?cik na przerwach ?
Przecinek przed s?owem "kt?ry".

Boaze: Heh racja , wpad?a ci jaka? dziewczyna w oko czy ju? masz ?
Ci piszemy z du?ej... Tak samo Ty, Ciebie itp

Unado: Nic tak jest dobrze
Po s?owie "nic" przecinek.

Oczywi?cie nie wypisa?em wszystkich b??d?w. Nie mam poj?cia czyby si? zmie?ci?y na jednej stronie. Bez obrazy...

Wywiad przeci?tny. Popraw b??dy to mo?e ocenie. :confused:

Boaze: Powodzenia w dalszym pisaniu na forum udzielania si? jak najefektywniej i aby ortografia w g?ow? ci si? wbija?a.

To bardziej do Ciebie pasuje. Na SB pokaza?e? znajomo?? ortografii.

Ostatnia edycja:

wywiad taki o, jest par? b??d?w wi?kszo?? wymieni? chyba Mateusz

Wychodz? tylko z psem bo kto to raczej domowiec.

1. przed "bo" przecinek
2. zamiast kto, powinno by? chyba kot

w tym wywiadzie, pyta?e? si? z regu?y tylko o zwierz?ta tibie i co? tam o tnet i szkole, tyle co? wi?cej by? m?g? zapyta?, o jego RL ?yciu, a nie tylko o szkole i zwierz?tach.

Unado: Tak chcia?bym pozdrowi? Budzika , Napstera , Andzie , Simivar'a , Ciebi? oraz ca?e forum Tibia.net.pl

1. thx za pozdrowienia
2. nie podoba mi si? spos?b stawiania przecink?w przez Ciebie

To ja opisz? ca?y wywiad - ciekawy, czytelny, dowiedzieli?my si? czego? o Unado, ale niestety s? tylko podstawowe pytania. Ocenie na 8/10 ;)

Sorki za lekko niesk?adne odp. lecz wywiad pisali?my od 3:00 do ~4:00 w nocy :)

@Up
To nie jest ?adne wyt?umaczenie, przed opublikowaniem ka?dy tekst powinien by? sprawdzony, by nie zawiera? b??d?w.
Kt?re, nawiasem m?wi?c, zosta?y wy?ej zgrabnie wymienione - zauwa?am szerz?c? si? tendencj? do "wytykania b??d?w" inspired by Beoska. O.o Ale tylko dzi?kowa?, mniej roboty mam. xD

Co do wywiadu od strony informacyjnej - odpowiedzi lakoniczne, przewa?nie jednozdaniowe, a przez to ma?o ciekawe. Poza tym... Czy w wieku 13 lat mo?na m?wi? o zwi?zku partnerskim, to znaczy "mam dziewczyn?"? ;>

Nie macie ju? z kim przeprowadza? wywiad?w ? Bardzo wiele b??d?w,b??dy powinny by? sprawdzone.Wywiad og?lnie przeci?tny.Ocena 4/10

Pozdrawiam,
Xinx.

Fajny wywiadzik,popieram taki? form? rozwoju forum przy??czam si? do koleg?w kt?rzy pisali powyrzsze posty co do b??d?w ale moge to wybaczyc;) a punkty hmmm... 8/10:p

Fajny Wywiadzik 10/10.

Unado mam zrozumie? ?e jeste? w tym samym mie?cie co ja :D te? mieszkam w Tarnowie w woj. Ma?opolskim :D na ulicy... blisko kap?an?wki :DD

Boaze: Czy wychodzisz i na jak d?ugo z nimi na spacery gdzie? dalej od domu ?

Pytanie troch? "bez jaj", bo kogo obchodzi, na ile wychodzisz z psem.

Boaze: Czy grasz na w Tibie OTS/Real ?

Poprawnie jest tak:
Czy grasz w Tibie na RL lub na OTS.

Wywiad nie a? za dobry , ale postawi? wam plusa za zrobienie jego.
Pozdrawiam,
Arts

Status
Zamknięty.
Do góry