Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Eee tam, nie znasz si?. Par? miesi?cy temu admin tego serwera stwierdzi?, ?e to ja od nich kopiuj?, a nie oni.Raczej vestiato a nie xavato.
Szkoda, ze zero wlasnej konwencji, wszystko kopia na czysto z drobnymi przerobkami tylko. A poza tym nic nowego.
Serwer jak zwykle ruszy, postoi od 2 tygodni do 2 miesiecy i padnie a za jakis czas nowa edycja.
Takze wbijac, zgarnac jakies darmowe punkty, postawic bota, spamowac ueki, troche sie ponapierdalac z ludzmi i wyjsc jak sie zrobi pusto na serwerze, bo i tak bedzie wylaczony za chwile.
Innej opcji na ten serwer nie ma.
Btw. "Naprawiony War mode" Z 10 edycja i war mode nie dzialal? :O
Eee tam, nie znasz si?. Par? miesi?cy temu admin tego serwera stwierdzi?, ?e to ja od nich kopiuj?, a nie oni.
Aby nie by?o warna za offtopic - jednej rzeczy nie potrafi? zrozumie?, to ju? 10-15 edycja tego serwera, a napisy na stronie jak nie by?y czytelne, tak dalej nie s?.
Nie wiem jak du?y trzeba mie? ustawiony kontrast monitora, aby cokolwiek tam komfortowo przeczyta?.
Start nowej edycji jest konieczny poniewa? na chwil? obecn? gra na serwerze oko?o 10 os?b a zarobek z lutego to 40 z?. Nie trzeba by? matematykiem, ?eby policzy? i? nie wystarczy to do op?acenia serwera kt?ry kosztuje 350 z? miesi?cznie...
True.jednej rzeczy nie potrafi? zrozumie?, to ju? 10-15 edycja tego serwera, a napisy na stronie jak nie by?y czytelne, tak dalej nie s?.
Nie wiem jak du?y trzeba mie? ustawiony kontrast monitora, aby cokolwiek tam komfortowo przeczyta?.
To lepiej sp?jrz na to...
Epic...

ja ja pamietam moze 2 edycje temu bylo ze ostatni raz to puszczaja... a ludzi i tak jak wbijali tak beda wbijac nie rozumiem tego puszcza co 2 miesiace bo kasy mu brakuje a wy wbijacie wysylacie dla niego te smski
ots jest typowo dla kasy pewnie skonczyla mu sie kasa jak sprite i puszcza norma co u tego noobskiego supportu.

Start nowej edycji jest konieczny poniewa? na chwil? obecn? gra na serwerze oko?o 10 os?b a zarobek z lutego to 40 z?. Nie trzeba by? matematykiem, ?eby policzy? i? nie wystarczy to do op?acenia serwera kt?ry kosztuje 350 z? miesi?cznie...
Proste zareklamuja wbije 200 graczy max zarobia po tygodniu bedzie 20 osob server off i za jakis czas znow nowa edycja
zdj?cia takie same jak w ka?dej zapowiedzi co edycje kurwa ?e co? tam poprawili itd.. mnie na rzygi bierze jak widze ci?gle tak? sam? zapowiedz tego zjebanego otsa;/ nie zmienie swojego zdania na temat tego serwera bo samo patrzenie powoduje u mnie md?o?ci.ludzie wchodz? bo chc? sie bi? inni idioci wysy?aj? smsy bo my?l? ?e ten ots b?dzie sta? miesi?cami... ale wychodzi na to ?e jest res bo ma?o ludzi gra
ja mia?em sw?j serwer i zarobi?em dla siebie mo?e 20 z?. bo ja dba?em o graczy a nie o to ile kasy b?de mie? w kieszeni. Widz?c ?e nie chce wam sie zrobi? nowych lepszych zdj?? itd stwierdzam i? nie bede traci? czasu na gre na tym "super" serwerze
SVVAG a czemu Ty tak bronisz tego chujstwa?zdj?cia takie same jak w ka?dej zapowiedzi co edycje kurwa ?e co? tam poprawili itd.. mnie na rzygi bierze jak widze ci?gle tak? sam? zapowiedz tego zjebanego otsa;/ nie zmienie swojego zdania na temat tego serwera bo samo patrzenie powoduje u mnie md?o?ci.ludzie wchodz? bo chc? sie bi? inni idioci wysy?aj? smsy bo my?l? ?e ten ots b?dzie sta? miesi?cami... ale wychodzi na to ?e jest res bo ma?o ludzi gra
ja mia?em sw?j serwer i zarobi?em dla siebie mo?e 20 z?. bo ja dba?em o graczy a nie o to ile kasy b?de mie? w kieszeni. Widz?c ?e nie chce wam sie zrobi? nowych lepszych zdj?? itd stwierdzam i? nie bede traci? czasu na gre na tym "super" serwerze
![]()
I co Ci w tym przeszkadza?
Zazdro?cisz im, ?e z tego kas? maj?? Ja w?a?nie wbijam na ots siedz? 3 dni i zawijam, bo po to jest evo, wbi? szybko level, pobi? si? i wyj??.
Zr?b co? swojego najpierw, p??niej si? udzielaj.
I wlasnie przez taka super logike serwery padaja.
Co ci przeszkadza wejsc, poexpic, wbic ten lvl i sie pobic? A potem zamiast wyjsc, to jeszcze sie troche pobic. A dalej zamiast znow wyjsc to znow sie pobic?
Na innych serwerach znow sie bijesz z tymi samymi ludzmi... Tylko przerwa w postaci expienia jest. Czekania na start czasem. No i niektorzy kupia cos za sms a serwer pada, bo wlasnie tacy ludzie jak ty wychodza i serwer zostaje pusty. Nawet jesli adminsitracja zrobi nie wiadomo co, zeby przedluzyc gre, to serwer i tak pada, przez takich wlasnie ludzi.
Serwery sie utrzymuja tylko jesli nie sa sciagani wlasnie tacy ludzie jak ty, ktorzy chca wejsc na 3 dni. Wtedy serwer ma szanse sie trzymac. Ale jak sa robione serwery dla jakichs spedalonych skurwieli ktorzy ta gre niszcza innym, to sie to nie ma prawa utrzymac. A jesli administracja z premedytacja w ten sposob reklamuje serwer i go tworzy, to jest chujowa, bo tez niszczy serwer i wtedy to serwer jest dla kasy a nie dla graczy, bo co chwile jest restart i znow trzeba placic.
Nie rozumiem tego. Jak bys kurwa nie mogl zostac na serwerze i sie dalej bic, tylko spierdalasz na inny znow expic...