• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Xevin mapping thread!

Status
Zamknięty.
Odp: Xevin mapping thread!

Chyba wzrok Ci si? psuje :no:

Nie dorastasz mu nawet do pi?t, wi?c nie komentuj.
Prace skromne i ?adne. 0/10
@up Tak to ten, ale uwa?aj ju? Ci? namierza, jeden ju? fika? i dosta? wjazd na chate .

Ostatnia edycja:

Dostajesz wielkiego plusa!
Mo?e nie ma tutaj jaki? super innowacji, mapki nie s? najpi?kniejsze jakie widzia?em, ale maj? co? czego nei ma wiele ?wietnych map- s? grywalne.
Grywalne i mi?e dla oka, a to najwa?niejsze. Najwa?niejsze by gracz czu? si? na nich dobrze i by spe?nia?y swoj? rol?!

Tak na odswieznie

FoLs0aN.png

Jedyne co mam do zarzucenia to za du?o kepkow trawy wsz?dzie prac? spoko ale nie urywaja dupy

nie jest ?le tylko proponowa? bym ci by? zrobi? co? 3 pi?trowego, bo p?asko troszk?. tak by optycznie by?o wida? co na dole i co u g?ry. wi??e si? to ze
?ci?ni?ciem mapki=> wi?cej item naciepanych=> wi?ksza szansa na pomy?k?.
mam nadzieje ?e wiesz o co mi chodzi xd pozdrawiam.

Ujdzie, 3/7.
W jakim to celu taki tp z dupy?

Prace dobre i estetyczne. Podobaj? mi si?. Czekam na wi?cej.

Ehh, myslalem, ze stoi za tym jakas ciekawa tajemnicza rzecz typu cos ciekawego i tajemniczego. A tu tylko zwykly tp na jakims evo. Zawiodlem sie milordzie.

Ewentualnie mozesz zapierdalac kraulem na te wysepke, nie widze problemu.

Widz? ?e nie kt?rzy Cie krytykuj? zamiast dobrze oceni? :) Prace dobre godne podziwu masz tendencje do stworzenia RPG nie m?cz map Evo bo by?o ich tutaj ju? du?o i dlatego masz ma?o komentarzy mi?dzy innymi. Og?lnie spoko ?wicz mapping dalej :)

Wiem, ze bardziej sie nadaje do map RPG ale nie mam zamiaru robic takiego serva.
Tibia juz upada i mimo wszystko najwieksza popularnoscia ciesza sie OTS'Y evo, a nie RPG, dlatego zamierzam stworzyc ten pierwszy typ OTS'a, a nie drugi.

Najwi?ksza popularno?ci? ciesz? si? OTS'Y evo, bo Rpg serwer?w praktycznie nie ma. ;D

mapy spoko. :wink:

Jak by odjeba? mape pod rpg, ?adne skrypty, jaki? dobry exp, reklame, to rpg by napewno wypali?o bo sam bym se zagra? na jaki? spoko rpgu.

Status
Zamknięty.
Do góry