-Tibia 8.10 Xevox - Zapowied? II

Status
Zamknięty.

Kahras

Senior User
Sierpień 26, 2011
Liczba reakcji
167
ZaFhoe2.png

Witam!
Nasta? czas, aby zaprezentowa? Wam ju? drug? zapowied? serwera Xevox!
W tej ods?onie znajdziecie informacje dotycz?ce exp stage, lootu, skilli czy sk?adu zarz?dzaj?cego.
Przejd? najpierw do g??wnych informacji, wi?c:

IP: (jeszcze jest czas)
Protok??: 8.10
Mapa: 100% evolutions edit
Loot: x3
Skill: x20
Mlv: x10

Kadra:
*Kahras (LUA, C++, PHP, Mapper)
*Galilleo (hoster)

Exp Stages:
1 - 7 - 70x
8 - 29 - 60x
30 - 49 - 50x
50 - 74 - 40x
75 - 94 - 30x
95 - 119 - 35x
120 - 149 - 20x
150 - 199 - 15x
200 - 299 - 10x
300 - * - 5x

Healing System:
- Knight = UH
- Paladin = San
- ED/MS = MR

Dobra teraz kilka s??w o serwerze:
To co przedstawili?my w pierwszej lub tej zapowiedzi to dopiero nic z tym co b?dzie.
Na serwerze jest unikalny balans profesji to nie jest kolejny serwer gdzie Administrator pobiera OTS'a i go odpala i nic go nie obchodzi po za pieni??kami.
To jest OTS dla ciebie tutaj ?eby by? najlepszym nie musisz posiada? z?ot?wek tutaj ka?dy item zdob?dziesz z quest?w!

Zdj?cia z serwera:

Temple:

KcNZkSo.png

Temple +1:

MB3PLzU.png

Quest Room:

PFZT1dw.png

Exp Room:

L8KtruB.png

Quests:
Qa4jLFK.png

I2DENik.png

Zapraszam!

Odp: Xevox - Zapowied? II

Szczere to Ci troch? wsp??czuje troch?. Tyle starania w tak chujowy protok??

Dziwi mnie tylko troch? ilo?? teleport?w etc jak na stosunkowo nie najwy?szy exp (rate w d?? do x5). Je?eli naprawd? zbalansowa?e? profesje to ka?dy, kto lubi dobre PvP albo uczciw? gr? powinien na serwer zajrze?. Osobi?cie ?ycz? sukcesu.

Jest to protok?? ktory wyjdzie wyjatkowy.. na ktory mysle ze wpadnie napawde duzo osob i bedzie to staloo dlugo :) ale 8.1 juz dawno w takim wydaniu nie bylo ;)
Moglbym tez wypowiedziec sie na temat Galany ktora powstala.. jest to wogole nie stabilny server ktory powstal niby v4.. przerazajaca mapa i wogole grajja tam ludziie ktorzy nie maja gdzie ggrac bo nie ma otsow!
Prosze Was o Odpowiedzi ;)

Czekamy na XevoxOTS!

Ostatnia edycja:

Szczere to Ci troch? wsp??czuje troch?. Tyle starania w tak chujowy protok??

We? bo Ci zaraz jebne.
8.10 Najlepszy protok?? dla fazer?w ;)

Mapa jest git, mam tylko nadzieje ze jak go puscicie bedziecie o niego dbali robili eventy, updaty. Tylko tyle wystarczy zeby byli gracze.
pzdro.

OTS jest ok, ma?a, fajna, prosta mapka, tylko szkoda ?e 8.1. Ma?o os?b wbija na tak? tibi?. Ale c?? - ?yczy? sukces?w.

OTS jest ok, ma?a, fajna, prosta mapka, tylko szkoda ?e 8.1. Ma?o os?b wbija na tak? tibi?. Ale c?? - ?yczy? sukces?w.
Mala mapka?
Ta mapa po dodaniu expowisk b?dzie tak duza ze..

Mala mapka?
Ta mapa po dodaniu expowisk b?dzie tak duza ze..

Mo?e i tak, ale jest zajebista wida? ?e mapper wie z czym ma do czynienia. Dla mnie du?a mapka to jest ko?o > 40mb. Nie wiem jak komu? innemu. Czyli RL Tibia 7.4.

Projekt wygl?da superancko, zapowiada si? ciekawie, jednak zastanawiam si? czy jeszcze kto? gra na otsach 8.1. Zgadzam si? w 100% z kolegami wy?ej, czy jest sens? Nie lepiej updatowac mapke na 8.54, wrzucic pod TFSa 8.60 i mie? full duplex graczy?

Mo?e i tak, ale jest zajebista wida? ?e mapper wie z czym ma do czynienia. Dla mnie du?a mapka to jest ko?o > 40mb. Nie wiem jak komu? innemu. Czyli RL Tibia 7.4.

No tak ale mi chodzilo ze stosunkowo duza b?dzie mapka jak na liczb? graczy.

Moglbym tez wypowiedziec sie na temat Galany ktora powstala.. jest to wogole nie stabilny server ktory powstal niby v4.. przerazajaca mapa i wogole grajja tam ludziie ktorzy nie maja gdzie ggrac bo nie ma otsow!
!

S?uchaj gadasz bezsensowne bzudry . Piszesz jak by? by? profesjonalist? jakim? . Zr?b osta pod swoje sfery i wtedy ja ci ocenie czy s? dobre bordery czy betale . A co do stabilno?ci to oka?e si? tutaj jak to bd wygl?da?. Nie pisz? po to ?e m?j ots jest 100% dopracowany tylko ja to robi? dla 4fun aby urozmaici? moj? wiedz? . Pisanie nie urozmaici twoje wi?c Pozdrawiam (Hoster Of Galana)

Ots Zostanie puszczony w Otservlist wszystko sie okaze ;) wtedy bedzie mozna oceniac :) eventy napewno beda i wszystko na co czekamy bo widac Ots jest robiony z Glowa i mysla o graczach Piona :) nie ma sie co za duzo wypowiadac bo protokol tez 8.1 fajny jest i moze duzo osob wrocic bo na 8.6 np. gra tez duzo osob co teskni za 8.1 :]

Projekt wygl?da superancko, zapowiada si? ciekawie, jednak zastanawiam si? czy jeszcze kto? gra na otsach 8.1. Zgadzam si? w 100% z kolegami wy?ej, czy jest sens? Nie lepiej updatowac mapke na 8.54, wrzucic pod TFSa 8.60 i mie? full duplex graczy?

OTS jest dla zabawy nie dla pieniedzy wiec czy to client 8.1 czy 8.60 to bez r??nicy:)

Dokladnie Ots jest Dla Zabawy takze exp stage jest dobrze i dobre pvp napewno :) balans postaci bedzie takze. Teraz tzlko czekac na otwarcie otsa ktorz dobiega konca budowz i OTWARCIA! :))

---Aktualizacja---

Najwazniejsze Zadbac o Graczy gdzie beda przygotowane eventy i wogole !

Czemu warto wbi? na 8.10 ? Co tutaj takiego niby ciekawego?
Ograniczenie w rozbudowywaniu mapy? Mniej element?w? Rozumiem r??nic? klimatu mi?dzy 8.60 a 7.6 ale w tym przypadku to bez r??nicy.
M?g?by? zrobi? 8.60 ale po co ? . . .
Chocia? dodajcie jakie? unikalne systemy kt?re zainteresuj? graczy. Bo tak to ja nie widz? sensu by wbija?, ja osobi?cie nie wbije.

Popieram s?owa Dublera : "Szczere to Ci troch? wsp??czuje troch?. Tyle starania w tak chujowy protok??".

Napisz niby dlaczego warto Kahrasiu :D

Czemu warto wbi? na 8.10 ? Co tutaj takiego niby ciekawego?
Ograniczenie w rozbudowywaniu mapy? Mniej element?w? Rozumiem r??nic? klimatu mi?dzy 8.60 a 7.6 ale w tym przypadku to bez r??nicy.
M?g?by? zrobi? 8.60 ale po co ? . . .
Chocia? dodajcie jakie? unikalne systemy kt?re zainteresuj? graczy. Bo tak to ja nie widz? sensu by wbija?, ja osobi?cie nie wbije.

Popieram s?owa Dublera : "Szczere to Ci troch? wsp??czuje troch?. Tyle starania w tak chujowy protok??".

Napisz niby dlaczego warto Kahrasiu :D

Stary klimat ka?de evo polega na UE UE i tak dalej i du?o serwer?w 8.60 jest bez balansu itd a wy tylko gracie bo jest bot tutaj liczy? b?dzie si? prawdziwe PVP a nie skrypt Anty-Push itd..

Stary klimat ka?de evo polega na UE UE i tak dalej i du?o serwer?w 8.60 jest bez balansu itd a wy tylko gracie bo jest bot tutaj liczy? b?dzie si? prawdziwe PVP a nie skrypt Anty-Push itd..
Jak si? nie myl? Tibia Bot Ng 8.10 ;)

TibiaBot NG jest tak na prawd? g?wnem. Osobi?cie kocham Tibi? 8.10 wi?c na pewno wejd?. Projekt b?dzie dobry, bo wierze w mojego pizdeczka Kahrasa :*.

Polecam i czekamy na start.

TibiaBot NG jest tak na prawd? g?wnem. Osobi?cie kocham Tibi? 8.10 wi?c na pewno wejd?. Projekt b?dzie dobry, bo wierze w mojego pizdeczka Kahrasa :*.

Polecam i czekamy na start.

Dzieki ;d

Status
Zamknięty.
Back
Do góry