[xml] Danon AccMaker, wejd?!

Status
Zamknięty.
Odp: [xml] Danon AccMaker, wejd?!

No jak Acc Maker XML to raczej oczywiste, ?e pod silniki xml :)

---Aktualizacja---

Wie kto? sk?d wzi?? wszystkie itemy "na raz" oraz outfity z wszystkimi mo?liwymi addonami i kawa?kami?

No jak Acc Maker XML to raczej oczywiste, ?e pod silniki xml :)

---Aktualizacja---

Wie kto? sk?d wzi?? wszystkie itemy "na raz" oraz outfity z wszystkimi mo?liwymi addonami i kawa?kami?

W najnowszym g?siorze s? wszystkie obrazki, a je?li nie chce Ci si? szuka? odpowiedniej wersji, to mo?esz spr?bowa? rozpakowa? Tibia.dat i powyjmowa? grafiki, lecz preferuje pierwsz? metod? :)

Pozdrawiam

Podczas wyci?gania grafik z Danonem ze strony pewnego OTSa... troch? zawiesili?my dzia?alno?? strony :D
Ciekawie :D

Outfit generator(podgl?d na ?ywo), tego jeszcze chyba nie ma w ?adnym acc makerze XML :)

1.png

Wszystko ?adnie dzia?a ;)

Czekam na komentarze!

Ostatnia edycja:

Naprawd?.. gdyby to by?o SQL to by? maj?tek zbi?:D

Danonix napisał:
Outfit generator(podgl?d na ?ywo), tego jeszcze chyba nie ma w ?adnym acc makerze XML
W acc makerze nie, gotowy skrypt kr??y? w sieci.
S?dz?c po wygl?dzie Yureza (nowsza tibia) wnioskuje u?ycie gotowego rozwi?zania :)

Czekamy na demo.

Nie podoba mi si? to ze do statystyk jest z 5 link?w, zamiast 1 ^^
A jak z layoutami, robisz ten acc pod system layotow, czy jest tylko 1 sztywny wygl?d ?

Pozdrawiam

Wed?ug mnie najlepszy acc maker pod xml 7.6 :) Gdyby? zrobi? pod sql to by? mia? du?o kasy;]

DzikiJohnson
Jest system szablon?w od samego pocz?tku :) Wi?c zmiana szablonu to zaledwie 2 klikni?cia ;)

diegos
Mo?e kiedy? zrobie co? pod sql :)

Czekam na dalsze komentarze! :)

z ocena zaczekam na co? nowego, bo p?ki co wszystko widzia?em (pomijaj?c system szablon?w i zmiany j?zyka)
Co do statystyk postaci.. outfit lewituje, we? go w jak?? ramk?, tabelk? czy co? w ten dese?.

Rejestracja napisana, testowana, dzia?a poprawnie :)

1zlobm.png

2oe5x.png

Logowanie napisane :)

1JxZql.png

21mfT0.png

3nmH8r.png

4.png

Czekam na komentarze(og?lnie do tematu) ;)

powiem Ci nie znam si? bardzo na grafikach, ale szczerze wygl?da lux, tylko m?czy mnie to ?e XML ; < 9/10

Nowa podstrona: Moje postacie :)

1212.png

Od?wie?am temat!

Czemu taka cisza? :|

Prace zamar?y?

Prace narazie zosta?y "zamro?one", poniewa? ucz? si? frameworka i grafik ma problemy ze sprz?tem. My?l?, ?e nied?ugo powr?ce do projektu :)

A nie m?wi?em, ?e stracisz zapa? i nawet nie b?dziesz zagl?da? do tego projektu? A m?wi?em, m?wi?em :D

Nie straci?em "zapa?u", mam du?o na g?owie. B?d? mia? chwile, wr?ce do projektu :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry