What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.42 Xadoria - 11 Wrze?nia

Status
Not open for further replies.

xadoria

User
Reaction score
0
Odp: Xadoria - 11 Wrze?nia

Ma?e sprostowanie - serwer nie ruszy?, bo rozwali? mi si? komputer - karta graficzna.
Niestety, bardzo mi przykro z tego powodu, w?o?y?em wiele pracy w Xadorie i nie chcia?em was zawie??, no ale c??.. Kupi?em nowy komputer, odzyska?em dane, Xadoria rusza jutro, dzisiaj uruchomimy stron? z acc makerem, a sam OTS b?dzie jutro.
Niestety nie mog? poda? dok?adniej godziny ale b?dzie to oko?o 15:00 , tym razem ju? na pewno.

Bananas27

Active User
Reaction score
7

Niechc? tu nic m?wi? lecz, hoster servera nie zabezpieczy? acc i mo?na robi? sobie god. Lepiej go zabezpiecz? innym has?em ni? takim jak pobrali?cie!

Old Sessam

Hello
Reaction score
56

nawet pisze ze jutro okolo 15 ruszy jest juz god i wszystko gra ;) czekamy ludzie czekamy xD zbierac ekipe bedzie granie! ;D
wezcie reklamujcie gdzies otsa bedzie wiecej osob ots bedzie zajeb... ty ;D

kocio12

New User
Reaction score
0

mo?e to g?upi zabrzmi ale poprosi? bym link do stroki z acc bo co? tam wyczyta?em ,?e ju? dzi? ma by? ;p;d

LeviN

User
Reaction score
0

Ma?e sprostowanie - serwer nie ruszy?, bo rozwali? mi si? komputer - karta graficzna.
Niestety, bardzo mi przykro z tego powodu, w?o?y?em wiele pracy w Xadorie i nie chcia?em was zawie??, no ale c??.. Kupi?em nowy komputer, odzyska?em dane, Xadoria rusza jutro, dzisiaj uruchomimy stron? z acc makerem, a sam OTS b?dzie jutro.
Niestety nie mog? poda? dok?adniej godziny ale b?dzie to oko?o 15:00 , tym razem ju? na pewno.

Wi?c o Kt?rej Powstanie Acc Maker? =)

xadoria

User
Reaction score
0

Ju? nie d?ugo podamy IP Acc Makera, jutro ots rusza ;)

Niechc? tu nic m?wi? lecz, hoster servera nie zabezpieczy? acc i mo?na robi? sobie god. Lepiej go zabezpiecz? innym has?em ni? takim jak pobrali?cie!
Serdecznie pozdrawiam i gratuluje inteligencji.

Bananas27

Active User
Reaction score
7

nawet pisze ze jutro okolo 15 ruszy jest juz god i wszystko gra czekamy ludzie czekamy xD zbierac ekipe bedzie granie! ;D
wezcie reklamujcie gdzies otsa bedzie wiecej osob ots bedzie zajeb... ty ;D
Nie rozumiesz ?e ten server nie przetrwa 2 dni? Je?eli ?a ludzie kt?rzy bawili si? w takie ots wiedziaj? jake jest has?o do acc. Ots dzia?a? przez chwile teraz nie wiem bo nie chce mi sie patrzy? lecz mo?na bylo robi? sobie goda na acc.
Radze tam zmieni? hosterowi has?o acc!!!

xadoria

User
Reaction score
0

Ale sk?d mo?esz to wiedzie? skoro OTS jeszcze nie wystartowa?, gratuluje.

dylusek

New User
Reaction score
0

dobra czekamy na ots'a z niecierpliwo?ci? ;) byc moze bedzie to "przeb?j ots'?w" xD Zach?cam wszystkich tez zeby jutro zagrali na tym ots ;>
Ja z ekip? juz si? szykuje

LeviN

User
Reaction score
0

dobra czekamy na ots'a z niecierpliwo?ci? ;) byc moze bedzie to "przeb?j ots'?w" xD Zach?cam wszystkich tez zeby jutro zagrali na tym ots ;>
Ja z ekip? juz si? szykuje

Hehe =) Ale Chyba Mojej Ekipie Nie Dasz Rady ;) Pzdr!

Reaction score
0

My?licie ze gadaniem udowodnicie ktora ekipa jest lepsza? Poczekajcie i udowodnijcie to ; )
Btw. na Ots jest system war?w wi?c beda super ob i nie tylko ; d

Old Sessam

Hello
Reaction score
56

Dobra czekamy na 15 na wielkie otwarcie! ;D

Mandrake

User
Reaction score
2

Wielkie otwarcie?, co mniemasz przez tak? wymy?lon? nazw? dla startu twojego serwera?, wed?ug mnie to kolejny stek k?amstw i obiecywanie wielkiego serwera z kt?rego wyjdzie jedno wielkie g?wno, zazwyczaj tak jest ludzie robi? serwer aby postawi?, a potem maj? go g??boko gdzie? i my?l?, ?e bez aktualizacji zajd? dalej ni? inne serwery kt?re staraj? si? utrzyma? miano najlepszych postawionych soft?w open tibii.

Status
Not open for further replies.