• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Xavato.eu Nowa Jako?? W?r?d Server?w Evo

Status
Zamknięty.
Odp: Xavato.eu Nowa Jako?? W?r?d Server?w Evo

Benzyniak zaczynasz mnie draznic swoja osoba.
Po 1 My na pewno nie zakladalismy tych postaci tylko ktos komu sie nudzilo, po drugie na pewno wejdzie 200+ osob na start a po trzecie nie bedzie "bug?w" bo server stoi juz od paru lat.

Ta komu by sie chcialo zrobic 250 postaci jaki by mial w tym cel? powiedz mi prosze moze 10k chcial sobie pozbierac albo 5cc na orshabundzie? pozdro -.-

Znow by? reset?
Ots na miesiac, moze dwa. Nie polecam.

Zr?b limit postaci na konto, bo 50 to chyba przesada :)

Zr?b limit postaci na konto, bo 50 to chyba przesada :)

Nie bo wtedy mniej ludzi sie nabierze na to ile jest postaci w bazie i mniej ludzi wejdize na start, wiec bedzie ich 20 a nie 30 na starcie :/

Bardzo gor?co polecam serwer, jest naprawd? zajebisty. B?dziecie mogli uczestniczy? w Swim Evencie b?dz PVP Event takim jak na Vestii, Vestia oczywi?cie te? ma?o oryginalna i skopiowa?a od Xavato Swim Eventa oraz PVP Eventa, jak to przecie? na Xavato pierwsze bylo ;d

Ta komu by sie chcialo zrobic 250 postaci jaki by mial w tym cel? powiedz mi prosze moze 10k chcial sobie pozbierac albo 5cc na orshabundzie? pozdro -.-

Ch?opie ty my?lisz ?e nie mamy nic innego robic tylko postacie?...

Oj p?omie? a pami?tasz jaki? czas temu mia?e? serwer chyba nawet na tym samym silniku posta? 2-3 dni i pad? . ;)

Oj p?omie? a pami?tasz jaki? czas temu mia?e? serwer chyba nawet na tym samym silniku posta? 2-3 dni i pad? . ;)

spojrz na siebie halogenie drogi :) tez masz za soba wiele projektow ktore potrzymaly tylko miesiac :*

macie juz date restartu postaci czy do konca bedzie to owiane tajemnica bo gracze sa ciekawi ^^

Kolego Chodzi ci pewnie o Vixerie To nie by? moj ots ja go tylko Reklamowa?em. Vixeria nalezy do sprite nie do mnie;)

Bardzo gor?co polecam serwer, jest naprawd? zajebisty. B?dziecie mogli uczestniczy? w Swim Evencie b?dz PVP Event takim jak na Vestii, Vestia oczywi?cie te? ma?o oryginalna i skopiowa?a od Xavato Swim Eventa oraz PVP Eventa, jak to przecie? na Xavato pierwsze bylo ;d

Dokladnie tak, a najbardziej boli to, ?e zarzuca nam sie kopiowanie/odgapianie system?w, mapy czy event?w z Vestii a prawda jest taka ze to Vestia wzoruje sie na Xavato... ;/

Przypominam o Evencie ! 18:30 Ka?dy zalogowany gracz 100+ level otrzyma darmowe punkty premium !

NO widz? ze ludzie co nie grali tam pisz? g?upoty jakie? ja tam gra?em par? EDYCJI i jestem zadowolony :) do tej pory i niech tak dalej si? serwer rozwija ku g?rze i na pewno b?d? gra? znowu :P Pozdrawia ARTENGO wasz GURU "ZERA" :D

narazie z tego co widze ten server jest gownem ktore po starcie nie osiagnie nawet liczby 200 online a po 3-5 dniach bedzie latac 50 osob z czego 40 na train

narazie z tego co widze ten server jest gownem ktore po starcie nie osiagnie nawet liczby 200 online a po 3-5 dniach bedzie latac 50 osob z czego 40 na train

Prosze cie wyjdz i sie nie udzielaj -.- Moze ty masz servy co wbija max 100 osob, Na xavato zawsze jest duze zainteresowanie;)
Zreszta wbij na start to sie przekonasz ;))

serwer fajny ale admin do du*y :) by?y czasy kiedy nie mozna bylo wyjsc z temple bo jakis typo na 10 mc na combo leaderze ka?dego zabija?. no ale mo?e tym razem b?dzie inaczej:)

Na ostatniej edycji w og?le admin nie wchodzi? na serwer, codziennie by?y tam reklamy przez ca?e dnie.

Pewnie po 30min od startu admin pojdzie sobie afk albo grac na innym ots

Jak kto? lubi si? pobi? to serwer jest ca?kiem spoko.
Gra?em prawie na ka?dej edycji Waszego serwera aczkolwiek ?eby istnie? to przynajmniej tego smsa na bro? wys?a? trzeba.

---Aktualizacja---

serwer fajny ale admin do du*y :) by?y czasy kiedy nie mozna bylo wyjsc z temple bo jakis typo na 10 mc na combo leaderze ka?dego zabija?. no ale mo?e tym razem b?dzie inaczej:)

Ten pan to by? Risk + Bella full contact (wiele razy zg?asza?em to adminowi, ale zawsze mia? *****ane bo mu si? sprawdzi? nie chcia?o)

Zgadzam si? z tym, ?e zainteresowanie ze strony admina by?o ma?e. Zawsze jakie? typki na bocie reklamowa?y przez wiele godzin.

Pozdrawia ARTENGO wasz GURU "ZERA" :D

Artengo ? nie znam.

Serwer si? ca?y czas zmienia? i xavato zawsze pracowa? nad b??dami i doskonali? serwer(gra?em na xavato od pierwszej edycji kt?ra by?a w kwietniu 2012r. wi?c wiem co pisze bo na ka?dej edycji sobie pyka?em.).
Start oby by? udany i wole taki serwer na miesi?c lub 2 miesi?ce ni? lata? po 3 dni z evo na evo. To jest moje zdanie. BANDYTA.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry