• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Xavato.eu Nowa Jako?? W?r?d Server?w Evo

Status
Zamknięty.
Odp: Xavato.eu Nowa Jako?? W?r?d Server?w Evo

Nie zwracam ju? uwagi na g?osy krytyki, zazdro?? koledzy zazdro?? przez was przemawia.
Server jest gotowy do startu ! Czekamy na was !

Nowe servery wyrastaj? jak grzyby po deszczu, ciekawe ile z nich przetrwa do kwietnia ; )

ha ha jaka zazdro?? ?:) ze pozwalasz na takie noobskie akcje? gra?em i fajnie by?o. ale jak ten cwel wpadl i z cl ka?dego bi? to mi sie odechcia?o gra? :) nawet nie mozna bylo wyjsc z temple bo ten burak sta?. ogarnij takich noob?w to z checia wbije.

Ogarne, jak nie ja to Plomien, mam teraz troche wolnego czasu wi?c takie akcje nie b?d? mo?liwe.

Ale bedzie smiech jak nawet 100 osob nie wejdzie XD

Z tego co widze jestes poprostu dzieckiem ktorym ka?demu ots krytykuje nie wiem czy ci to radosc daje czy cos innego bo tego nie kumam ...

Bo taka prawda o waszym servie :> zwykly shit

Na pierwszej edycji dosy? sympatycznie mi si? gra?o.
Ten VIP medal za 200 pkt(czyli trzeba 2 sms'y za 3,69) strasznie odstrasza...
Mam nadzieje ?e chocia? quest na tego vip'a nie b?dzie trudny.
Wbijemy zobaczymy.

Na pierwszej edycji dosy? sympatycznie mi si? gra?o.
Ten VIP medal za 200 pkt(czyli trzeba 2 sms'y za 3,69) strasznie odstrasza...
Mam nadzieje ?e chocia? quest na tego vip'a nie b?dzie trudny.
Wbijemy zobaczymy.

Qest na vipa jest bardzo prosty, jest on na odpowiedzi;P

---Aktualizacja---

Bo taka prawda o waszym servie :> zwykly shit

Prosze cie dzieciaku nie udzielaj sie, prawda jest taka ?e tylko sobie posty nabijasz;)

No co ty ja? Chyba ty puszczaja taki szajsowy ots i spamujac reklama tego syfu wszedzie -.-

No co ty ja? Chyba ty puszczaja taki szajsowy ots i spamujac reklama tego syfu wszedzie -.-

Dobra nie mam zamiaru odpowiadac dzieciakowi co tylko potrafi krytykowac;) Dorosniesz to pogadamy bajoo;_)

Mam pytanie odnosnie servera KIEDY MACIE PRZEWIDYWANA DATE restartu servera bo jestem niezmiernie ciekawy!

Dziwie sie, ?e takie dno jak Benzyniak ma wgl prawo udziela? si? na tym forum(?wiadczy to o administracji je?li wgl taka jest), zni?? si? do twojego poziomu i napisz? ci 2 s?owa od serca: WYPIERDA*** DZIECIAKU.
Jeste? zerem kt?re tylko umie krytykowa?, nie wiem czy jara cie to ze masz 128 post?w na t necie? krytykujesz praktycznie kazdy server nie majac nawet o nim pojecia, nie pisz ze moj server to "shit" bo zar?wno ja
jak i skrypter kt?ry mi pomaga sp?dzili?my przy nim bardzo du?o czasu i nie pozwole ?eby takie ***** jak ty bezpodstawnie mnie krytykowa?o, dla mnie jeste? niczym i po prostu nie istniejesz, nie osi?gniesz swojego celu nie zniech?cisz graczy bo ka?dy normalny zanim wyrazi swoj? opini? najpierw wejdzie i zobaczy server. Ty ju? przed startem wszystko wiesz najlepiej.
Jeste? bezproduktywnym ?mieciem kt?ry tylko chodzi od zapowiedzi do zapowiedzi i wszystkich wkurwia a tak naprawde nikt si? z tob? nie liczy bo w ?wiecie ots?w nic nie znaczysz, ba nikt cie nawet nie zna, jeste? szaraczkiem, jednym z wielu dzieci z t neta.
Podaj ip swojego otsa wejde i ocenie, a sory ty nie masz otsa, mo?e gdyby? mia? wiedzia?by? ile czasu zajmuje zrobienie servera nawet takiego z pktami na gildie ktory stoi 3 dni. Ale zagalopowa?em si? przecie? twoje ?ycie to forum t net dzia? zapowiedzi....

Wi?c podsumowuj?c twoj? osob? - wyjdz z tego tematu i wi?cej ju? si? nie udzielaj, bo serio nikt nie ma ochoty czyta? twoich wypowiedzi...

Wracaj?c do tematu zapraszam do zak?adania kont ju? ponad 600 kont zosta?o za?o?onych !

WYPIERDA*** DZIECIAKU.
No wida?, ?e administracja jest ogarni?ta, skoro wdaj?c si? w dyskusje z u?ytkownikiem forum tak mu odpisuje, kultury widz? brakuje(szkoda ju? by?o przytacza? inne przyk?ady..).
Dlatego wida?, ?e jednak nie warto wbija?, niewa?ne kt?ra to edycja, skoro administracje czasem ponosi w wymianie zda?, a powinna inaczej reagowa?.

No wida?, ?e administracja jest ogarni?ta, skoro wdaj?c si? w dyskusje z u?ytkownikiem forum tak mu odpisuje, kultury widz? brakuje(szkoda ju? by?o przytacza? inne przyk?ady..).
Dlatego wida?, ?e jednak nie warto wbija?, niewa?ne kt?ra to edycja, skoro administracje czasem ponosi w wymianie zda?, a powinna inaczej reagowa?.

Tu nie chodzi o to, tylko o benzyniaka, kt?ry sam prowokuje tak bezdenne dyskusje. Wystarczy spojrze? na jego aktywno?? w profilu, nie ma tematu w kt?rym by nie biadoli? jakim to serwer nie jest g?wnem. Siedzi od rana do wieczora na TNP oczerniaj?c ka?dy napotkany w zapowiedziach serwer.

Ostatnia edycja:

Co nie znaczy, ?e admin ma reagowa? tak jak ma.. dobra koniec offtopu

Mam pytanie odnosnie servera KIEDY MACIE PRZEWIDYWANA DATE restartu servera bo jestem niezmiernie ciekawy!

Czytaj podpis Xavato... "Xavato.eu Start 5 Marzec 2013 godzina 16:00 !
Punkty dla gildi? Chyba ?artujesz..."

Czytanie nie boli........

A co do ots to nie mog? si? doczeka? startu

@up wlasnie czytanie ze zrozumieniem... date RESTARTU SERVERA ogar plx

@xavato powiedz mi drogi gimbusie czemu sie tak spinasz? Nie potrafisz zniesc tego ze ktos nie lubi Twojego servera? Jezeli Cie wkur*** to ze mam 120 postow na tnp to co dopiero bedzie jak Twoj server nie przekroczy 100 online no normalnie chyba kompa przez okno wywalisz nie? Gralem na Twoim serverze ale byly takie nudy ze przestalem jedyne co sie tam robilo to puszczalo bota nawet nie patrzylo jak ktos Cie bil wiec pozdro. W dzisiejszych czasach jak chcesz sie wybic na tle innych evo orshow musisz miec cos nowego z zapowiedzi wnioskuje ze nie masz NIC NOWEGO wiec nie masz czym przyciagnac graczy na server poza spamowaniem na innych ots reklamy pozdro ziomek daleko nie zajedziesz ;>

ok ale jak wejdzie ponad 100 to ty wyskoczysz przez okno ok? prosze cie zrob to dla nas : D

Troche o Eventach:
-Rain Event odbywa si? codziennie o 17:00 spada wtedy w temple oko?o 10 item?w z sms shopa
-Run Event odbywa si? codziennie o 18:00 do wygrania r?wnie? item z sms shopa, ka?dy gracz mo?e wygra? tylko raz
-Metin Stone odbywa si? co 4 godziny lub rzadziej, gracz kt?ry zada najwi?cej obra?e? zdobywa od 50 do 100 punkt?w premium
-Testowali?my dzisiaj Swim event, wszystko dzia?a poprawnie, za zwyci?stwo gracz otrzymuje 50 punkt?w premium.
-Fast Event, gracz kt?ry najszybciej przepisze wy?wietlone zdanie otrzymuje losowo od 50 do 110 punkt?w premium

P.S Gimnazjum skonczylem 7 lat temu ;x

No mo?e i mapka nie z neta, eventy? szczerze nie przepadam za tym bo wszystko masz gotowce na necie, balans postaci? 2-3h dobre przy kompie i gotowe. No i ?ycz? powodzenie ze startem w ?rodku tygodnia... Na start nie wi?cej ni? 50-60 os?b wbije :))

No mo?e i mapka nie z neta, eventy? szczerze nie przepadam za tym bo wszystko masz gotowce na necie, balans postaci? 2-3h dobre przy kompie i gotowe. No i ?ycz? powodzenie ze startem w ?rodku tygodnia... Na start nie wi?cej ni? 50-60 os?b wbije :))

Oj Zdziwisz sie ;) Zapraszam Wszystkich na Start!
Ilo?? graczy w bazie danych: 688

Xavato.eu wspomnienia powracaj?
Na 100% b?de
I si? bardzo ciesze ze moje 3 filmiki nadal widniej? na waszej stronie ju? tyle czasu min??o

Wbijajcie na Xavato.eu

Status
Zamknięty.
Back
Do góry