• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.54 XeoniaOTS 8.54-8.57 [RGP] Vanilla

Status
Zamknięty.
Odp: XeoniaOTS 8.54-8.57 [RGP] Vanilla

dokladnie ja myslalem ze mam doczynienia z powaznymi ludzmi ktorym zalezy na graczach po 2 falstartach to powinniscie dac 1oo pkt bez zastanowania a nie dalisscie 90 za ktore mozna sobie kupicc...

Syf syf i jeszcze raz syf.Jak na rpg mo?na da? vip medale pora?ka.

zaaalll wbilem posmiac patrze a tu pisze ze nie mam profesji chcoociaz na strronce wybralem knighta ots niewypal kolejny zreszta skoncz z tym otsem bo tracisz tylko czas.

Pawloos widz? ,?e prosisz si? o kasacje serva ;)
Nie jestem g??wnym Administratorem Xeoniaots i w dodatku nie by?o mnie przez ostatnie 3 godziny ,nie wiem dlaczego dostali?cie tylko 90pkt. nie taka by?a umowa ,za co was przepraszam...

ale nie ma sensu spamowa? i si? wyg?upia? bo tylko udowadniacie sw?j niski poziom...
Jak przyjdzie g??wny Administrator to porozmawiam z nim na ten temat

Ostatnia edycja:

Seyaelo bo to sa leszcze. A ten Pawloos to juz ca?kiem chetnie bym takiemu morde obi?

jak nie jestes adminem to nie pisz takich rzeczy OTS i tak wida? ?al po 10 osob gra czyli max za tydzien nie bedzie juz OTSa

@up.
jestem Administratorem ,ale nie g??wnym ,czyli nie mam dost?pu do bazy danych itp.
mam nadzieje ,?e ilo?? os?b graj?cych na servie si? zwi?kszy...

Czy?by serv ju? pad?? Ludzie sms powysy?ali a tu takie numery, je?li b?dzie res prosz? odda? moje softy... Czekam na jakie? informacje od supportu.

@Edit

Ju? dzia?a, ale czemu tak wy?aczacie serva? Dzisiaj to ju? z trzeci raz.

Server ?miga bardzo dobrze ,zapraszam wszystkich do wsp?lnej zabawy !:D

nie wiem co wy gadacie jakies klamstwa, jak byscie wszyscy se softy pokupowali to jak aby byla gra?a dokupujecie 40 pkt za 1,22 i macie te softy itp jest wiekszy wybor jak was nie stac to pozdro a i jeszcze nigdy w zyciu nie widzialem tak dobre zbalansowanej profesji i tak milo sie gra jak nigdy a na ots gram juz 4 lata dodatkowo jest tam ventrilo jest sie z kim byc a shop nie zrobi z ciebie wcale takiego wielkiego pro ja nie wiem czemu tak krytykujecie ten ots przeciez on jest zajebisty chodzil 4 godziny i rekord 50 osob na bank bedzie ze 100 za 4-5 dni pozdro

Ehhh... ten OTS jest jak narkotyk ,raz zagrasz a b?dziesz gra? ca?y czas :D

Super ots administracja jest spoko polecam wszystkim i zaporaszam do gry. Masa~

nie wiem co wy gadacie jakies klamstwa, jak byscie wszyscy se softy pokupowali to jak aby byla gra?a dokupujecie 40 pkt za 1,22 i macie te softy itp jest wiekszy wybor jak was nie stac to pozdro a i jeszcze nigdy w zyciu nie widzialem tak dobre zbalansowanej profesji i tak milo sie gra jak nigdy a na ots gram juz 4 lata dodatkowo jest tam ventrilo jest sie z kim byc a shop nie zrobi z ciebie wcale takiego wielkiego pro ja nie wiem czemu tak krytykujecie ten ots przeciez on jest zajebisty chodzil 4 godziny i rekord 50 osob na bank bedzie ze 100 za 4-5 dni pozdro

Ja na OTS gram dla zabawy a nie dla wydawania pieni?dzy....

Milo sie zapowiada i napewno wbije :)

Refresh!!!
Wbija? ludzie !

no ,no ludzie wbija? :D
zajebisty server ,bardzo du?a mapa ,nowe quesciki ohh!!

Refresh!
Ju? za par? dni zmienimy Acc maker!

Status
Zamknięty.
Do góry