-Tibia 8.60 Xavato.eu best evo 26.02.2014

Status
Zamknięty.

Plomienn

Advanced User
Wrzesień 19, 2012
Liczba reakcji
7
XAVATO.EU ONLINE!

2.jpg

1.jpg

4.jpg

3.jpg

Odp: Xavato.eu best evo 26.02.2014

Raczej vestiato a nie xavato.
Szkoda, ze zero wlasnej konwencji, wszystko kopia na czysto z drobnymi przerobkami tylko. A poza tym nic nowego.
Serwer jak zwykle ruszy, postoi od 2 tygodni do 2 miesiecy i padnie a za jakis czas nowa edycja.

Takze wbijac, zgarnac jakies darmowe punkty, postawic bota, spamowac ueki, troche sie ponapierdalac z ludzmi i wyjsc jak sie zrobi pusto na serwerze, bo i tak bedzie wylaczony za chwile.
Innej opcji na ten serwer nie ma.

Btw. "Naprawiony War mode" Z 10 edycja i war mode nie dzialal? :O

Raczej vestiato a nie xavato.
Szkoda, ze zero wlasnej konwencji, wszystko kopia na czysto z drobnymi przerobkami tylko. A poza tym nic nowego.
Serwer jak zwykle ruszy, postoi od 2 tygodni do 2 miesiecy i padnie a za jakis czas nowa edycja.

Takze wbijac, zgarnac jakies darmowe punkty, postawic bota, spamowac ueki, troche sie ponapierdalac z ludzmi i wyjsc jak sie zrobi pusto na serwerze, bo i tak bedzie wylaczony za chwile.
Innej opcji na ten serwer nie ma.

Btw. "Naprawiony War mode" Z 10 edycja i war mode nie dzialal? :O
Eee tam, nie znasz si?. Par? miesi?cy temu admin tego serwera stwierdzi?, ?e to ja od nich kopiuj?, a nie oni.

Aby nie by?o warna za offtopic - jednej rzeczy nie potrafi? zrozumie?, to ju? 5-7 edycja tego serwera, a napisy na stronie jak nie by?y czytelne, tak dalej nie s?.
Nie wiem jak du?y trzeba mie? ustawiony kontrast monitora, aby cokolwiek tam komfortowo przeczyta?.

Ostatnia edycja:

Eee tam, nie znasz si?. Par? miesi?cy temu admin tego serwera stwierdzi?, ?e to ja od nich kopiuj?, a nie oni.

Aby nie by?o warna za offtopic - jednej rzeczy nie potrafi? zrozumie?, to ju? 10-15 edycja tego serwera, a napisy na stronie jak nie by?y czytelne, tak dalej nie s?.
Nie wiem jak du?y trzeba mie? ustawiony kontrast monitora, aby cokolwiek tam komfortowo przeczyta?.

To lepiej sp?jrz na to...

Start nowej edycji jest konieczny poniewa? na chwil? obecn? gra na serwerze oko?o 10 os?b a zarobek z lutego to 40 z?. Nie trzeba by? matematykiem, ?eby policzy? i? nie wystarczy to do op?acenia serwera kt?ry kosztuje 350 z? miesi?cznie...

Epic...

jednej rzeczy nie potrafi? zrozumie?, to ju? 10-15 edycja tego serwera, a napisy na stronie jak nie by?y czytelne, tak dalej nie s?.
True.

To lepiej sp?jrz na to...

Epic...

Przynajmniej szczerzy, a nie pierdol? jak 90% za?o?ycieli serwer?w jaki? wym?wek z dupy szukaj?, ?e gracze sami o to prosili.
Ja tam na Xavato wbij?, na Tibii 8.6 nie gram ju? bardzo d?ugo, ale na ka?d? edycj? Xavato wbijam, tak samo z serwerami Sprite, tylko na te.

Zawsze kazdy pisze "kopia vesti" "10edycja tego gowna" A i tak za kazdym razem jest + 300 graczy i jest oro ;d
Ja tam jak zawsze z teamkiem wbije po orac ;)

A co do strony to przecie? jest przejrzysta;d

ja ja pamietam moze 2 edycje temu bylo ze ostatni raz to puszczaja... a ludzi i tak jak wbijali tak beda wbijac nie rozumiem tego puszcza co 2 miesiace bo kasy mu brakuje a wy wbijacie wysylacie dla niego te smski

ja ja pamietam moze 2 edycje temu bylo ze ostatni raz to puszczaja... a ludzi i tak jak wbijali tak beda wbijac nie rozumiem tego puszcza co 2 miesiace bo kasy mu brakuje a wy wbijacie wysylacie dla niego te smski

Bo serwer dobry to wysy?aj?, dla mnie to najlepsze evo, pomimo ?e wi?kszo?? ludzi uwa?a, ?e to vestia, kt?ra mi nie podchodzi. Dla mnie tu jest dobry balans i zajebi?cie si? bije.

Xavato.eu server godny uwagi na ktory wchodzi duza ilosc graczy dlatego bo jest ogarniety ba;ans na co wlasnie gracze 8.6 patrza a nie tak jak crypton przyklada sie do mapy a balans i stage jest tam porazka..

Xavato.eu zapraszam takze!

Pozdro xavato!

Ostatnia edycja:

Zapraszam do Zakladania Kont!

Po 1 Xavato sam si? chawlil ze skopiowa? vestie ;) ots jest typowo dla kasy pewnie skonczyla mu sie kasa jak sprite i puszcza norma co u tego noobskiego supportu.
Ots nie ma nic ciekawego do zaproponowania Depo vesti temple expowiska kwadratowe. ots ? postoi 3 dni jak zanteria :)
a ty plomien nie liz dupe tak frajerku :)
Pozdrawiam.

---------- Tre?? dodana o 17:15 ----------

Dodam ze na otsie graly lizodupy Goda dostawali pkt i grali a jak nie bylo servera evo to tam wbili proste
ale ots to g?wno
yol

Start nowej edycji jest konieczny poniewa? na chwil? obecn? gra na serwerze oko?o 10 os?b a zarobek z lutego to 40 z?. Nie trzeba by? matematykiem, ?eby policzy? i? nie wystarczy to do op?acenia serwera kt?ry kosztuje 350 z? miesi?cznie...

Wracajac do tlumaczenia sie, ze serwer jest stratny...
Tak dla przypomnienia mozna by powiedziec, ze nawet jesli luty byl slaby, to zarobki ze stycznia strczyly by na oplacenie serwera pewnie na rok do przodu xD
Tak wiec te bzdety, ze serwer jest do tylu mozna sobie w dupe wsadzic, bo mogl by stac jeszcze pare miesiecy.
I jesli by nie byl robiony pod teamy i dla kasy. A po starcie rozwijany i reklamowany caly czas, a nie tylko na start... Moglo by grac te 100 osob czy 200 zamiast 500. Ale by grali dluzej niz tydzien i serwer nie musial by byc restartowany...

Jednym slowem serwer na chwile dla kasy. Ludzie wbija, ludzie sie pobija, ludzie wyjda. Niektorzy tak grac lubia, wiec serwer dla nich jest ok. A jak ktos chce cos na dluzej to za chuja nie bedzie zadowolony z xavato bo to syf.

Proste zareklamuja wbije 200 graczy max zarobia po tygodniu bedzie 20 osob server off i za jakis czas znow nowa edycja

Proste zareklamuja wbije 200 graczy max zarobia po tygodniu bedzie 20 osob server off i za jakis czas znow nowa edycja

I co Ci w tym przeszkadza?
Zazdro?cisz im, ?e z tego kas? maj?? Ja w?a?nie wbijam na ots siedz? 3 dni i zawijam, bo po to jest evo, wbi? szybko level, pobi? si? i wyj??.
Zr?b co? swojego najpierw, p??niej si? udzielaj.

SVVAG a czemu Ty tak bronisz tego chujstwa?:) zdj?cia takie same jak w ka?dej zapowiedzi co edycje kurwa ?e co? tam poprawili itd.. mnie na rzygi bierze jak widze ci?gle tak? sam? zapowiedz tego zjebanego otsa;/ nie zmienie swojego zdania na temat tego serwera bo samo patrzenie powoduje u mnie md?o?ci.ludzie wchodz? bo chc? sie bi? inni idioci wysy?aj? smsy bo my?l? ?e ten ots b?dzie sta? miesi?cami... ale wychodzi na to ?e jest res bo ma?o ludzi gra:) ja mia?em sw?j serwer i zarobi?em dla siebie mo?e 20 z?. bo ja dba?em o graczy a nie o to ile kasy b?de mie? w kieszeni. Widz?c ?e nie chce wam sie zrobi? nowych lepszych zdj?? itd stwierdzam i? nie bede traci? czasu na gre na tym "super" serwerze;)

SVVAG a czemu Ty tak bronisz tego chujstwa?:) zdj?cia takie same jak w ka?dej zapowiedzi co edycje kurwa ?e co? tam poprawili itd.. mnie na rzygi bierze jak widze ci?gle tak? sam? zapowiedz tego zjebanego otsa;/ nie zmienie swojego zdania na temat tego serwera bo samo patrzenie powoduje u mnie md?o?ci.ludzie wchodz? bo chc? sie bi? inni idioci wysy?aj? smsy bo my?l? ?e ten ots b?dzie sta? miesi?cami... ale wychodzi na to ?e jest res bo ma?o ludzi gra:) ja mia?em sw?j serwer i zarobi?em dla siebie mo?e 20 z?. bo ja dba?em o graczy a nie o to ile kasy b?de mie? w kieszeni. Widz?c ?e nie chce wam sie zrobi? nowych lepszych zdj?? itd stwierdzam i? nie bede traci? czasu na gre na tym "super" serwerze;)

Bo lubi? na tym gra?, tyle.
Teamy wejd? i tak, dla mnie na Xavato jest najlepszy balans, wsz?dzie indziej zjebany w chuj.
Gram tylko na real tibii i w csa, a na 8.6 serwery jak ju? m?wi?em wbijam tylko Xavato i serwery Sprite'a.
Serwery evo 8.6 nie s? ?eby lata? i zwiedza? map? i j? podziwia?, tylko aby si? bi?, ja tam nigdy nie patrz?, czy resp jest ?adny, tylko ile potwor?w i jak szybko level leci.
Kto gra na evo, ?eby robi? sobie rpg? Jacy? kretyni chyba tylko.
Wbijasz na 3dni i wybijasz, no chyba, ?e nie masz ?ycia poza komputerem i bijesz r?cznie dragony.

Ostatnia edycja:

I co Ci w tym przeszkadza?
Zazdro?cisz im, ?e z tego kas? maj?? Ja w?a?nie wbijam na ots siedz? 3 dni i zawijam, bo po to jest evo, wbi? szybko level, pobi? si? i wyj??.
Zr?b co? swojego najpierw, p??niej si? udzielaj.

I wlasnie przez taka super logike serwery padaja.
Co ci przeszkadza wejsc, poexpic, wbic ten lvl i sie pobic? A potem zamiast wyjsc, to jeszcze sie troche pobic. A dalej zamiast znow wyjsc to znow sie pobic?
Na innych serwerach znow sie bijesz z tymi samymi ludzmi... Tylko przerwa w postaci expienia jest. Czekania na start czasem. No i niektorzy kupia cos za sms a serwer pada, bo wlasnie tacy ludzie jak ty wychodza i serwer zostaje pusty. Nawet jesli adminsitracja zrobi nie wiadomo co, zeby przedluzyc gre, to serwer i tak pada, przez takich wlasnie ludzi.
Serwery sie utrzymuja tylko jesli nie sa sciagani wlasnie tacy ludzie jak ty, ktorzy chca wejsc na 3 dni. Wtedy serwer ma szanse sie trzymac. Ale jak sa robione serwery dla jakichs spedalonych skurwieli ktorzy ta gre niszcza innym, to sie to nie ma prawa utrzymac. A jesli administracja z premedytacja w ten sposob reklamuje serwer i go tworzy, to jest chujowa, bo tez niszczy serwer i wtedy to serwer jest dla kasy a nie dla graczy, bo co chwile jest restart i znow trzeba placic.
Nie rozumiem tego. Jak bys kurwa nie mogl zostac na serwerze i sie dalej bic, tylko spierdalasz na inny znow expic...

I wlasnie przez taka super logike serwery padaja.
Co ci przeszkadza wejsc, poexpic, wbic ten lvl i sie pobic? A potem zamiast wyjsc, to jeszcze sie troche pobic. A dalej zamiast znow wyjsc to znow sie pobic?
Na innych serwerach znow sie bijesz z tymi samymi ludzmi... Tylko przerwa w postaci expienia jest. Czekania na start czasem. No i niektorzy kupia cos za sms a serwer pada, bo wlasnie tacy ludzie jak ty wychodza i serwer zostaje pusty. Nawet jesli adminsitracja zrobi nie wiadomo co, zeby przedluzyc gre, to serwer i tak pada, przez takich wlasnie ludzi.
Serwery sie utrzymuja tylko jesli nie sa sciagani wlasnie tacy ludzie jak ty, ktorzy chca wejsc na 3 dni. Wtedy serwer ma szanse sie trzymac. Ale jak sa robione serwery dla jakichs spedalonych skurwieli ktorzy ta gre niszcza innym, to sie to nie ma prawa utrzymac. A jesli administracja z premedytacja w ten sposob reklamuje serwer i go tworzy, to jest chujowa, bo tez niszczy serwer i wtedy to serwer jest dla kasy a nie dla graczy, bo co chwile jest restart i znow trzeba placic.
Nie rozumiem tego. Jak bys kurwa nie mogl zostac na serwerze i sie dalej bic, tylko spierdalasz na inny znow expic...

Bo ZAWSZE znajdzie si? gildia jaki? pajacy co wykupi? full eq w smsie, stawi? bota na 3 dni non stop, wyjebi? 500levelki i w 10os?b takiego nie zabijesz.
W?a?nie dlatego zmieniam serwer na nowy, ?eby przez kilka dni normalnie pogra? i zn?w znajd? si? i na tym serwerze takie pajace.
Jakby tego nie by?o, to spoko, mog? siedzie? nawet i 5 lat na jednym serwerze.

W takim razie nie wychwalaj serwera na ktorym tak jest, bo jest chujowy. Znajdz taki na ktorym jest ok i tam graj.
Poza tym ludzie probowali zrobic inne serwery, na ktorych czasem i w ogole sms shopa nie bylo i balans byl dobry na kazdym levelu, a i tak wszyscy wychodza w pizdu bo rusza inny serwer i tak w kolko... Bez sensu.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry