-Tibia 8.60 Xenoria.eu RL MAP RPG Start 07.10.11 godzina 19:00

Status
Zamknięty.
Odp: Xenoria.eu RL MAP RPG Start 07.10.11 godzina 19:00

Ots spoko gra?em na poprzedniej edycji.Naprawd? panuje tam wspania?a atmosfera, wary gild mega oro, tylko poleci? , je?li nudzi was gra na innych serwach gdzie s? ci?g?e crashe to serdecznie zapraszam! My?l? ?e ta edycja zrewolucjonizuje ?wiat tibi! Thanks 4 all! Enjoy!
Ja te? b?d? gra? jak g?upi

Gra?em na ostatniej edycji mega oro . Mi?a atfosmera , spoko gm , du?o graczy. Naprawd? du?o ?wietnych event?w. Zero crash'y. Server dedyk wszystko cacy :P Serdecznie zapraszam ! Pozdro dla wszystkich ! Ta edycja zniszczy system :D

Gra?em na ostatniej edycji mega oro . Mi?a atfosmera , spoko gm , du?o graczy. Naprawd? du?o ?wietnych event?w. Zero crash'y. Server dedyk wszystko cacy :P Serdecznie zapraszam ! Pozdro dla wszystkich ! Ta edycja zniszczy system :D

Nick: Eso

ZAPRASZAM NA XENORIA.EU
Exp jest dobrany w sam raz, bardzo duzo questow odwzorowanych w 100% z real tibii oraz zajebiste wojny/pk. Jak mozna przeczytac ots jest w bardzo dobrej serwerowni co pozwoli rozwijac serwer bez zbednych crashy.
Warto wejsc na xenorie, sprobowac swoich sil w expieniu jak i wojnach roznego typu.

Pozdrawiam i polecam.

NICK : BEZELOVSKY

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA TEN WSPANIALY SERWER.
SERWER JEST BARDZO DOBRZE ZROBIONY. WSKAZUJE NA TO TEN WYSMIENITY EXP STAGE,
BALANS PROFESJI CO ZA TYM IDZIE WSPANIALE WOJNY ORAZ PLAYER KILLING. QUESTY BARDZO DOBRZE ZROBIONE ORAZ ZADNYCH CRASHY, LAGOW CZY KICKOW. SERWER JEST BARDZO DOBRZE ZABEZPIECZONY ORAZ STOI W NAJLEPSZEJ SERWEROWNI.

POLECAM !!! !!! !!!

nick : GOZZLER

Witam!
Chcialem powiedziec jak gracze wyzej, ze serwer jest bardzo dobrze ogarniety i mysle ze bedzie tam super klimat. Ja mam nadzieje tam o wiele dluzej pograc niz zmieniac serwer po tygodniu i wiem ze tak bedzie. Expowiska sa swietnie dopasowane tak jak exp stage, questy rowniez super odwzorowane oraz to co wielu z nas najbardziej lubi czyli wojny z balansem profesji. Zachecam goraco !

Nick w grze : Giera Pown

zerdecznie zapraszam na ots ! ! ! Gra?em na poprzedniej edycji, cudo. Mama nadzieje ?e na start b?dzie r?wnie du?o os?b :) Z niecerpliwo?ci? czekam na start i oro ! ! ! ;) Darmowe punkty za lvl, super dopracaowana mapa- to w?a?nie pozwala nam, graczom czu? si? zajebi?cie na takim servie. Tego ka?dy szuka w?a?nie o to chodzi, ots dopracowany w 100% ! ! ! POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM
NICK: KAPPY

Ostatnia edycja:

Wbijajcie na tego ots ! Naszczescie to nie jest ots z tych wielu co pada po 1dniu czy nawet po godzinie. Nie ma lagow. Zajebiste oro. SERDECZNIE POLECAM!!
Nick w grze; Pekerox

Nie ma co duzo gada? ,server wyjebany w kosmos cool ,gra?em na 1 edycji :) Exp stage zostal troch? pomniejszony ,naprawione bugi etc. Koniecznie sprawdz Xenorie.eu ! Pzdr

Psylo

Witam,
je?eli lubisz ostre oro, wojny i ob? - Wbijaj na Xenorie!
je?eli lubisz questy i eventy?- Wbijaj Na Xenorie!
je?eli lubisz expi? na nowych spawnach zrobionych przez ekipe Xenori jak i Real map tipi- Wbijaj na xenorie!
To ju? 3 razy " Wbijaj na Xenorie! " Tak wi?c nie zastanawiamy si? tylko wbijamy :DD!
Oro gwarantowane!
Server Dydyk. Do 1500 os?b !!!
Tibia 8.60!
Jeden z najlepszych ots?w jaki teraz jest.
Lagi s?.. jedynie jak jest Server Save. Lag trwa od 2 do 5 sekund ;)
:hah: Xenoria - Latest News :hah:
Robi? chary expi? boci? napierdala? si? :D Nie ma Opierdalaniaaa Si?!
Si?a!
Peace yo.

Bovner

Ostatnia edycja:

Siema i zapraszam serdecznie na najlepszy serwer w polsce! Xenoria - Latest News

Ogarni?ta ekipa szykuj?ca ots, nowe wyspy i du?o du?o wi?cej...
W poprzedniej edycji gra?o tyle ludzi, ?e to si? w g?owie nie mie?ci mam nadzieje, ?e b?dzie znowu du?o ludzi i oro. 0 laggow, crashy dobra ochrona serwera i nie zawodny dedyk kt?ry utrzyma spokojnie ponad 1000 ludzi.
Wi?c jeszcze raz zapraszam na serwer i pozdrawiam ca?? ekip? Xenoria.eu ;)

Nick: Lupin

Gra?em kiedys na tym ots POLECAM ,dobre oro , 0 lag?w

m?j nick w grze: Master Aka Ogar

elo Wszystko super , mega ots !! ogarnieta ekipa ots na poprzedzniej edycji gralo w h.. ludzi ja tez mam nadzieje ze na tej edycji bedzie jeszcze wiecej ludzi jak na poprzedniej zapraszam na ots WBIJA? FAST ZA CHWILE START
Zaje.. exp stage i balans profesji

NICK :Krystian Ed

Jezeli szukasz OTS z real mapa i dobrym expem, dobrym pvp systemem, Zapraszam na xenoria.eu
Tutaj znajdziesz wszystko czego szukas.Tu sa naprawde dobre team questy. Po tym, ?e Admin rozdaje tak du?o darmowych pkt wida? ?e ten OTS nie jest postawiony tylko po to ?eby zarabia? kas?.
Zapraszam wszystkich do grania na tym serwerze.
Pozdrawiam
nick: Wpieniacz

OTS zapowiada sie swietnie. mam zamiar wbic z kolegami z rl =] exp stage bardzo mi odpowiada... wyglada na to ze spedze na tym serwerze duzo czasu i bd sie przy tym swietnie bawil ;]
pozdrawiam Don Drassus
PS. szukam teamu z VT 2.4.1 =]

Ots jest super fajny klimat , bardzo fajny exp stage mila administracja swietny balans profesji po prostu super

Nick: Napierdalam Ekiem

wed?ug mnie ots super .
fajny exp i wogule mi?a atmosfera .
Ale denerwuje mnie ze jak sie zdejmie fwb to potem nie mo?na ich za?o?y?.
Ale tak to bardzo fajny ots polecam do grania.
Quartus Aka Ek

Nigdy nie lubilem rl mapy... A? tu nagle pojawila sie xenoria!! Ten serwer jest zajebisty zachecam do gry. super balans , questy, i wiele wiele wiecej !! Sam sprawdz

Nick : Calmer Szufylinuje Na Rl

Wypowiem si? tak. Piszecie ots fajny ostre oroo, ale gdy si? patrzy na wasze fragi tych kt?rzy tak pisz? "ORO OSTRE POLECAM" maj? 180 lvle i 1 fraga. ?mieszne lekko ;] mo?e nabijcie frag?w troch? zanim napiszecie ostre oro mam du?o frag?w jest fajnie. Gra?em na otsie fajny. Tyle ode mnie !

Status
Zamknięty.
Back
Do góry