• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[xX Ninja Xx] Thread

Status
Zamknięty.

xX Ninja Xx

Advanced User
Liczba reakcji
28
Cze??. Postanowi?em zrobi? zaginion? wyspe. Prosze o krytyke :)
1. Ca?a wyspa.
19383510.png

2. Pierwszy domek - parter.
47966794.png

3. Pierwszy domek - pierwsze pi?tro.
49658491.png

4. Drugi domek - parter.
35450295.png

5. Drugi domek - pierwsze pi?tro.
36319633.png

6. Trzeci domek - parter.
28712948.png

7. Trzeci domek - pierwsze pi?tro.
61288700.png

8. Ca?a wyspa na pi?trze.
27864697.png

9. Ca?a wyspa z poziomu dachu.
42186082.png

Je?eli kto? chcia?by pobra? t? wyspe prosz? napisa? w postach ni?ej lub na PW.

Odp: [xX Ninja Xx] Thread

To wi?c ja ocenie twoje mapy a wi?c tak: Mieszaj groundy,u?ywaj du?o palety raw ale z g?ow? no i za cz?sto powtarzaj? si? szczeg??y... Og??em to rzuca?e? co popadnie... r?b to troch? z g?ow? :p Moja ocena to 4/10 ale pracuj nadal i przystosuj moje porady a b?dzie lepiej...

PS. Ta woda jest z cave zrobi?e? to specjalnie ?

Nie wiem sk?d wzi??a si? ta woda. Na mojej mapie jej nie by?o. Thx za opinie i prosz? o dalsze komentarze.

eeee Za du?o tych item na pod?odze !!
NO zaginiona wyspa no to do domk?w to burdel niech b?dzie ,ale piach w itemach ca?y :/

Racja, racja ;/ zadu?o nafajda?e? na ziemi tych ?mieci. Radzi?bym ci j? przerobi?.

Wed?ug mnie to za du?o tych ?mieci. Jak na zaginion? wysp? to jednak kto? tam mieszka :D (cz?owiek na hamaku). Oceny nie dam :D

Pozdrawiam Matbyc!

P.S. Wod96 ja te? jestem z Poznania :D Dzielnica WILDA :D

Dawno nie mapowa?em, dodam teraz ma?? porcje ss ;p
Podziemia - 1.

roty2.png

Podziemia - 2.

roty.png

G?ry - 1.

pirates1.png

G?ry - 2.

pirates2m.png

Mino Tower - 1.

minotower1.png

Mino Tower - 2.

minotower2.png

Mino Tower - 3.

minotower3.png

Dwarf Mine - 1.

dwarfmine1.png

Dwarf Mine - 2.

dawrfmine2.png

City - 1.

city1g.png

City - 2.

city2l.png

Ostatnia edycja:

fajne prace , wszystkie . Tylko na pierwszej pracy za du?o ?mieci , na ka?dym sqmie prawie . Ostania praca -City troch? za proste , by? doda? :statek,trainery ,jaki? exp dla low lvli, by nie by?a taka -same domki.

A wi?c:

- na pierwszych pracach jest za du?o ?mieci, cz?owiek ?pi?cy na hamaku xD I jest chyba zaginiona od roku, bo te doby nie s? wcale niczym poro?ni?te...

- je?li chodzi o podziemne tunele to wida?, ?e jak w ME znalaz?e? jaki? kamie? to klika?e? bezsensownie gdzie tylko popadnie robi?c go...

- na dalszych pracach wida? jaki? post?p... Dobrze, ?e nie stosujesz (przynajmniej tak wielu) "kwadrat?w"!

Pozdrawiam!

A co do kolegi @UP:
Nie czepiaj si?, ?e nie ma train?w itp., bo jak chyba nie zauwa?y?e? to po prawej jest ?cie?ka do depo, w kt?rym s? (jak na razie chyba) 2 teleporty...

Ostatnia edycja:

Postanowi?em znowu co? zmapowa?. Tym razem jest to temple i depo. Tylko nie pisa?, ?e na oko?o jest lava i si? nie b?dzie da?o wyj??, bo ja to zrobi?em specjalnie, bo nie wiedzia?em co da? naoko?o.

Temple :

temple.png

Depot :

depo.png

S?abe prace, w mie?cie wida? tylko temple, domki i depo. Co do depo jest prostok?tne, pr?dzej bym si? wylogowa? ni? przez nie przeszed?.
Podziemia ubogie w urozmaicenia, nic w nich ciekawego nie wida?.
Ostatnie prace juz lepsze ale po co w temple(tak mi si? zdaje ze to temple) wyj?cie na law? i w depo te?.
Ocena: 3.5/10 :confused:.
Popracuj nad natur? i upi?kszaniem podziemi ;).

Mapy na oko wygl?daj? dobrze, ale nie przesadzaj z detalami! W ka?dym miejscu co? le?y, to czaszka, to ko?? i tak to si? wszystko w k??ko powtarza. R?b to rozwa?nie, a nie na chama tylko tak, aby zrobi? i wstawi? na Tnet. Mapuj dalej, wed?ug poradnik?w, stosuj si? do tego, a dobrze Ci to wyjdzie. ?ycz? dalszej motywacji i dalszych sukces?w.
Moja ocena jak na razie, a ?ebym nie by? okrutny dam Ci te 6/10.

Pozdrawiam, Matthew

Za du?o powrzuca?e? na te mapki 4/10 pracuj dalej

Status
Zamknięty.
Do góry