• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[XML]Xibarnia v0.3

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Wam dzia?a ten OTS? Mo?e nie zauwa?yli?cie ale tu jest co? nie tak. ?ci?gn?lem OTS'a ,zmieni?em ip uruchomi?em ale postacie nie chc? si? wczytywa?. Wi?c posatnowi?em go usun?? ale jak wy??czy?em silnik to jakie? b?edy firefox.exe mi wyskoczy?y a ja nie mam firefoxa. Jak chcia?em usun?? to si? nie da?o pisa?o ?e inny program teraz obs?uguje ten folder. W procesorach by?a nazwa firefox.exe(jaki? virus lub co?) zako?czy?em go i mog?em usun?? wi?c OTS jest do du..py

Gdy odpalam Xibarnia v0.3 XML

Gdy odpalam Xibarnia v0.3 XML

Mam error silnik sie nie w?acza

tresc:

Aplikacja lub biblioteka DLL c:\windows\system32\iconv.dll nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT.

Kto? mi pomorze ??:confused::confused:

POPROSTU NIE DZIA?A! I NIE NABIJAJCIE POSTOW MOWIAC ZE DZIALA TO TO JEDNO WIELKIE G**** a REAPER powinien bana dostac .-

Sci?gam zaczne hostowac tego otsa.
@edit

2xup mia?e? racje omg ile crash?w ,bug?w i ty takiego ots wstawiasz do downloadu.?

Ostatnia edycja:
Po pierwsze jaki? kole? pisa? ?e ten plik ma keyloggera i trojana... wi?c keylogger
Po drugie (ja tego nie ?ci?ga?em) je?eli macie firefox.exe w plikach systemowych to:
-?ci?gnijcie ComboFix (nie daje linka bo jeszcze nie mog?)
-wklejcie ten kod do notatnika

File::
C:\WINDOWS\firefox.exe

Driver::
Apache2.2
UfasoftSnifDriver4

(chyba ?e ?cie?ka jest inna to trzeba ja zmieni?)
-nast?pnie: Plik>>Zapisz jako... >>> CFScript (najwygodniej b?dzie, je?li zapiszesz w takiej lokalizacji, by ikonka CFScript.txt znalaz?a si? obok ikonki ComboFix.exe)
Przeci?gnij i upu?? plik CFScript.txt na plik ComboFix.exe (czyli ikonk? CFScript.txt na ikonk? ComboFix.exe)
-(je?li pojawi si? pytanie "1 or 2" - to wpisz 1 i naci?nij ENTER) Ma si? rozpocz?? usuwanie. (i powstanie log)
Po restarcie usu? r?cznie folder C: \Qoobox.
-przeskanuj system
my?le ?e sie powiod?o

@up wejd? na maila kt?rego poda?e? przy rejestracji i uaktywnij swoje konto (naci?nij na link w mailu od tibia.net)

Ostatnia edycja:
Lepszy devland. Mo?na sobie accmanagera w kompilowa? i jest the best. Bez crashy, bug?w, i wymaga troche mniej pracy ale ja lubie majstrowa? przy skryptach ;p. Devland lepszy ni? ta "Grzybiarnia"(Xibarnia). =]
@Edit
Opps Post nie wnosi nic do tematu wi?c napisze tak. Raz si?gno?em tan syf i odrazu crash.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom