• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 xRoxOT.pl - Jedyny serwer z map? RoXoR

Odp: xRoxOT.pl - Jedyny serwer z map? RoXoR

od?nie?am

Najpierw chcia?bym was po informowa? ?e obok expowisk b?dzie sta? ?wi?ty Miko?aj, kt?ry b?dzie wam rozdawa? prezenty :) do od odebrania b?d? nagrody z sms shopu ale szansa na nie b?dzie ma?a.

24 Grudnia otrzymacie od administracji 100PKT
do SmS Shopa! (Serwer jest robiony pod was nie pod kase)

Nie podobaj? mi si? te exp roomy takie proste na "odpierdol" ale ka?dy ma sw?j gust, a o gustach si? nie rozmawia.

#Warn czy usuni?ty post b?dzie? :)

Nie podobaj? mi si? te exp roomy takie proste na "odpierdol" ale ka?dy ma sw?j gust, a o gustach si? nie rozmawia.

#Warn czy usuni?ty post b?dzie? :)

Dzi?kuje za opinie, postaram si? poprawi? ;)

Konkurs na naj?adniejszy domek:

1 Miejsce = 500PKT do SMS SHOP.
2. Miejsce = 400PKT do SMS SHOP.
3. Miejsce = 300PKT do SMS SHOP

Zdj?cia wysy?a? na komunikator po prawej dolnej stronie
Wyniki b?d? 30.12:2018

Ch?tnie odwiedz?, chocia? na chwil?... #Rahu

Witam, jak wiecie mia?a by? dzisiaj aktualizacja, nie dojdzie do niej i? pracujemy ca?kiem nad nowym silnikiem.
Silnik ten przyniesie du?o nowo?ci, jak i ciekawych zmian, pozwoli mi na 2x wi?ksz? rozbudowe serwera jakim jest xRoxOT.pl. Prosz? was tylko o zaufanie i cierpliwo??.

Co do plotek zwi?zanych z resetem postaci, obieca?em wam ?e serwer b?dzie do ostaniego gracza online i tak te? zostanie.

Obietnica b?dzie dotrzymana, Pozdrawiam DenZ.

Tamten layout by? ?adniejszy a co do silnika to jakie plusy przyniesie?
Pytam z ciekawo?ci bo od kilku lat si? w to nie bawie ;)

Pozdro

Tamten layout by? ?adniejszy a co do silnika to jakie plusy przyniesie?
Pytam z ciekawo?ci bo od kilku lat si? w to nie bawie ;)

Pozdro

Rozumiem i? tamten layout by? bardziej klimatyczny ale by?em zmuszony go zmieni? na jaki? czas, ca?y czas pracuje nad usprawnieniem tamtego i zarazem optymalizacj? jego.
Co do Silnika to postanowi?em od zera zaprojektowa? w?asny wraz z pewn? osob? kt?ra nie chce obecnie si? upublicznia?, mog? tylko zapewni? ?e owy silnik b?dzie bardziej wydajny ni? obecny TFS 0.4.

Na dniach je?li tylko wsp??autor si? zgodzi to udost?pni? kawa?ek kodu silnika oraz now? aktualizacje, wiele os?b mi pisz? ?e nic nie ma tu z roxora w tej aktualizacji to si? zmieni.
Serwer by? robiony od 0 i przyznam sam ?e w obecnym projekcie jest tylko depo i exp room ze starego roxa, co za tym idzie troch? ci??ko nazywa? serwer "roxorem" skoro go prawie w og?le nie ma.
W obecnej aktualizacji si? to zmieni i mam nadzieje i? nasza praca spodoba si? graczom jak i starym wyjadaczom roxora.

Ots ju? umar??

Nie, rozwali? mi si? PC i jedyne co kliklem to off aby wgra? update i b??d systemu Windows si? pokaza? i teraz musz? czeka? na nowy komputer

Format?
Win10 ze str microsoftu + klucz za 15pln z allegro?

Back
Do góry