• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wywiad z Vasudanin'em [VIP]

Status
Zamknięty.

Xinx

Senior User
Liczba reakcji
126
Odrazu zaznacz? ?e temat ma zach?ci? usera do wej?cia i przeczytania...
Vasudanin:Mi?y,skromny cz?owiek.Ma ponad 500 post?w i dorobi? si? a? 81 pkt reputacji.Zapraszam na wywiad...
Xinx:Witaj Vasudanin,czy zechcia?by? udzieli? wywiadu dla Tibia.net.pl ?
Vasudanin: Oczywi?cie : )
Xinx: Dobrze w takim razie powiedz nam: Jak si? nazywasz,ile masz lat i gdzie mieszkasz ?
Vasudanin:Na imi? mam Adam, nazwiska nie podam, mam 13 lat (smarkacz), mieszkam w okolicach Konina - woj. Wielkopolskie.
Xinx:Jakie s? twoje zainteresowania/pasje ?
Vasudanin:Moje hobby to stare samochody, szeg?ln? wag? przywi?zuj? do aut polskich. Interesuj? si? te? sportami: pi?ka no?na i siatk?wka, troch? koszyk?wka.
Xinx:Jak znalaz?e? si? na forum ? Kto? Ci je poleci?,czy te? tak jak wi?kszo?? "szuka?e? czego?" ?
Vasudanin:Jak wi?kszo?? - robi?em w?asny OTS, razem z kumplem szukali?my r??nych pierd?? (skrypt?w, map, potwor?w), ale niestety do link?w konieczne by?o zarejestrowanie si?. Tak wi?c zrobi?em to.
Musz? si? przyzna?, ?e o forum wiem od pocz?tku vB - czyli od kwietnia 08, mia?em drugie konto, ale interesowa? si? forum zacz??em dopiero po za?o?enia tego konta - czyli Vasudanin'a.
Xinx:Sk?d tw?j pomys? na nick ?
Vasudanin:Jaki? czas temu zapo?yczy?em go od kumpla, i tak zosta?o a? po dzi? dzie?. U?ywam go prawie wsz?dzie.
Xinx:W jakich okoliczno?ciach sta?e? si? VIP-em i kiedy to by?o ?
Vasudanin:Siedzia?em na forum wieczorem, bodaj?e na Shoutboxie. Odwiedzi?em sw?j profil, i zobaczy?em, ?e mam jedn? prywatn? wiadomo?? od Xemronn'a, pt. VIP. Pomy?la?em "wtf?". Przeczyta?em. Okaza?o si?, ?e zosta?em mianowany na VIP'a.By?o to je?li dobrze pami?tam 5 grudnia.
Xinx: Dobrze dowiedzieli?my si? ju?,?e Xemronn mianowa? Ci? na VIP-a.Jak oceniasz siebie jako VIP-a ?
Vasudanin:My?l?, ?e co? robi? - konkurs, troch? udzielam si? w VZ. Mo?e to ma?o, ale i to si? liczy.
Xinx:Ok,mo?e odejdziemy od spraw zwi?zanych z Tnetem.Grasz/Gra?e? na Rl ? Je?li tak jakie by?y twoje najwi?ksze osi?gni?cia ?
Vasudanin:Na RL nie gram ju? du?o czasu. Odszed?em od powa?nego grania ponad 1 rok temu. Moje najwi?ksze osi?gni?cie to 40+ sorcerer na Luminerze, niestety zhackowany. Reszta to noob chary po 20 lvl, na r??nych ?wiatach, z r??nymi profesjami.
Xinx:Ile czasu po?wi?casz dla Tibia.net.pl ?
Vasudanin:W czasie zimy 2008/2009 siedzia?em d?ugo, ze wzgl?du na to, ?e u nas nie jest to pora na wychodzenie na dw?r, dlatego jedyn? atrakcj? by?o siedzenie w domu, ew. w szkole. Teraz mam mniej czasu - a to wi?cej w szkole, a to kumple, ?eby w pi?k? pogra?, i masa innych rzeczy, kt?re nie pozwalaj? na d?u?sze siedzenie w domu, ni? 2 - 3 godziny.
Xinx:Co s?dzisz o obecnej kadrze ?
Vasudanin:Ci??ko mi to oceni? - nigdy nie by?em wy?ej ni? VIPem, i nie wiem jak to jest moderowa?, czy zarz?dza? ca?? stron?. Z tego co widz? (Plany portalu, nowe layout'y itd.) my?l?, ?e dobrze wykonuj? swoj? prace.
Xinx:Co my?lisz na temat ostatnich plotek kt?re m?wi? o po?egnaniu grupy "VIP" ?
Vasudanin:Nie przejmuj? si? tym - ostatnio ma?o zwracam uwag? na to ?e mam niebieski kolorek, wi?c ma?o mnie interesuje czy mam VIPa, czy zwyk?ego Usera.
Xinx:Wspomina?e? szko??,w?a?nie jakim jeste? uczniem ?
Vasudanin:Zachowanie mam bdb, ale zmniejszy si?. Zacz??em rozrabia? w szkole, i to si? odbije na ocenie ze sprawowania na koniec roku. Co do samej nauki - jako? mi idzie, jad? na czw?rkach, czasem pi?tkach ; )
Xinx:Masz aspiracj? zosta? kiedy? moderatorem lub wy?ej postawion? osob? w kadrze ?
Vasudanin:Nie widz? siebie wy?ej ni? mod, ale nawet z tym mo?e by? gorzej - szczeg?lnie po wybryku 1 kwietnia, niestety kultury nie pokaza?em. C??, pozostaje czeka?, mo?e spadn?, mo?e wzbij? si? wy?ej, lub do ko?ca zostan? VIPem.
Xinx:Kim chcia?by? zosta? w przysz?o?ci ?
Vasudanin:Chcia?bym zosta? szcz??liwym cz?owiekiem z prac?.
Xinx:Ooo...co? nowego :).Dobrze zbli?amy si? do ko?ca wywiadu.Chcia?by? kogo? pozdrowi? ?
Vasudanin:Mam?, wujka z ciotk? i psem, babcie, Koybiego, dziadka, Vraela, Budzika, Voilana, czuba Prototypa, Chrisa, Koko, Xemronna, Przemka, Marshala, Dragsa, Arvanniona, Ciebie, i innych kt?rych zapomnia?em ; )

Xinx
: Dobra (dzi?ki za pozdrowienia :*)dzi?ki za wywiad...
Vasudanin:Spoko,nie ma sprawy...

Ostatnia edycja:
Odp: Wywiad z pewnym vipem

Zero "interakcji" z udzielaj?cym odpowiedzi. Dopiero pod koniec w jednym pytaniu zauwa?y?em. Czytaj?cy ma wra?enie jakby z Vasu wywiad przeprowadza? bot, kt?ry ma wklepane pytania, jedno po drugim. Ale by?y one konkretne i odpowiedzi Vasu te?.
Da?bym 6.5/10 ale dosta?em pozdrowionka to dam 7/10 :D <?artuje>
Czyli powy?ej przeci?tnej...

Wywiad mo?6e by?, wiele idzie si? dowiedzie?, lecz czego? tam brakuje.
Pytania s? dobrze sformu?owane. Nie ma trudno?ci z czytaniem.
Moja ocena: 8/10

Pozdrawiam,
DRE

Wywiad troch? kr?tki. Vasudanin m?g? troch? bardziej rozwija? swoje wypowiedzi, ale z tym jeszcze a? tak tragicznie nie jest. Mo?na by by?o zada? wi?cej pyta?. B??d?w ortograficznych jako takich nie przyuwa?y?em. Og?lnie wywiad mo?e by?.

Vasudanin:Mam?, wujka z ciotk? i psem, babcie, Koybiego, dziadka, Vraela, Budzika, Voilana, czuba Prototypa, Chrisa, Koko, Xemronna, Przemka, Marshala, Dragsa, Arvanniona, Ciebie, i innych kt?rych zapomnia?em ; )

Dzi?ki, to wiele dla mnie znaczy :p

Zbyt kr?tkie odpowiedzi, ale po za tym to ca?kiem niez?y ; ) Daje 7.5/10. Pozdrawiam ; d ( A ja pozdrowie? nie dosta?em :( Nikt mnie nie zna ! xD )

Xinx:Ooo...co? nowego :).Dobrze zbli?amy si? do ko?ca wywiadu.Chcia?by? kogo? pozdrowi? ?

Gie zet. -_-

Wida? zaiste, ?e Vasuadin ma te swoje 13 lat. ;]

A wywiad pospolity i typowy. Jak wszystkie.

Po wielu opiniach,postanowi?em od?wie?y? temat,aby?cie mogli przeczyta? i skomentowa? wywiad.

Pozdrawiam,
Xinx.

Sry za off, ale kto? powinien zmieni? nazw? tematu, poniewa? VIPem nie jestem, a powiedziano, ?eby po VIPach nie zosta?o ani ?ladu, wi?c mo?e "Wywiad z Vasudanin'em"? :up:

Odp: Wywiad z Vasudanin'em

Ciekawy wywiad. Pytania konkretne a odpowiedzi rozbudowane. Przynajmniej dominowa?a szczero?? w wywiadzie. Jak wiemy do ko?ca nie zostaniesz Vipem bo ich ju? nie ma, ale mo?e za jaki? czas szansa na moda b?dzie.

No wywiad spoko ;) Do?? rozbudowane odpowiedzi, kt?re pokazuj? nam ?e nie chcesz nam powiedzie? swojego nazwiska (;() xD Wida? ?e jeszcze nikt nie znalaz? tego czego? co wyr??ni?oby jego wywiad ;o

;* :D
Chyba sie pop?acz? (;()
<tonie> ;o

Status
Zamknięty.
Do góry