• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Xoyoch vs Fronczek

Xoyoch vs Fronczek

• Praca nr. 1

Votes: 0 0,0%
  • Praca nr. 2

• Praca nr. 1

• Praca nr. 2

• Praca nr. 1

• Praca nr. 2

• Praca nr. 1

• Praca nr. 2

• Praca nr. 1

• Praca nr. 2

• Praca nr. 1

• Praca nr. 2

• a:2:{i:5463;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5463;s:6:"nodeid";s:7:"2441997";s:5:"title";s:11:"Praca nr. 1

• a:2:{i:5463;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5463;s:6:"nodeid";s:7:"2441997";s:5:"title";s:11:"Praca nr. 1

• a:2:{i:8073;a:5:{s:12:"polloptionid";i:8073;s:6:"nodeid";s:7:"2441997";s:5:"title";s:11:"Praca nr. 1

• a:1:{i:9848;a:5:{s:12:"polloptionid";i:9848;s:6:"nodeid";s:7:"2441997";s:5:"title";s:746:"a:2:{i:546

• a:1:{i:12401;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12401;s:6:"nodeid";s:7:"2441997";s:5:"title";s:746:"a:2:{i:8

• a:1:{i:15663;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15663;s:6:"nodeid";s:7:"2441997";s:5:"title";s:972:"a:1:{i:9

• a:1:{i:21844;a:5:{s:12:"polloptionid";i:21844;s:6:"nodeid";s:7:"2441997";s:5:"title";s:1200:"a:1:{i:

• Total voters
    0
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.

Xoyoch

Banned
Witam.
Prac? dzi? zrobili?my, wi?c je dzi? umieszczam.
Regulamin:
- Je?li oceniasz prac? musisz napisa? posta dla czego on [Nie napisanie posta liczy si? tym, ?e pkt. nie b?dzie przyznany]
- Ja i Fronczek nie mo?emy ocenia?.
Praca nr. 1
1 Ss

2 Ss

3 Ss

4 Ss

Praca nr. 2
1 Ss:

2 Ss:

3 Ss

4 Ss

Zapraszam do g?osowania.

Pozdrawiam,
Xoyoch

Our partners and their custom servers:

Odp: Xoyoch vs Fronczek

Obydwie prac? s? bardzo s?abe,za ma?o detali.Pami?tajcie lepiej zrobi? co? mniejszego,ale ?adniejszego ni? wi?kszego i brzydkiego.Osobi?cie zag?osuje na prac? nr 2 cho? wcale wiele lepsza nie jest...

btw. Moja praca...

2ssproto.jpg
[/URL]

Bardziej podoba mi si? praca nr 1 mo?e i dlatego ?e jest bardziej dopracowana ni? 2 g?osowa? bym na 2 gdyby nie to wej?cie na ??dke jest w og?le brzydkie reszta mi si? podoba na 2 ale oddaje g?os na 1.
Pozdrawiam Don Wakeful.

Obydwie prac? s? bardzo s?abe,za ma?o detali.Pami?tajcie lepiej zrobi? co? mniejszego,ale ?adniejszego ni? wi?kszego i brzydkiego.Osobi?cie zag?osuje na prac? nr 2 cho? wcale wiele lepsza nie jest...
Xinx twoja praca te? nie jest dobra, nawet nie lepsza od tych w tym temacie, poniewa? nawali?e? wszystkiego du?o i bezsensownie.

@topic
Zag?osowa?em na prace nr.2 poniewa? w pracy nr.1 drzewa i kamienie rozstawione s? za bardzo statycznie co zmniejsza estetyczno??, praca nr.2 te? nie jest idealna (po co a? tyle paj?czyn przy wej?ciu do domku) lecz wed?ug mnie jest bardziej dopracowana.

Dwie bardzo denne prace.
1 - rzadkie swapmowe g?wno nasrane na ?rodku mapy, bez jakiejkolwiek natury. S?aba linia brzegowa, brak szczeg???w, kijowa natura.

2 - Kwadratowe g?ry, kwadratowy domek, kwadratowa linia brzegowa, ?a?osna natura, beznadziejna paj?czynka, dach w powietrzu.

Xinx - zrobi?e? g?wno w simone, nasra?e? takich samych kamyczk?w co 3 sqmy, zjeba?e? ca?? map? i chcesz zaplusowa?? =C

Niestety musz? zag?osowa?, dw?jka bo jest mniej ?a?osna.

Praca nr.2 i? nie jest tak beznadziejnie wykonana jak pierwsza. Nie podoba mi sie ten swamp na ?rodku... mog?e? to bardziej urozmaici?.

Pozdrawiam,
DRE

Obie prace mi si? podobaj?, ale ka?da z nich ma pewne wady... W 1 nie podobaj? mi si? te drzewa, a w 2 kszta?t wyspy i tak dziwnie zrobiona ska?a. W pracy nr 1 jest bardzo dobrze zrobiona chatka, w 2 jest nieco uboga, ale g?osuj? na 2. Ma podoba mi si?: natura ?adnie zrobiona, opuszczona chatka, nie zapomnia?e? o ??dce oraz ognisku, bardziej mi si? podoba 2 wida? praca przemy?lana i zaj??o Ci troch? robienie mapki ;)

Pierwsza praca lepsza ale i tak s?aba. Druga praca pora?ka za du?o rzeczy nawalone naraz... Pustynia+woda+Trawa+Drzewa tropikalne to sie nie trzyma razem :D.... Pozdrawiam i ?ycze lepszych prac oraz sukces?w.

G?osuje na prace nr.2 jako? bardziej przypad?a mi do gustu mo?e to przez to ?e ma wi?cej detali.

Dla mnie Xoyoch'a lepsza bo u Fronczka za du?o rzeczy nastawiane.

Sk?d wiesz kogo jest, kt?ra praca? Mam nadzieje, ?e wi?kszo?? si? nie skapowa?a, kt?ra kogo jest... Dobrze, ?e nie powiedzia? dok?adnie...

Jestem zaskoczony frekwencj? komentarzy, 10 g?os?w, 9 komentarzy. Tak trzyma? :D

Ostatnia edycja:

@Xinx
A okna posz?y w las >.>
@Topic
Bardzo s?abe prac? ale jednak praca nr. 2 odrobin? lepsza od 1 ;]
Wi?c g?osuj? na prac? numer dwa ! xD

Prace, s? bardzo s?abe chaotycznie zrobione, nieestetycznie i nie komponuj? si? z walorem mapy, terenu itp.

Zag?osuje na prace nr 2 poniewa? lepiej wygl?da, nie m?wi?, ?e jest niebo, ale mo?e by?.

Oddaje glos na prace nr 2, jak ktos wyzej powiedzial jest przemyslana i naprawde fajnie zrobiona ;) za to praca nr 1 nudna ;/ zle porozstawiana natura, pusty swamp i taka jakas nijaka;(

G?osuj? na prac? nr. 2, dlatego i? ma o wiele wi?cej szczeg???w i jest mniejsza co za tym idzie? ?adniejsza ;).

Witam.
Podsumowuj?c, wygra? u?ytkownik o imieniu Xoyoch.
Mam nadziej?, ?e Fronczek da si? nam?wi? na jaki? rewan?yk.
Temat do zamkni?cia.

Pozdrawiam,
Xoyoch

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom