• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.54 xDevilOTS - zapowied? II

Status
Zamknięty.

Ldrozd

Senior User
Listopad 26, 2008
Liczba reakcji
44
xDevilOTS - zapowied? II

14vof1g.gif

Po przerwach, zmianach nareszcie udaje nam si? uko?czy? xDevil'a. Ekipa zwi?kszy?a si? o dw?ch cz?onk?w, mnie i hostera. Przej??em obowi?zki po Hermesie(tw?rca projektu) i staram si? doko?czy? ten projekt. To, ?e teraz ja prowadz? OTS nie znaczy, ?e drastycznie zmieni?y si? za?o?enia jakie na?o?y? sobie xDevil TEAM. Projekt jest realizowany bardzo wolno, dowodem jest stara zapowied?. Jednak?e robimy swoje starannie i najlepiej jak potrafimy

Mapa
Mapa wa?y ju? oko?o 30MB. Dzi?ki temu znajduj? si? na niej 3 miasta g??wne oraz wioski np. Ice Land, oraz miasta, kt?re nie udost?pnimy graczom w dniu premiery serwera. W poprzedniej zapowiedzi mo?na by?o zobaczy? kilka miejsc na mapie. Jednak?e wiekszo?? z nich zosta?a zmieniona nie do poznania. Wynika?o to z wprowadzanych aktualizacji CipSoftu oraz ekipy TFS.

Silnik
Postawili?my na The Forgotten Server, wersja 0.3.6pl1. Co oznacza najnowszy client 8.54. W przypadku powstawania nowszych wersji silnika/client?w, serwer b?dzie aktualizowany na bie??co.

Rate:
Experience = 5.0
Skill = 10.0
Magic = 3.0
Loot = 2.0

Zesp??
- Ldrozd(lider projektu, skrypter)
- Hermes (tw?rca projektu, support)
- Wojna(mapper, wsp??za?o?yciel projektu)
- Scotty(hoster)
A tak?e pomagaj? nam: Zmijas/Judasz, Wojna Junior, Tosia i wiele, wiele innych...

Start:
Premiera xDevila najwcze?niej w nast?pnym tygodniu, wi?cej informacji p??niej.

Hosting:
Serwer dedykowany Linux,
* Pami?? RAM: 2 GB RAM DDR2
* HDD: 2 x 160 GB SATA II
* Transferu: 2000GB / 100Mbps
* Dost?pno??: 99.9%

Minamapa:

v7fj0j.jpg

Kilka screen?w:

23u6azb.png

xdsheb.png

qsqplx.jpg

27xhrm.png

To by by?o na tyle. Dzi?kuje za uwag? oraz wszystkim tym, kt?rzy przyczyniali si? i przyczyniaj? sie do rozwoju xDevila. Postaram si? umieszcza? co jaki? czas nowe newsy.

Regards,
Ldrozd

Odp: xDevilOTS - zapowied? II

Przewidywane s? czeste updaty je?li chodzi o nowe tereny, poniewa? chcemy rozwijac ots i mape. Szczeg?lnie mile beda widziane propozycje w czasie gry dotycz?ce mapy i serwera bo to gracz g??wnie b?dzie sie dla nas liczy?.
B?dziemy uzupe?nia? screny na bie??co.

@Artis18
Oczywi?cie, ?e jestem. Pocz?tkowo projekt byl realizowany przeze mnei i Heremsa. Ale troche sie pozmienia?o. :)

Ostatnia edycja:

Z ch?ci? zagram na tym OTS.Zobaczymy jak si? wybijecie si? na mi?dzynarodowej arenie OTS.Widz?, ?e m?j stary kumpel Wojna jest w waszej ekipie.
?ycz? wam powodzenia z projektem.
Pozdrawiam,
Arts

Na pewno to b?dzie ?wietny OTS. Wiem, bo jestem betatesterem;)

Wygl?da ?wietnie ;) mam nadzieje ?e nie b?dzie to kolejny OTS dla boter?w ;)

Witam. Chcia?em zapytac o exp stages ile przewidujecie.
Mam nadzieje ze ots sie rpzwinie bo zamierzam gra? na nim, Pozdro

Podoba mi si? bardzo projekt;) Jak ruszy na pewno zagram.
Jaki? przewidywany start Ots-a?

nO NO OTS ZAPOWIADA SIE FAJNIE jAK WYSTARTUJE NA 100% PRZYBEDZIE WAM 1 GRACZ Xd

Witam. Chcia?em zapytac o exp stages ile przewidujecie.
Mam nadzieje ze ots sie rpzwinie bo zamierzam gra? na nim, Pozdro

Exp rate bedzie stalo, a mianowicie bedzie wygladalo to tak:

Experience = 5.0
Skill = 10.0
Magic = 3.0
Loot = 2.0
Podoba mi si? bardzo projekt;) Jak ruszy na pewno zagram.
Jaki? przewidywany start Ots-a?
Postaramy sie jak najszybciej, to zalezy od firmy, ktora nam wydzierzawia serwer.

Pozdrawiam,

Serwer godny uwagi.! Zobaczymy czy czas mi pozwoli na niego wbi?, powodzenia w projekcie =).

hmm ots zapowiada si? znakomicie ch?tnie wbije i zobacze ; x

Zapraszam wszystkich na testy serwera, kt?re rozpocz??y si? w?a?nie teraz.
ACC Maker: xDevil - Latest News

IP: 91.204.163.35
Port: 7171
tibia: 8.54

Wszystkie rate'y zosta?y zwi?kszone x10, aby mo?na by?o ?atwo i sprawnie testowa? serwer. Testy potrwaj? ca?y weekend. Najbardziej aktywni gracze otrzymaj? za darmo premium account na 10 dni. ;)

P?ki co nie mamy domeny. Wyst?pi?y op??nienia firmy, kt?ra ma ja nam dostarczy?. Wi?cej informacji p??niej.

Ostatnia edycja:

Wbi?em ; )
I naprawde warto Super mapa, 0 bug?w, mi?y Gm.
Oby tak dalej ; )
Pozdro

Oficjalny start Ots przewidywany jest na dzisiaj max jutro! Zmienilismy tez exp rate na troszk? wi?kszy i zale?ny od lv.

Ostatnia edycja:

Gdy zagralem na test serwerze mialem w?tpliwosci ale po dokladniejszym obeznaniu sie z map? polecam mapa naprawde dorbze wykonana poki co nieznaalazlem zadnego bl?du, bardzo mily god ktory odrazu mi pomogl. POLECAM!!!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry