• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Xvx Global Projects [8.50] v.0.4 [Czysty z innego forum]

Status
Zamknięty.
Umieszczam tutaj dla was Real Mapke.

Miasta Mapy:

-Yalahar
-Carlin
-Ab'Dendriel
-Kazordon
-Thais
-Venore
-Darashia
-Ankramun
-Edron
-Port Hope
-Game Master Isle
-Liberty Bay
-Svargrond
-Cormaya
Inne Informacje:
Zaktualizowana Baza Forgotten 8.5[*] Zmodyfikowano (movements, actions, NPC, Monters, etc.)[*] Silnik TSF Edited By XvX[*] Dodano system bless?w (5 bles?w bez aola)?[*] Comend? !bless kupujemy wszystkie blessy czyli 5[*] Mapa wzorowana na mapie Cipsoftu [*] Najwa?niejsze problemy z NPC zosta?y naprawione[*] NPC Rashid, Blue y Green Djinn skupuj? itemy[*] U NPC Sweaty Cyclops mo?esz uzyska? informacj? na temat questa blue legs![*] Soft Boots 1 FireWalker zgodne z kryteriami cipsoftu[*] Aktualizacja silnika,mapy,npc,sqlite.
Screeny:
46973065.jpg

12830524.jpg

87211422.jpg

83655568.jpg

http://img187.imageshack.us/img187/305/potz.jpg[/url]
[img]http://img515.imageshack.us/img515/565/imagemxhn.jpg
42976173.jpg

Konto GameMaster'a:
Account Name:GM
Password:GM
Download:
[ ]
Skan:

Silnik nie jest m?j. Umieszczam tutaj dla was czysty silnik bez kej?w uploadowany przez admina innego forum o tematyce Open Tibia Server.

//Plik zbyt du?y do skanera, ?ci?gasz na w?asn? odpowiedzialno??!

//Reupload:

Our partners and their custom servers:

Odp: Xvx Global Projects [8.50] v.0.4 [Czysty z innego forum]

spoko mapa ale jest taki blad ze postac sie zapada czasami pod ziemie,czy wiesz jak to naprawic??

chyba chodzi ci o ukryte dziury (wygl?daj? prawie jak normalna trawa) jak chcesz to usun?? to ?ci?gnij jaki? map editor

No nie wydaje mi sie ze to sa ukryte dziury bo jak sie w dziure ukryta wpadnei to widac postac,tu jak sie zapadnie pod ziemie to nie da sie nic zrobic bo postaci nie widac i jedynie logout pomaga;/
gdybym wiedzial jak takiebledy poprawic to bym poprawil ale nie mam o tym pojecia ;/

UP naprawisz to map editorem

@Topic Dzi?ki za zamieszczenie przyda si? do jakiego? ,,SMALL OTSa" tak po za tymi b??dami to nic nie wykry?em

Oto i link do oryginalnego tematu:
Nie wydaje mi si?, ?e to jest key bo mam postacie w tibi..
Zreszt? na skanie nie wida?, ?eby to by? key i proces nie ukrywa si? pod jakim? innym systemowym ani nie dodaje ?adnego nowego procesu. Gdyby nie m?j s?aby sprz?t pewnie ju? by ?miga?. Na przysz?y rok dostane nowego kompa to go postawie.

Ostatnia edycja:

wystarczy poprawic pare bugow i serw PRO.
najgorsze jest ze trzeba miec sprzeta ;)
z bugow jeszcze ench system nie dziala...
i szkoda ze nie na rooku sie startuje... ale da sie zrobic :D
a tak to GIT daje reputa! 8/10 (-2 za bugi ale ma?e ?atwe)

PS: te dziury to mi sie zrobily w "dirt" id:103 ale odpalilem raz serwa... zobaczylem co jest nie tak, odpalilem RME i wlaczylem serw i git! mapa jest super! musze tylko questy te najwieksze przetestowac i serwa odpalam ;p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom