• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Własny klient Xampp Apache wylacza sie.

Status
Zamknięty.

kamello14

User
Marzec 20, 2009
Liczba reakcji
0
Witam, mam maly problem. W programie Xampp 1.6.6 wylacza mi sie apache. Startuje normalnie chodzi przez jakies 3-6 godzin, po czym wylacza sie. Skype, gg wylaczone. System windows 7. Prosze o informacje co mogloby byc przczyna. Pozdrawiam
/ port 80 odblokowany

Odp: Xampp Apache wylacza sie.

Spr?buj uruchomi? XAMPPa jako administrator.

masz na mysli konto administratora tego przy uruchamianiu na sys awaryjnym, czy poprostu ktyp konta administrator. Posiadam administratora. Wydaje mi sie ze cos blokuje go bo po jakis paru godzinach dopiero sie wylacza apache.

Co? zajmuje porty apache. zamknij skype i niepotrzebne programy. ctrl + alt + delete i wtedy odpal. mia?em tak samo.

wlasnie mialem wylaczone wszystko bo sprawdzalem dzis. Wieczorem uruchomiony a rano padl. A porty ktore zajmuje xampp to tylko 80? i co oprocz skype i gadu moze je uzywac?

Spr?buj tak:
1. Kliknij PPM na pasku zada?
2. Wybierz menad?era zada?
3. Przejd? do zak?adki us?ugi
4. Kliknij na przycisk na dole, po lewo: us?ugi(powinna obok byc narysowana tarcza)
5. Musisz znale?? takie co?: us?uga udost?pniania w sieci stron www.
6. Zatrzymaj ta us?ug?
7. powinno dzia?a?. Jesli, nie mo?liwe ?e port blokuje gg lub inny program. Nale?y to wtedy sprawdzi? jak?? aplikacj?.

Odblokuj 80, 8080, 3306

porty odblokowalem w routerze zapora wylaczona, ale mimo to dalodalem te porty do zapory oraz programy: xamppa, apacha. gadu nie mam skype uinstall, zobaczymy.
5. Musisz znale?? takie co?: us?uga udost?pniania w sieci stron www.
tego nie mam w uslugach.
/ dzieki za pomoc

---Aktualizacja---

Apache nadal sie wylacza po paru godzinach. Nie mam gadu, ani skype. Co jeszcze moglo by je wylaczac? A, jak sie wylaczy to nie da sie go uruchomic w panelu kontrolnym xamppa tylko trzeba przez menagera uslug> apache 2.2

Status
Zamknięty.
Back
Do góry