• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wywiad z Zoltarem [Moderator]

Status
Zamknięty.

Rock

Advanced User
Liczba reakcji
30
Zoltar - Moderator pr?bny, na forum zarejestrowa? si? 05.04.2008r. Posiada 69 post?w, a online by? przez ponad tydzie? i dwa dni.

Zacznijmy!:

<Rock> Wywiad tradycyjnie rozpoczniemy od podstawowego pytania :). Gdzie mieszkasz, jak masz na imi? i ile masz lat?
<Zoltar> Mam na imi? ?ukasz, mieszkam w ?ukowie. Lat mam 15.
<Rock> Uczysz si?, czy pracujesz?
<Zoltar> Ucz? si?, obecnie przygotowuj? si? do egzamin?w pr?bnych, kt?re s? ju? jutro ; ).
<Rock> Masz jakie? hobby?
<Zoltar> Swego czasu skleja?em modele samolot?w (o.O), teraz jest to g??wnie pi?ka no?na.
<Rock> Powiedzia?e? ju?, ?e grasz w pi?k? no?n?. Czy s? jeszcze jakie? sporty, kt?re uprawiasz?
<Zoltar> Opr?cz tego gram jeszcze w kosza gdy? wysoki ze mnie ch?opiec ; P. Lubi? sobie od czasu do czasu pobiega?.
<Rock> To tak jak ja :) A w jakim typie muzyki gustujesz?
<Zoltar> Rap, techno itp. Wiem, wiem znakomite po??czenie ale co zrobi? xD.
<Rock> Przejd?my teraz do forum. Jak si? na nim znalaz?e??
<Zoltar> My?l?, ?e jak wi?kszo?? u?ytkownik?w. Szuka?em skryptu do mojego pierwszego otsa. Zagl?da?em czasem jako go??, a? w ko?cu postanowi?em si? zarejestrowa?.
<Rock> Czy kto? z kadry poinformowa? Ci?, za co zosta?e? moderatorem?
<Zoltar> Nie.
<Rock> Chcia? by? spocz?? na moderatorze, czy masz jakie? wy?sze ambicje?
<Zoltar> Na razie staram si? przej?? pomy?lnie okres testowy. Co b?dzie p??niej? Tego nie wiem, staram si? wype?nia? swoje obowi?zki i by? aktywnym na forum.
<Rock> Co s?dzisz o kadrze i o supporcie? Dobrze wykonuj? swoje obowi?zki?
<Zoltar> Na forum jestem kr?tko moderatorem i tego dok?adnie nie wiem, ale my?l?, ?e ka?dy stara si? wype?nia? najlepiej swoje zadania bo w przeciwnym razie nie dostali by tej pozycji na TNP. A je?eli kto? si? obija, wylatuje.
<Rock> Czy jako zwyk?y u?ytkownik mia?e? swojego idola?
<Zoltar> Hmm. Nie, nie mia?em ?adnego idola.
<Rock> Mo?e porozmawiamy o twoich sukcesach i pora?kach na forum. Na pewno twoim sukcesem jest moderator. By?y inne sukcesy? A mo?e raczej mia?e? wi?cej pora?ek?
<Zoltar> Hmm pora?kami zapewne s? warny, kt?rych nie mia?em za du?o. Sukces?w na forum pr?cz tego wi?cej nie odnios?em.
<Rock> Nast?pnie my?l?, ?e wszyscy chcieli by dowiedzie? si? jaki mia?e? najwy?szy lvl na rl?
<Zoltar> Mo?e i by chcieli, ale nie mam czym si? chwali?. Gra?em z kumplami na Selenie gdzie wbi?em 30 palka. Mia?em boszki itd. ale zosta?em zhakowany i na tym sko?czy?em swoj? przygod? z Tibi?. Cho? teraz zastanawiam si? coraz cz??ciej czy nie wr?ci? na rl.
<Rock> My?l? (jestem pewien), ?e gra?e? na ots. Jakie ots'y preferujesz; rpg, czy mo?e z wysokim expem?
<Zoltar> Kiedy zaczyna?em gra? na otsach wola?em true rpg. Szukaj?c teraz ots?w wybieram takie na kt?rych jest exp stage, b?d? exp jest troch? wy?szy.
<Rock> Jakie ?wiaty wolisz; pvp, n - pvp czy pvp - e?
<Zoltar> Oczywi?cie pvp je?eli posiadam zgran? ekipe na dany ots. Gdy gram dla zabawy wol? non-pvp.
<Rock> Mia?e? swojego ots?
<Zoltar> Tak, amatorskiego. Utrzyma? si? 2 dni ; P
<Rock> Uwa?asz, ?e na czym sie znasz bardziej na rl tibi, czy na ots'ach?
<Zoltar> Bardziej na ots’ach.
<Rock> Jaki jest tw?j najwi?kszy cel w ?yciu?
<Zoltar> Cel do kt?rego d??? to szcz??liwa, kochaj?ca rodzina, dobra praca i kilku prawdziwych przyjaci??.
<Rock> Co jest twoj? najmocniejsz? stron?, typu nauka, sport itd.
<Zoltar> Moj? najmocniejsz? stron? (a tak przynajmniej mi si? wydaj?) jest pi?ka no?na. Po?wi?cam na ni? sporo czasu bo przecie? sport to zdrowie!
<Rock> Grasz w jakie? inne gry mmorpg ni? tibia?
<Zoltar> Nie dawno gra?em w Metina ale szybko mi si? znudzi?. Teraz dla relaksu gram w plemiona ; ).
<Rock> To tak jak ja :) Grasz na jakim? instrumencie?
<Zoltar> Nie.
<Rock> Masz jak?? ulubion? ksi??k? i/lub film?
<Zoltar> Ksi??ki jako takowej nie mam, ale moimi ulubionymi filmami s? wszystkie filmy z serii "Za szybcy za w?ciekli" i "Epoka lodowcowa".
<Rock> Lubisz podr??owa??
<Zoltar> Tak, rowerem po lesie xD
<Rock> Powoli zbli?amy si? do ko?ca. Chcia? by? doda? co? od siebie?
<Zoltar> Hmm. Chyba nie.
<Rock> Chcia? by? kogo? pozdrowi??
<Zoltar> Tak wi?c pozdrawiam Koybiego (; *), Vraela (; *), Przemka, Frezza, Kavarito i wszystkich innych o kt?rych zapomnia?em, i oczywi?cie u?ytkownik?w.
Pozdrawiam tak?e Rocka, kt?ry przeprowadzi? ze mn? wywiad. Trzymajcie si?!

<Rock> Dzi?ki za wywiad!

Wywiad z moderatorem pr?bnym, Zoltarem przeprowadzi? Rock.

Pozdrawiam,
Rock!

#Vrael
Nie chcia?em pisa?, ?e to m?j pierwszy wywiad, bo by?cie powiedzieli, ?e chc? wy?sze oceny.
Co do "to tak jak ja". Szuka?em r??nych urozmaice? do wywiadu, ale chyba mi nie wysz?o :)
O pi?ce no?nej tak samo jak powy?ej...
Suche fakty... No zastanawia?em si? d?ugo nad tym wywiadem. Szuka?em r??nych pyta?, wraca?em do mojej przesz?o?ci w poszukiwaniu pyta?, kt?re zosta?y mi ju? zadane, ale nie zauwa?y?em ich "sucho?ci" :)
Nawiasy wymy?li? Zoltar. Nie powiedzia?, sk?d ten pomys? :)
Kilka przygotowanich pyta? pomineli?my. Dlatego mo?e wydawa? si? kr?tki :p

Ostatnia edycja:
Odp: Wywiad z Zoltarem!

Moim zdaniem bardzo dobry wywiad, wyra?ny, pytania dosy? szczeg??owe, Rock m?g? nic od siebie nie dodawa? typu "to tak jak ja".

<Rock> Masz jak?? ulubion? ksi??k? i/lub film?
Raczej powinno by? tak :
<Rock> Masz jak?? ulubion? ksi??k?/film?

:up:Wywiad bardzo ?adny pytania m?dre i przemy?lane nie na odwal si?,?adny te? pod wzgl?dem estetyki chod? tak jak ju? 2up powiedzia?o s? ma?e b??dy i mo?e nie wszyscy chcieli by si? dowiedzie? jaki mia?e? najwy?szy lvl na rl tylko najpierw czy gra? na rl jak tak to gdzie i wtedy jaki lvl wbi? no to tyle z mojej strony
Pozdro :p:)

?adny wywiadzik, zdecydowanie lepszy od mojego :P Nie mam wiele do dodania, bo to co chcia?em powiedzie? to u?ytkownicy przede mn? to zrobili. Jedyna rzecz kt?ra mi wpad?a w oko to b??dy ortograficzne z dodaniem ,,by", ,,bym" a dok?adniej chodzi mi o: chcia? by zamiast ,,chcia?bym". Powtarza?o si? to kilka razy czyli oznacza to, ?e z premedytacj? to robisz, wi?c ci u?wiadomi?, ?e ,,by" nie pisze si? osobno, chyba, ?e nie s?ucha?em na polskim -.- Og?lnie ?wietny wywiad, troszk? taki monotonnym, jakie? takie jakby odbicie powinno by? a nie:
Pytanie
Odpowied?
Pytanie
Odpowied?
itd. Jako? to urozmaici? :P

Pozwol? sobie zacytowa? "Po moderatorze spodziewa?em si? bardziej rozwini?tych wypowiedzi". S? one bardzo lakoniczne, niekiedy jedno zdaniowe - szok. Wywiad mi si? nie podoba, chocia? sk?adnia zda? odpowiadaj?cego na pytania jest do?? ciekawa. 3/10

No wi?c tak:
<Rock> Uczysz si?, czy pracujesz?
Niesamowicie m?dre pytanie....
Dalej...
<Rock> Czy jako zwyk?y u?ytkownik mia?e? swojego idola?
Tutaj m?g? by odpowiedzie?:
Tak mia?em moim idolem by? Adam Ma?ysz
<Rock> My?l? (jestem pewien)
Nie potrzebnie doda?e? '(jestem pewien)' wybierz jedno albo 'my?lisz' albo 'jeste? pewien'
<Rock> Uwa?asz, ?e na czym sie znasz bardziej na rl tibi, czy na ots'ach?
To pytanie mnie rozpierdoli?o za przeproszeniem... Je?eli zna si? na ots to czemu ma nie zna? si? na tibii... przecie? to jeden chuj tylko, ?e w ots jest troch? dodane typu (silnik, nauka kompilowania, nauka robienia skrypt?w, a w rl hmmm wbijanie lvl itemy hmmm....)
Odpowied? te? niesamowicie inteligentna...

Pozdrawiam Bolmex.

Wywiad og?lnie nie jest z?y, redaktor pyta? o r??ne pytania, nie dopatrzy?em si? ?adnych liter?wek przy czytaniu, tylko mo?e Zoltar nie pom?czy? si? z odpowiedziami na pytania ;)
7/10

Zoltar - Moderator pr?bny, na forum zarejestrowa? si? 05.04.2008r. Posiada 69 post?w, a online by? przez ponad tydzie? i dwa dni.

Nie czas jest tu najwa?niejszy, r?wnie dobrze m?g? w og?le nie by? na forum tylko "Afkowa?" nic nie sugeruj?...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry