- Pozostałe [XenoBot] Pierwszy Polski Support

Status
Zamknięty.

dajser

User
Lipiec 18, 2012
Liczba reakcji
1
header.png

Witam,

No i sta?o si?. Dnia dzisiejszego zako?czy?em wst?pne prace nad pierwszym, Nieoficjalnym*, Polskim Supportem XenoBot'a.
Dok?adnie przeanalizowa?em oprogramowanie autorstwa DarkStar'a i stwierdzi?em ?e to odpowiedni i znany materia?, kt?ry zas?uguj? na rozg?os w Polskiej cz??ci internetu.

Zwerbowa?em 3 osobow? ekip? kt?ra przy??czy si? do powstania najwi?kszego i oficjalnego* supportu. Oczywi?cie nie b?dziemy si? ogranicza? do zespo?u z?o?onego tylko z 3 os?b, tak wi?c ka?dy ma szans? do??czy? do redakcji.

* (Co do "oficjalnego" to trwaj? w?a?nie negocjacj? na ten temat o kt?rych opowiem troszeczk? p??niej)

Dlaczego XenoBot ?
Zada?em sobie to pytanie przed rozpocz?ciem prac. Odpowied? jest bardzo prosta. Z zebranych opinii wynika ?e to najszybciej rozwijaj?cy si? i ju? ogromnie popularny bot do Tibi. Z kt?rym wi??e wielkie mo?liwo?ci Skrypterskie.

Tymczasem zapraszam na zapoznanie si? z tym co wam chcemy zaoferowa?:

www.tibiaxenobot.pl - Forum tymczasowo wyko?czone. Po otworzeniu strony i sklepu zajmiemy si? tworzeniem loyautu dla vbuletin. Chocia? mi ju? si? osobi?cie podoba ;)
www.tibiaxenobot.pl/forum - Bezpo?redni link na forum
www.shop.tibiaxenobot.pl - Pod tym adresem zostanie niebawem otworzony XenoShop.
www.xenobot.net - Oficjalny support

Nie pozosta?o mi nic innego jak zaprosi? was do nas i zach?ci? do komentowania, oraz spekulacji na temat Pierwszego Polskiego Xeno Forum ;)

Dla zach?ty dodam par? fotek ze starszej wersji xeno:

b4vjo6.jpg

i3gnb8.jpg

rw2yh0.jpg

311sy7o.jpg

2re60rt.jpg

Pozdrawiam,
Dajser.

Odp: [XenoBot] Pierwszy Polski Support

O super, ?e takie co? powsta?o.
Szkoda, tylko ?e styl darmowy..
Ale my?le ?e z czasem ogarniecie w?asny p?atny styl.
Powodzenia.

Styl jest tymczasowy ale ju? szczerze m?wi?c podoba mi si?. Zakupili?my ju? vbulettin ale dopasowanie dla niego wygl?du takiego jak jest teraz zajmie d?u?sz? chwilk?, poniewa? pracuj? te? nad sklepem i stron? :)

Ciesze si?, ?e w ko?cu ruszy?o forum tego bota. Ten darmowy szablon co prawda odstrasza, ale mam nadzieje, ?e to nadrobicie? Proponowa?bym zmieni? silnik na phpBB3, poniewa? jest wydajniejszy, solidniejszy, bardziej zabezpieczony, ma wiele modyfikacji i szablon?w. Przemo jest za bardzo dziurawy i ju? nie rozwijany pomimo, ?e pojawi si? nowa wersja b?dzie ona dziurawa jak szwajcarski ser. Wracaj?c do samego bota to korzysta?em z niego tylko raz na OTS'ie, ale by? bardzo pomocny.

nie wiem czy warto go pobiera?, ze wzgl?du na to czy to nie jaka? lipa z tym wszystkim. Bot mo?e posiada? par? robak?w lub nie, a konto zawsze warto?? ma. Wi?c si? zastanawiam, czy wypr?bowa? go. Zach?ci kto? mo?e jeszcze bardziej czy ju? raczej nie?

Bot mo?e posiada? par? robak?w lub nie,

Nie ma ?adnych. Zerknij na ilo?? u?ytkownik?w na oficjalnej stronie:
xenobot.net

Ps. Nasz Polski Support jest chwilowo wstrzymany z przyczyn technicznych. Jak darkstar (W?a?ciciel) odpisz? mi w ko?cu to ruszymy ze sklepem i z reklam?. Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry