• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Xinum-OSZUST

Status
Zamknięty.
Odp: Xinum-OSZUST

A takie pytanie do ciebie, co nas to obchodzi? Da?e? si? oszuka? i tyle, my nic ci na to nie poradzimy... Ale jak ju? chcesz to zg?osi? to z takimi sprawami najlepiej i?? do moderatora. Lecz on poza zbanowaniem oszusta nie b?dzie m?g? nic wi?cej zrobi?.

i kogo to interesuje ?
Ka?dy robi jak chce, wybra? drog? oszustwa i tylko tyle ..
tylko zle o nim ?wiadczy ...

Temat mo?na zamkn?? chyba ;|

Ja dodam od siebie ?e jakby? nie zaczyna? gry w jakiego? g?upiego metina to by? nie zosta? oszukany...

@Cykotion

Temat mo?na zamkn?? chyba ;|

Mo?e i mo?na, ale od tego jest opcja "Raportuj z?y post".

Ta funkcja jest u?ywana do raportowania tre?ci ?ami?cych regulamin, a tak?e do proszenia moderatora o zamkni?cie tematu itp.

@klonx

S? gusta i gu?ciki, mo?e lubi? To co gra to jego sprawa, nie musisz komentowa?, po za tym wypowied? wg mnie nie na temat.

A wi?c tak. Wydaje mi si?, ?e kolega chcia? si? z Nami podzieli? tym, ?eby?my i My si? nie nabrali, a nie pokaza?, ?e si? nabra? - przecie? g?upie by by?o chwalenie si? z pope?nionego b??du. Ja mimo wszystko autorowi tematu jestem wdzi?czna, bo wiem, ?e z tym koleg? nie warto rozmawia?. Zg?o? moderatorowi, a mo?e bana kolega otrzyma.

Tak nawiasem m?wi?c, to nieprzyjemnie si? to czyta?o, bo kole? pisa? jak jak dyslektyk. Nie lubi? pisania s?owa, enter, s?owo, enter.

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry